Tuesday, July 29, 2008

fizah jumpe ballack

CHELSEA MENCURI PERHATIAN... Bintang pasukan Chelsea Michael Ballack bergambar kenangan bersama peminatnya Nurhafizah Mohd Fauzi (gambar bawah) ketika sesi bertemu peminat di Butik Adidas, Pavillion, Kuala Lumpur dan menurukan autograf di Stadium Shah Alam (gambar atas) hari ini.

my girlfren fizah mmg sgt minat kat ballack..die ni sanggup jaga pagi nak tgk match yg ade ballack, jerman ke chelsea tu..even ballack ade kat tepi padang je pun die tunggu..and when the dream come true, i cant help myself excited juga..wahh, mcm orang gile bercerita ngan fizah kat kereta otw to ofis..nasib tak terbabas je..and jiran kereta kat sebelah memang dah kompem kitorang ni gile..whatever! fizah bestnye ko, and i save your precious moment here in my blog..

p/s ikat ballack masuk dalam almari!..mcm crush zaman mmu dulu..hehe

i love fizah

5 comments:

Senoritafiza said...

ernie..thanks!! mmg happy sangat...tak tergambar oleh perkataan..tapi tanak la yg masuk mstar tu..huhu

Ernie Khairina Mahtar said...

fizah, itu bukti

Nurul Khairunie said...

ballack-is-hot-to-death!!!!
sangat chenta dia!

cik si-ken said...

hah best gile fizah dpt jumpa balack..dapat salam lagi...hahhaha

Jeweler said...

bestnya fizah dpt jumpa ballack. you're so lucky! lucky! lucky! lucky! :)
kenangan terindah tuu..

Tuesday, July 29, 2008

fizah jumpe ballack

CHELSEA MENCURI PERHATIAN... Bintang pasukan Chelsea Michael Ballack bergambar kenangan bersama peminatnya Nurhafizah Mohd Fauzi (gambar bawah) ketika sesi bertemu peminat di Butik Adidas, Pavillion, Kuala Lumpur dan menurukan autograf di Stadium Shah Alam (gambar atas) hari ini.

my girlfren fizah mmg sgt minat kat ballack..die ni sanggup jaga pagi nak tgk match yg ade ballack, jerman ke chelsea tu..even ballack ade kat tepi padang je pun die tunggu..and when the dream come true, i cant help myself excited juga..wahh, mcm orang gile bercerita ngan fizah kat kereta otw to ofis..nasib tak terbabas je..and jiran kereta kat sebelah memang dah kompem kitorang ni gile..whatever! fizah bestnye ko, and i save your precious moment here in my blog..

p/s ikat ballack masuk dalam almari!..mcm crush zaman mmu dulu..hehe

i love fizah

5 comments:

Senoritafiza said...

ernie..thanks!! mmg happy sangat...tak tergambar oleh perkataan..tapi tanak la yg masuk mstar tu..huhu

Ernie Khairina Mahtar said...

fizah, itu bukti

Nurul Khairunie said...

ballack-is-hot-to-death!!!!
sangat chenta dia!

cik si-ken said...

hah best gile fizah dpt jumpa balack..dapat salam lagi...hahhaha

Jeweler said...

bestnya fizah dpt jumpa ballack. you're so lucky! lucky! lucky! lucky! :)
kenangan terindah tuu..