Tuesday, November 24, 2009

Rumah P Ramlee

We've been to Penang twice, this month... ate too much mee udang, tak nak dah tolong! haha puasa mee udang sampai tahun depan. Hmm..I wonder where is the Pinang Peranakan Mansion, because it seems that Penang doesn't have good signage, bole je sesat2. So I rather wait hubby finished his work, until the dusk.. all good places pun dah closed.

Like this one, Rumah P Ramlee. Sempat ambil gambar luar saja.




ini la tempatnya yang dikecoh2kan tu

2 comments:

Bu' Siken said...

hah updet pun.ingatkan lupa password blogger dah.kakakakakaka..aku pun tak penah pi rumah p.ramlee.best gak eh kalau pi sana,sekali2 bawa turis dari indonesia eh.hihi.

zuraleena said...

selera sri tambang..kedai di bawah jambatan..hehe

Tuesday, November 24, 2009

Rumah P Ramlee

We've been to Penang twice, this month... ate too much mee udang, tak nak dah tolong! haha puasa mee udang sampai tahun depan. Hmm..I wonder where is the Pinang Peranakan Mansion, because it seems that Penang doesn't have good signage, bole je sesat2. So I rather wait hubby finished his work, until the dusk.. all good places pun dah closed.

Like this one, Rumah P Ramlee. Sempat ambil gambar luar saja.




ini la tempatnya yang dikecoh2kan tu

2 comments:

Bu' Siken said...

hah updet pun.ingatkan lupa password blogger dah.kakakakakaka..aku pun tak penah pi rumah p.ramlee.best gak eh kalau pi sana,sekali2 bawa turis dari indonesia eh.hihi.

zuraleena said...

selera sri tambang..kedai di bawah jambatan..hehe