Monday, November 30, 2009

hari jadi ayah

Ayah kan tanya la mana-mana tempat pun semua dia tahu, bangunan ini di mana..ibu kota itu ini. Lepas tu cara dia explain macam dia dah pergi semua tempat tu =) Ayah suka jalan-jalan dan hafal sejarah.. hafal sejarah siap tarikh tepat lagi tu.

Bulan-bulan lepas masa melawat Hong Kong, ada satu taman yang penuh dengan replika bangunan-bangunan ternama seluruh dunia. Kami kena baca dulu papan tanda baru tahu bangunan itu dimana. Tapi, ayah sekali tengok saja dah tahu.."haa ini di ..., masa tu ada... lepas tu..." kami pun adik beradik mesti cakap " Ayah ni tau saja semua kan..bila ayah pergi? "


Mungkin ayah suka membaca, lepas tu dia suka research2 tempat.. Well, explain me! hehe

One day I must bring him around the world..Ayah doakan saya jadi kaya ..haha

eh eh

Selamat Hari Jadi, Ayah. We love you.

Sunday, November 29, 2009

tonight, i'll be in Jurusalem

I always wanted to go to Jurusalem. I've mentioned it several times. Read. Just watched an epic film Kingdom of Heaven, it stars Orlando Bloom, my fav Eva Green, .. and a Syrian actor Ghassan Massoud - playing the role of Salahuddin Al Ayubi.

The story is set during the Crusades (perang salib) of the 12th century. Filming took place in several places - Morocco, Spain, Seville.. oh.my.god OK! and the replica (of course it was a replica) of the ancient city of Jurusalem was constructed somewhere in desert.

The story was supposed to hightlight a French village blacksmith - played by Orlando Bloom who goes to aid the city of Jerusalem in its defense against the Muslim and Kurdish leader Salahuddin, who is battling to reclaim the city from the Christians. Wiki

Thanks to the movie, now that I'm reading about Salahuddin Al Ayubi. He led the Muslims against the Crusaders and eventually recaptured Palestine from the Kingdom of Jerusalem. He was known as generous and despite being the principal enemy, he won the respect of many of them. After his triumph over Jurusalem, he offered the inhabitants safe passage to Christian lands.

The armies of Salahuddin engaged in combat with the King of England. Wiki. However, Salahuddin's relationship with Richard was one of chivalrous (very polite) mutual respect as well as military rivalry. When Richard became ill with fever, Salahuddin offered the services of his personal physician. He also sent him fresh fruit with snow, to chill the drink, as treatment. At Arsuf, when Richard lost his horse, Salahuddin sent him two replacements. Richard suggested to Salahuddin that Palestine, Christian and Muslim, could be united through the marriage of his sister Joan of England, Queen of Sicily to Salahuddin's brother, and that Jerusalem could be their wedding gift.

I wonder how many months it took to travel from England to Sicily those years.

As leaders of their respective factions, the two men came to an agreement, whereby Jerusalem would remain in Muslim hands but would be open to Christian pilgrimages. Salahuddin and Richard never met face to face and communication was either written or by messenger.

Salahuddin was a great leader and conquared many lands, only died of a fever in Damascus, not long after Richard's departure. WHAT AN UNSUAL RELATIONSHIP?





perlukah aku puasa McD lagi? hari tu bertahan 3 bulan saja =(

I so wanna go to Jurusalem. Good night.

Friday, November 27, 2009

langaden neh oku dika

I miss my grandma so bad tonight, I need her more than ever..

I miss you, langaden neh oku dika..Would you know my name if I saw you in heaven?

*nda mau tidur sama mata bengkak =(

betapa bijaknya hidup



Ok, ini bukanlah contoh an educational entry, seperti yang aku warwarkan sebelum ini.

Tajuk pun tak pasti la relevan atau tidak, hanyalah sekerat lirik (sekerat beb) , sekerat lirik dari lagu SN yang aku suka.

Hanya fikiran rawak, macam pelik je..ok fine, random thought.

Seperti orang lain, aku selalu merasakan setiap perkara yang aku tentukan itu adalah benar. Setiap keputusan yang aku buat adalah matang. Seperti orang lain juga, di saat aku memutuskan keputusan itu adalah yang terbaik.

Masa sekolah rendah, aku rasa aku dah matang dan fikiran aku benar belaka.

Naik sekolah menengah, aku rasa benda yang aku buat masa sekolah rendah tuh ntah apa2 je. Sekarang ni aku lebih matang, fikiran aku lebih jelas.

(perlukah buat timeline waktu naik sekolah saja? sebab naik sekolah tu maksudnya kita melangkah ke fasa baru la kan)

Semakin umur meningkat, kadang aku tergelak ingat benda yang buat masa sekolah-sekolah dulu..gila kanak-kanak..masih belum dapat berfikir secara dewasa.

Maka kali ini lah aku paling matang. Setiap fikiran aku adalah benar

Silap lagi.

Rupanya semakin jauh perjalanan, semakin kita melihat kedewasaan kita. Walau bagaimana ukuran kematangan yang kita rasa kita ada, tak semestinya dah cukup.

Apa yang kita fikirkan hari ini, tak semestinya relevan dengan peringkat umur kita di masa akan datang. Fikiran akan berubah, kematangan akan bertambah.

Maka aku sangat la percaya - Orang tua lebih dulu makan garam. Jauh sudah perjalanan mereka. Dah banyak benda diorang lihat dan lalui.

Untuk kita hari ini, apa yang sedang kita fikirkan, mungkin harus berubah.

Thursday, November 26, 2009

not random

New layout yo! The same layout used masa mula2 dulu, but the background was black with pink flowery. Pink and Black, somewhat unlike me..kureng skit combination black and pink.

Ok now that I have new layout, white and fresh,.. I think it’s been a while since I posted hmm..an informative entry. Kan? I promise that the next post must be an educational entry la pula..not travel pictures, not my face, not food..oh yeah, I have finished another sewing project..itu pun nanti.

I’m paranoid about asthma, and ever since the first attack I keep myself from any iced drink, carbonated drink (taktau la kenapa ini pun masuk dalam list), no ice cream since then, no shower after 8pm. Pegi kedai pun order yang boring2 saja, air suam..teh o suam..or Chinese tea..heh. And I notice that whenever I'm feeling anxious, stressed or even tears will cause an uncomfortable breathing.

I can tend to get over-excited over the smallest things. Belum2 lagi beli handphone pun sibuk2 sudah cari themes dia..muahaha..Or sometimes hal orang lain pun bole buat aku teruja. Like my friend told me that she’s probably going to somewhere (of course tempat yang best) in a minute I found myself browsing airlines websites, tolong cari tiket2 murah, and make calls to travel agents.

Heh..of course I love vacation..gathering ..photos..

Just a simple thank u works as a big credit for me.

random : sedapnya ice cream cone yang jual2 naik motor tu

eyy budak ini...!

Suatu pagi macam biasa nak keluar rumah, dalam kalut2 nak buka pagar rumah aku terlihat budak jiran sebelah..a boy yg sgt la petah bercakap, selalu tegur aku " kakak angkat baju sape?" Asal aku keluar rumah je la kan nak angkat baju..huhu. Tapi takpe, janji panggil kakak bukan makcik /aunty.

Tetapi,

Hari itu lain pula soalan dia; "kakak betul ke pakai baju kakak tu? bukan baju kite?" <-- merujuk kepada aku yang tengah pakai baby-T

MALU BOLEH??

Segera masuk kereta.

Tapi kelakar. haha


Tuesday, November 24, 2009

what a frustrated day

hubby bought me a BB bold, but in just 1 day night I feel like want to sell it back. And I did it! I don't want any BB ever again..don't touch my life! Sob..sob

Luckily he understand. He had told me that I wont like it, but I didn't listen..tu la degil

Rumah P Ramlee

We've been to Penang twice, this month... ate too much mee udang, tak nak dah tolong! haha puasa mee udang sampai tahun depan. Hmm..I wonder where is the Pinang Peranakan Mansion, because it seems that Penang doesn't have good signage, bole je sesat2. So I rather wait hubby finished his work, until the dusk.. all good places pun dah closed.

Like this one, Rumah P Ramlee. Sempat ambil gambar luar saja.




ini la tempatnya yang dikecoh2kan tu

Saturday, November 21, 2009

two lines

Okay, so I was 6 days late for my normal period cycle..selalunya mmg punctual la.. So we went to a clinic, and the result..

unbelievable part of my life =)

Alhamdulillah..but I'm terrified!


Wednesday, November 18, 2009

my sewing project - tiered ruffle top

My sister, she loves ruffle so much..so I made one for her..


A sleeveless top and a half jacket as a match, looks very nice and lively. Soooo you! hope you like it =) psstt..nampak pattern ni dalam cleo huhu.


I just know this song and I like it. So, wouldn't you want to make a cover for this song, for me?


Monday, November 16, 2009

Korea : the finale

I think, this is my final update on my Seoul visit.

Cheonggye Stream, the famous stream in Seoul. The modern public recreation space, and a must visit for every tourist. .. kan hada?


memakai aviator mestilah yakin

Spent about an hour for brisk walk around here.. and to another theme park, Lotte World.

at the magical island

the castle

The place was great but somehow, I couldn't help but to compare Lotte World with Everland..tu yang rasa a bit bosan je kat sini.

BUT, Lotte world ada banyak rides yang sangat mencabar. Definitely his game la kan. ..dan apa2 pun theme park korea ni mmg rajin, sangat detail.

tak dapat nak teman..

because I rather play at the candy house..sungguh tak mencabar kan

makan jagung bakar tak habis

ini lah permainan paling ganas yg aku main

view of the park from snow white castle..

and of course the carousel!

and parade..

Hmm.. I think, it was almost 12 am, but the subway still keeping these busy commuters.


I hope I'm not that old for still liking Barbie

rumah kelahiran Mahathir Mohamad dan sekitar Pulau Pinang

*note : catch Biography Mahathir on History channel 15&22 Nov


The birthplace of Tun M, displaying historical memoirs of his childhood.

No 18, Lorong Kilang Ais, Off Jln Pegawai, Alor Setar

hehe bangga tak?

meja study tun M dan sepupu2nya. Ayahnya kalau balik mesti berdeham menandakan dah sampai =)


history of the British empire!


serambi rumahnya

Sorry, tak banyak gambar. Di larang mengambil gambar sebenarnya

Batu Feringghi


bangun terus terjun swim

kylie minogue okkk

the famous Abraham Lincoln pose, now MJ (kot)

biasalah HR 's exhibit

kalau di Seoul made in Malaysia, kat sini made in Thailand pula
So, want an instant HR shirt?

Batu Feringghi

silhouette

OK chop! minggu ni pegi penang lagi!!

Friday, November 13, 2009

my sewing project - batwing sleeve top

Remember I've mentioned about my brownish motif long skirt that I couldn't find a top to match? I think I've made a perfect one.

Batwing Sleeve top.

Notice the elastic bands di tepi tu, for the garis2 effect - untuk menutup lemak2 haha

I made it from tshirt fabric, which found it more difficult to sew than the previous fabric..kain dia lari2 la. I googled patterns from the magical Internet, and yup now I have a lot of patterns listing on my mind.

hehe. best.


Just got back from northen. I'll blog about it next.

mee udang sungai dua

I followed hubby to Alor Setar the other day, and on the way back had ourself the famous Mee Udang at Sg Dua, Penang.

kesedapan yang terkenang-kenang (minus taugeh!)

jeles tak?

Thursday, November 12, 2009

my sewing project - retro blouse


Yesterday was the last day for MJ- This Is It screening. Thanks to my last minute decision, we made it..and I appreciate every cents minutes of this so called footage for MJ scheduled concert.

I caught MJ sucking on a little lollipop. comel =)

So anyone have watched this movie, wants the concert to be happen..memang rasa nak pegi la! beli DVD je la kot..London jauh.

"OK. Do one more time, that's why we have rehearsal" - MJ.. he got what he deserved from a sheer hard work. Semua orang rajin la dalam concert tu.

Ok let's move.. this is my new sewing project which I concluded as simple project, but nice output.

I match with white belt, for the ruffle blouse effect.
Feeling barbie haha

Tapi agak mencabar juga jahit kain lembik2 ni..kain dia lari2, isk! I sewed tshirt fabric at the bottom, kasi dia berat sikit.

I took a long time with fabrics, Macam kain ni kalau tengah bergulung dalam kedai, macam kelakar bulat2.. tapi end up OK la kan??


Wednesday, November 11, 2009

Korea Day 6 : Everland Theme Park

Everland is the Korea's Disneyland! I seriously think that Everland can beat Paris Disneyland ..hoohh

Everland has it all, from the adrenaline challenge rides, safari africa, zootopia, the four season garden (yang paling suka, pengsan!) to 70's park- Elvis Presley inspired , the bird show and much much more entertainment. Siapa pergi Seoul, Everland wajib tau (tix RM100++ )

ok sangat kot. Sunway Lagoon pun RM60, Disneyland RM250.

pumpkins! for Halloween theme

what's so gothic? I dunno

big big pumpkin boy =)

with the Everland's mascot, Elysian (hugging stranger duhh )

grand mysterious parade

love parade!

u look pink la..hehe thanks banyak2 bawa pegi Everland!

at the '4 season garden'boleh pengsan sini, banyak sangat bunga..saya suka!

pengsan sudah =D

it's halloween theme in Everland, they must think i'm one of them =P
solat duduk.di sini.

If you're a traveler, and perform solat, do your normal ablution (wuduk) except the leg - just sapu air on top of your socks - Kuf.

aida, this reminds me of you

pekerja Everland semua peramah!

meriah kat bawah tu

parade party!


sehari kot duk sini. lapar

romanian area

Snow Flakes or Ice Cream?
dua2 pun tak boleh kalau semput!

Monday, November 30, 2009

hari jadi ayah

Ayah kan tanya la mana-mana tempat pun semua dia tahu, bangunan ini di mana..ibu kota itu ini. Lepas tu cara dia explain macam dia dah pergi semua tempat tu =) Ayah suka jalan-jalan dan hafal sejarah.. hafal sejarah siap tarikh tepat lagi tu.

Bulan-bulan lepas masa melawat Hong Kong, ada satu taman yang penuh dengan replika bangunan-bangunan ternama seluruh dunia. Kami kena baca dulu papan tanda baru tahu bangunan itu dimana. Tapi, ayah sekali tengok saja dah tahu.."haa ini di ..., masa tu ada... lepas tu..." kami pun adik beradik mesti cakap " Ayah ni tau saja semua kan..bila ayah pergi? "


Mungkin ayah suka membaca, lepas tu dia suka research2 tempat.. Well, explain me! hehe

One day I must bring him around the world..Ayah doakan saya jadi kaya ..haha

eh eh

Selamat Hari Jadi, Ayah. We love you.

Sunday, November 29, 2009

tonight, i'll be in Jurusalem

I always wanted to go to Jurusalem. I've mentioned it several times. Read. Just watched an epic film Kingdom of Heaven, it stars Orlando Bloom, my fav Eva Green, .. and a Syrian actor Ghassan Massoud - playing the role of Salahuddin Al Ayubi.

The story is set during the Crusades (perang salib) of the 12th century. Filming took place in several places - Morocco, Spain, Seville.. oh.my.god OK! and the replica (of course it was a replica) of the ancient city of Jurusalem was constructed somewhere in desert.

The story was supposed to hightlight a French village blacksmith - played by Orlando Bloom who goes to aid the city of Jerusalem in its defense against the Muslim and Kurdish leader Salahuddin, who is battling to reclaim the city from the Christians. Wiki

Thanks to the movie, now that I'm reading about Salahuddin Al Ayubi. He led the Muslims against the Crusaders and eventually recaptured Palestine from the Kingdom of Jerusalem. He was known as generous and despite being the principal enemy, he won the respect of many of them. After his triumph over Jurusalem, he offered the inhabitants safe passage to Christian lands.

The armies of Salahuddin engaged in combat with the King of England. Wiki. However, Salahuddin's relationship with Richard was one of chivalrous (very polite) mutual respect as well as military rivalry. When Richard became ill with fever, Salahuddin offered the services of his personal physician. He also sent him fresh fruit with snow, to chill the drink, as treatment. At Arsuf, when Richard lost his horse, Salahuddin sent him two replacements. Richard suggested to Salahuddin that Palestine, Christian and Muslim, could be united through the marriage of his sister Joan of England, Queen of Sicily to Salahuddin's brother, and that Jerusalem could be their wedding gift.

I wonder how many months it took to travel from England to Sicily those years.

As leaders of their respective factions, the two men came to an agreement, whereby Jerusalem would remain in Muslim hands but would be open to Christian pilgrimages. Salahuddin and Richard never met face to face and communication was either written or by messenger.

Salahuddin was a great leader and conquared many lands, only died of a fever in Damascus, not long after Richard's departure. WHAT AN UNSUAL RELATIONSHIP?





perlukah aku puasa McD lagi? hari tu bertahan 3 bulan saja =(

I so wanna go to Jurusalem. Good night.

Friday, November 27, 2009

langaden neh oku dika

I miss my grandma so bad tonight, I need her more than ever..

I miss you, langaden neh oku dika..Would you know my name if I saw you in heaven?

*nda mau tidur sama mata bengkak =(

betapa bijaknya hidup



Ok, ini bukanlah contoh an educational entry, seperti yang aku warwarkan sebelum ini.

Tajuk pun tak pasti la relevan atau tidak, hanyalah sekerat lirik (sekerat beb) , sekerat lirik dari lagu SN yang aku suka.

Hanya fikiran rawak, macam pelik je..ok fine, random thought.

Seperti orang lain, aku selalu merasakan setiap perkara yang aku tentukan itu adalah benar. Setiap keputusan yang aku buat adalah matang. Seperti orang lain juga, di saat aku memutuskan keputusan itu adalah yang terbaik.

Masa sekolah rendah, aku rasa aku dah matang dan fikiran aku benar belaka.

Naik sekolah menengah, aku rasa benda yang aku buat masa sekolah rendah tuh ntah apa2 je. Sekarang ni aku lebih matang, fikiran aku lebih jelas.

(perlukah buat timeline waktu naik sekolah saja? sebab naik sekolah tu maksudnya kita melangkah ke fasa baru la kan)

Semakin umur meningkat, kadang aku tergelak ingat benda yang buat masa sekolah-sekolah dulu..gila kanak-kanak..masih belum dapat berfikir secara dewasa.

Maka kali ini lah aku paling matang. Setiap fikiran aku adalah benar

Silap lagi.

Rupanya semakin jauh perjalanan, semakin kita melihat kedewasaan kita. Walau bagaimana ukuran kematangan yang kita rasa kita ada, tak semestinya dah cukup.

Apa yang kita fikirkan hari ini, tak semestinya relevan dengan peringkat umur kita di masa akan datang. Fikiran akan berubah, kematangan akan bertambah.

Maka aku sangat la percaya - Orang tua lebih dulu makan garam. Jauh sudah perjalanan mereka. Dah banyak benda diorang lihat dan lalui.

Untuk kita hari ini, apa yang sedang kita fikirkan, mungkin harus berubah.

Thursday, November 26, 2009

not random

New layout yo! The same layout used masa mula2 dulu, but the background was black with pink flowery. Pink and Black, somewhat unlike me..kureng skit combination black and pink.

Ok now that I have new layout, white and fresh,.. I think it’s been a while since I posted hmm..an informative entry. Kan? I promise that the next post must be an educational entry la pula..not travel pictures, not my face, not food..oh yeah, I have finished another sewing project..itu pun nanti.

I’m paranoid about asthma, and ever since the first attack I keep myself from any iced drink, carbonated drink (taktau la kenapa ini pun masuk dalam list), no ice cream since then, no shower after 8pm. Pegi kedai pun order yang boring2 saja, air suam..teh o suam..or Chinese tea..heh. And I notice that whenever I'm feeling anxious, stressed or even tears will cause an uncomfortable breathing.

I can tend to get over-excited over the smallest things. Belum2 lagi beli handphone pun sibuk2 sudah cari themes dia..muahaha..Or sometimes hal orang lain pun bole buat aku teruja. Like my friend told me that she’s probably going to somewhere (of course tempat yang best) in a minute I found myself browsing airlines websites, tolong cari tiket2 murah, and make calls to travel agents.

Heh..of course I love vacation..gathering ..photos..

Just a simple thank u works as a big credit for me.

random : sedapnya ice cream cone yang jual2 naik motor tu

eyy budak ini...!

Suatu pagi macam biasa nak keluar rumah, dalam kalut2 nak buka pagar rumah aku terlihat budak jiran sebelah..a boy yg sgt la petah bercakap, selalu tegur aku " kakak angkat baju sape?" Asal aku keluar rumah je la kan nak angkat baju..huhu. Tapi takpe, janji panggil kakak bukan makcik /aunty.

Tetapi,

Hari itu lain pula soalan dia; "kakak betul ke pakai baju kakak tu? bukan baju kite?" <-- merujuk kepada aku yang tengah pakai baby-T

MALU BOLEH??

Segera masuk kereta.

Tapi kelakar. haha


Tuesday, November 24, 2009

what a frustrated day

hubby bought me a BB bold, but in just 1 day night I feel like want to sell it back. And I did it! I don't want any BB ever again..don't touch my life! Sob..sob

Luckily he understand. He had told me that I wont like it, but I didn't listen..tu la degil

Rumah P Ramlee

We've been to Penang twice, this month... ate too much mee udang, tak nak dah tolong! haha puasa mee udang sampai tahun depan. Hmm..I wonder where is the Pinang Peranakan Mansion, because it seems that Penang doesn't have good signage, bole je sesat2. So I rather wait hubby finished his work, until the dusk.. all good places pun dah closed.

Like this one, Rumah P Ramlee. Sempat ambil gambar luar saja.




ini la tempatnya yang dikecoh2kan tu

Saturday, November 21, 2009

two lines

Okay, so I was 6 days late for my normal period cycle..selalunya mmg punctual la.. So we went to a clinic, and the result..

unbelievable part of my life =)

Alhamdulillah..but I'm terrified!


Wednesday, November 18, 2009

my sewing project - tiered ruffle top

My sister, she loves ruffle so much..so I made one for her..


A sleeveless top and a half jacket as a match, looks very nice and lively. Soooo you! hope you like it =) psstt..nampak pattern ni dalam cleo huhu.


I just know this song and I like it. So, wouldn't you want to make a cover for this song, for me?


Monday, November 16, 2009

Korea : the finale

I think, this is my final update on my Seoul visit.

Cheonggye Stream, the famous stream in Seoul. The modern public recreation space, and a must visit for every tourist. .. kan hada?


memakai aviator mestilah yakin

Spent about an hour for brisk walk around here.. and to another theme park, Lotte World.

at the magical island

the castle

The place was great but somehow, I couldn't help but to compare Lotte World with Everland..tu yang rasa a bit bosan je kat sini.

BUT, Lotte world ada banyak rides yang sangat mencabar. Definitely his game la kan. ..dan apa2 pun theme park korea ni mmg rajin, sangat detail.

tak dapat nak teman..

because I rather play at the candy house..sungguh tak mencabar kan

makan jagung bakar tak habis

ini lah permainan paling ganas yg aku main

view of the park from snow white castle..

and of course the carousel!

and parade..

Hmm.. I think, it was almost 12 am, but the subway still keeping these busy commuters.


I hope I'm not that old for still liking Barbie

rumah kelahiran Mahathir Mohamad dan sekitar Pulau Pinang

*note : catch Biography Mahathir on History channel 15&22 Nov


The birthplace of Tun M, displaying historical memoirs of his childhood.

No 18, Lorong Kilang Ais, Off Jln Pegawai, Alor Setar

hehe bangga tak?

meja study tun M dan sepupu2nya. Ayahnya kalau balik mesti berdeham menandakan dah sampai =)


history of the British empire!


serambi rumahnya

Sorry, tak banyak gambar. Di larang mengambil gambar sebenarnya

Batu Feringghi


bangun terus terjun swim

kylie minogue okkk

the famous Abraham Lincoln pose, now MJ (kot)

biasalah HR 's exhibit

kalau di Seoul made in Malaysia, kat sini made in Thailand pula
So, want an instant HR shirt?

Batu Feringghi

silhouette

OK chop! minggu ni pegi penang lagi!!

Friday, November 13, 2009

my sewing project - batwing sleeve top

Remember I've mentioned about my brownish motif long skirt that I couldn't find a top to match? I think I've made a perfect one.

Batwing Sleeve top.

Notice the elastic bands di tepi tu, for the garis2 effect - untuk menutup lemak2 haha

I made it from tshirt fabric, which found it more difficult to sew than the previous fabric..kain dia lari2 la. I googled patterns from the magical Internet, and yup now I have a lot of patterns listing on my mind.

hehe. best.


Just got back from northen. I'll blog about it next.

mee udang sungai dua

I followed hubby to Alor Setar the other day, and on the way back had ourself the famous Mee Udang at Sg Dua, Penang.

kesedapan yang terkenang-kenang (minus taugeh!)

jeles tak?

Thursday, November 12, 2009

my sewing project - retro blouse


Yesterday was the last day for MJ- This Is It screening. Thanks to my last minute decision, we made it..and I appreciate every cents minutes of this so called footage for MJ scheduled concert.

I caught MJ sucking on a little lollipop. comel =)

So anyone have watched this movie, wants the concert to be happen..memang rasa nak pegi la! beli DVD je la kot..London jauh.

"OK. Do one more time, that's why we have rehearsal" - MJ.. he got what he deserved from a sheer hard work. Semua orang rajin la dalam concert tu.

Ok let's move.. this is my new sewing project which I concluded as simple project, but nice output.

I match with white belt, for the ruffle blouse effect.
Feeling barbie haha

Tapi agak mencabar juga jahit kain lembik2 ni..kain dia lari2, isk! I sewed tshirt fabric at the bottom, kasi dia berat sikit.

I took a long time with fabrics, Macam kain ni kalau tengah bergulung dalam kedai, macam kelakar bulat2.. tapi end up OK la kan??


Wednesday, November 11, 2009

Korea Day 6 : Everland Theme Park

Everland is the Korea's Disneyland! I seriously think that Everland can beat Paris Disneyland ..hoohh

Everland has it all, from the adrenaline challenge rides, safari africa, zootopia, the four season garden (yang paling suka, pengsan!) to 70's park- Elvis Presley inspired , the bird show and much much more entertainment. Siapa pergi Seoul, Everland wajib tau (tix RM100++ )

ok sangat kot. Sunway Lagoon pun RM60, Disneyland RM250.

pumpkins! for Halloween theme

what's so gothic? I dunno

big big pumpkin boy =)

with the Everland's mascot, Elysian (hugging stranger duhh )

grand mysterious parade

love parade!

u look pink la..hehe thanks banyak2 bawa pegi Everland!

at the '4 season garden'boleh pengsan sini, banyak sangat bunga..saya suka!

pengsan sudah =D

it's halloween theme in Everland, they must think i'm one of them =P
solat duduk.di sini.

If you're a traveler, and perform solat, do your normal ablution (wuduk) except the leg - just sapu air on top of your socks - Kuf.

aida, this reminds me of you

pekerja Everland semua peramah!

meriah kat bawah tu

parade party!


sehari kot duk sini. lapar

romanian area

Snow Flakes or Ice Cream?
dua2 pun tak boleh kalau semput!