Monday, January 4, 2010

pregnancy shoes?

omgGorgeous! Vincci with Lewre's look and PRICE T_T

nice! very nice. But I don't wear jeans right now,..I mean, I don't have fab jeans that I'm comfortable to wear. Itula kalau semua jeans pun fit/super low..so sekarang tak selesa di bahagian perut.



caption : orang kata pregnant ni muka berseri2, kenapa aku pula naik jerawat??!!

14 comments:

nurul khairunie said...

berseri2 time perut suda membonjol ler.

MommyAdam said...

ernie dah how many weeks eh?

chun said...

ahaha..true! ernie, ko rembat crocs je satu..selesa dan bergaya. aku masa preggy sbb selalu pakai, now pun asyik nak pakai je :)

Ernie Khairina said...

aida,
3 bulan baru..

mesun,
crocs dulu aku suka, tapi skang dah tak suka..nnt kite cari kat midvalley eh :P

Shikhin Ishak said...

kasut tu kalau tak pregnent pun boleh pakai...sweet...eh ada jerawat pun berseri2 gak..hihi

Aida The Pink Goddess said...

berseri bah ni.. :)

Ernie Khairina said...

shikin,
jerawat seri T_T

aida,
amin hehe

BibiEr Karim said...

Naik jerawat sbb perubahan hormon. Nnt suda perut besar, baru licin balik tu.

Esther said...

Ernie...ada org ckap kan kalau masa preg muka naik jerawat means that u r carrying a boy...bak kata org2 yang suda pernah preg lah..anyway, u take k and ada lagi baju baru kebaya couture ka? This year byk wedding mo di attend lah...I need new kebaya...hehehe....

DiZi said...

hormon ko terbalik ngan kita la...tp takpe..kejap je jerawat tu...buat pemanis muka... :D

Ernie Khairina said...

err,
bah cepatla perut besar! huhu

esther,
nah boleh cari nama sudah ini =)

anne,
jerawat pemanis, aku pasrah hehe

chun said...

jom..jom..tp midval nye crocs cpt sold out. lupe nak ckp, aku dulu awal2 pon ade jerawat..maybe betul kot baby boy? yay..muizz ade geng ;p

kizzy tf said...

cuz, cumil itu kasut pink yg converse..ada putih ?

Ernie Khairina said...

cuz,
ada pink, hijau sama hitam ka tu

Monday, January 4, 2010

pregnancy shoes?

omgGorgeous! Vincci with Lewre's look and PRICE T_T

nice! very nice. But I don't wear jeans right now,..I mean, I don't have fab jeans that I'm comfortable to wear. Itula kalau semua jeans pun fit/super low..so sekarang tak selesa di bahagian perut.



caption : orang kata pregnant ni muka berseri2, kenapa aku pula naik jerawat??!!

14 comments:

nurul khairunie said...

berseri2 time perut suda membonjol ler.

MommyAdam said...

ernie dah how many weeks eh?

chun said...

ahaha..true! ernie, ko rembat crocs je satu..selesa dan bergaya. aku masa preggy sbb selalu pakai, now pun asyik nak pakai je :)

Ernie Khairina said...

aida,
3 bulan baru..

mesun,
crocs dulu aku suka, tapi skang dah tak suka..nnt kite cari kat midvalley eh :P

Shikhin Ishak said...

kasut tu kalau tak pregnent pun boleh pakai...sweet...eh ada jerawat pun berseri2 gak..hihi

Aida The Pink Goddess said...

berseri bah ni.. :)

Ernie Khairina said...

shikin,
jerawat seri T_T

aida,
amin hehe

BibiEr Karim said...

Naik jerawat sbb perubahan hormon. Nnt suda perut besar, baru licin balik tu.

Esther said...

Ernie...ada org ckap kan kalau masa preg muka naik jerawat means that u r carrying a boy...bak kata org2 yang suda pernah preg lah..anyway, u take k and ada lagi baju baru kebaya couture ka? This year byk wedding mo di attend lah...I need new kebaya...hehehe....

DiZi said...

hormon ko terbalik ngan kita la...tp takpe..kejap je jerawat tu...buat pemanis muka... :D

Ernie Khairina said...

err,
bah cepatla perut besar! huhu

esther,
nah boleh cari nama sudah ini =)

anne,
jerawat pemanis, aku pasrah hehe

chun said...

jom..jom..tp midval nye crocs cpt sold out. lupe nak ckp, aku dulu awal2 pon ade jerawat..maybe betul kot baby boy? yay..muizz ade geng ;p

kizzy tf said...

cuz, cumil itu kasut pink yg converse..ada putih ?

Ernie Khairina said...

cuz,
ada pink, hijau sama hitam ka tu