Thursday, June 10, 2010

I never proud of my tummy, but this time!






my girls..my girls..


Order yang comel2, rasa macamana kemudia kira! - ernie khairina 



7 comments:

Aida The Pink Goddess said...

i have never seen a beautiful pregger like u ernie! glowing!

Shikhin Ishak said...

baby amacam?sehat?tak lama lagi eh erni..huhu

Ernie Khairina said...

aida,
thanks =) touch up skit2, kalo tak pucat juga

shikin,
insyAllah due 22 july

zailamohamad said...

tak sabar nak tengok baby Ernie;)

Ernie Khairina said...

zaila,
i pun tak sabar!

eis said...

baca komen di atas, due 22 julai eh? erm..klu kena 20 julai birthday kami sama :D

Ernie Khairina said...

eis,
insyAllah doktor cakap mcm tu.. =) wah sama bday

Thursday, June 10, 2010

I never proud of my tummy, but this time!






my girls..my girls..


Order yang comel2, rasa macamana kemudia kira! - ernie khairina 



7 comments:

Aida The Pink Goddess said...

i have never seen a beautiful pregger like u ernie! glowing!

Shikhin Ishak said...

baby amacam?sehat?tak lama lagi eh erni..huhu

Ernie Khairina said...

aida,
thanks =) touch up skit2, kalo tak pucat juga

shikin,
insyAllah due 22 july

zailamohamad said...

tak sabar nak tengok baby Ernie;)

Ernie Khairina said...

zaila,
i pun tak sabar!

eis said...

baca komen di atas, due 22 julai eh? erm..klu kena 20 julai birthday kami sama :D

Ernie Khairina said...

eis,
insyAllah doktor cakap mcm tu.. =) wah sama bday