Friday, June 18, 2010

write the future advert



I was wrong when I said I'll watch game yang ada MU player saja, 
I can't  believe I watch football..grrr..Love this advert!esp part Rooney tu hihi



kenapa aku tengok bola mesti bising? sungguh tidak cool!
hmmm..teringat zaman kanak-kanak teman datuk dengar bola di radio ..

4 comments:

BibiEr Karim said...

Ernie u shud join my mom...sy risau ni kami kena komplen sbb dia btl2 teriak ah. Even the neighbors igt kami gaduh ah. Aduii susa klu ada 2 org fan bola di ruma. Mother was a former goal keeper while the bro mmg player for the state time skolah dlu. Aduyai.

Ernie Khairina said...

err,
goal keeper tu..hebat! hehe krm salam dorang =D

zailamohamad said...

husband Zaila pon kalau tgk bola mesti bising..mengalahkan juruhebah bola aje lagaknya;D

Ernie Khairina said...

zaila,
hehe yeke, biasa la tu semangat

Friday, June 18, 2010

write the future advert



I was wrong when I said I'll watch game yang ada MU player saja, 
I can't  believe I watch football..grrr..Love this advert!esp part Rooney tu hihi



kenapa aku tengok bola mesti bising? sungguh tidak cool!
hmmm..teringat zaman kanak-kanak teman datuk dengar bola di radio ..

4 comments:

BibiEr Karim said...

Ernie u shud join my mom...sy risau ni kami kena komplen sbb dia btl2 teriak ah. Even the neighbors igt kami gaduh ah. Aduii susa klu ada 2 org fan bola di ruma. Mother was a former goal keeper while the bro mmg player for the state time skolah dlu. Aduyai.

Ernie Khairina said...

err,
goal keeper tu..hebat! hehe krm salam dorang =D

zailamohamad said...

husband Zaila pon kalau tgk bola mesti bising..mengalahkan juruhebah bola aje lagaknya;D

Ernie Khairina said...

zaila,
hehe yeke, biasa la tu semangat