Monday, August 9, 2010

Aariz pun suka merah

Man Utd wins Community Shield..EPL dah start hehe

3 comments:

Shikhin Ishak said...

atau didocrine untuk suka merah ernie?hihi

BabyAdriana said...

hey ernie!!!i read yr birth story..i read also the malacca part, aariz 1st trip..mcm sgt senang je ko bersalin, wuishh hebat, 3.4 kg lak tuh..i thought org yg size2 kita ni bole antara 2.7-3kg, hebat ernie..14 days of confinement dh bejalan, aku dulu nak baring pn sakit beb..might be due to operation, hehe..kem slm aariz..cant wait 2c u baby..muahs!!

Ernie Khairina said...

shikin,
ngehehe merah ye..jangan silap kaler =P


hada,
baby Adriana nyumil!
pengalaman aku sama je kot mcam org lain, beranak mmg sakit undeniable! hehe boring la hada duk umah tuh yang kuar kejap tu =)

Monday, August 9, 2010

Aariz pun suka merah

Man Utd wins Community Shield..EPL dah start hehe

3 comments:

Shikhin Ishak said...

atau didocrine untuk suka merah ernie?hihi

BabyAdriana said...

hey ernie!!!i read yr birth story..i read also the malacca part, aariz 1st trip..mcm sgt senang je ko bersalin, wuishh hebat, 3.4 kg lak tuh..i thought org yg size2 kita ni bole antara 2.7-3kg, hebat ernie..14 days of confinement dh bejalan, aku dulu nak baring pn sakit beb..might be due to operation, hehe..kem slm aariz..cant wait 2c u baby..muahs!!

Ernie Khairina said...

shikin,
ngehehe merah ye..jangan silap kaler =P


hada,
baby Adriana nyumil!
pengalaman aku sama je kot mcam org lain, beranak mmg sakit undeniable! hehe boring la hada duk umah tuh yang kuar kejap tu =)