Tuesday, September 21, 2010

oh how to deal with this..

After an absence of 2 months, today I've to attend my class again.  In a while, I'll take Aariz to his grandma. And isn't it sad to be separated from your baby? I'm going to miss him !


my honey pie cupcake!


My in law kata even baby tak faham, tell them anything like nak pergi mandi ke ..or nak buat keja ke.  I always whisper this to him, "Mummy selalu ada untuk Aariz ". 


bekalan untuk Aariz


6 comments:

p!nkerton said...

caiyok ernie!
& go go breastfeeding! :D

Anonymous said...

alamak, sedih ne..

-eis-

sya_firwan said...

wah!! happy breastfeeding..chaiyok!

Sal said...

Rumah grandma aariz kat perlis tu ka??
mesti rasa cam xlengkap bila aariz teda, even sy ni yg baru bpisah 2 hari ngan ANAK buah dah rasa lost, asyik rindu je ni kan kak ernie sbg ibu...bpisah kejap pun dah rindu giler kan.

Ernie Khairina said...

pinkerton,
yeah thanks =)

eis,
sedih la

sya,
thanks =)

sal,
rumah in law di ampang =)
berpisah 3 jam ja hihi

chun said...

oit, ko gi ampang singgahla umah. nak jumpe aariz gak ;)

Tuesday, September 21, 2010

oh how to deal with this..

After an absence of 2 months, today I've to attend my class again.  In a while, I'll take Aariz to his grandma. And isn't it sad to be separated from your baby? I'm going to miss him !


my honey pie cupcake!


My in law kata even baby tak faham, tell them anything like nak pergi mandi ke ..or nak buat keja ke.  I always whisper this to him, "Mummy selalu ada untuk Aariz ". 


bekalan untuk Aariz


6 comments:

p!nkerton said...

caiyok ernie!
& go go breastfeeding! :D

Anonymous said...

alamak, sedih ne..

-eis-

sya_firwan said...

wah!! happy breastfeeding..chaiyok!

Sal said...

Rumah grandma aariz kat perlis tu ka??
mesti rasa cam xlengkap bila aariz teda, even sy ni yg baru bpisah 2 hari ngan ANAK buah dah rasa lost, asyik rindu je ni kan kak ernie sbg ibu...bpisah kejap pun dah rindu giler kan.

Ernie Khairina said...

pinkerton,
yeah thanks =)

eis,
sedih la

sya,
thanks =)

sal,
rumah in law di ampang =)
berpisah 3 jam ja hihi

chun said...

oit, ko gi ampang singgahla umah. nak jumpe aariz gak ;)