Sunday, November 14, 2010

Today at Pavillion

Shopping malls aren't on top of my list, urmm recently . I was thinking of visiting taman haiwan, you know the one yang kat Putrajaya tu but the weather wasn't promising for day out pula. So we considered Pavillion,  less crowded...dan sebenarnya teringin Red Velvet cupcake =)




sedap..terbaik..nyum2

Alamak, you know sometimes I lost my words..ntah apa idea nak tulis tadi dah lesap. So these are few photos taken here and there.


Strolling around, entering boutiques and stopped at one of my favorite..


forever 21

As always Aariz sangat behave kat favorite seat dia ni..Hmm, lepas ni dah kena install baby car seat which my husband has bought a couple of months ago..tak pasang2 lagi.



my handsome boy

Hubby could take hours at Sony centre (Sony Style), his favorite spot and he took this picture ..

hey, I have this one favorite song during my high school - LFO Girl on TV

cheh cheh konon



I haven't told you that we were school mate, have I?


Ok la, I think I better stop here because I've promise to make strawberry shake for hubby..esok nak off to kelantan, raya haji kan?

14 comments:

BibiEr Karim said...

Ee pena dlu c Azwan amik gmbr ko gni sna Pyramid ka xsilap tu. Hahaha.

Aariz makin cute! Makin bikin girigitan. And dia pndi grab tgn org suda. Yay.

chun said...

ernie, ko mesti terpengaruh ngan fiza roosli psl red velvet ni kan? aritu die citer kat aku sampai akupun terliur nak mkn.Hehe..

aariz baiknye awak duduk diam2 dlm stroller..kalo muizz jgn harapla, plg lama 15 minit. pastu dah menggeliat2 nak keluar T_T

Ernie Khairina said...

Err,
hee ko ingat lagi =)

chun,
tak lain tak bukan. fiza roosli.
Aariz ok je dlm stroller, car seat sume..tapi adalah juga kadang2 nak minta keluar

Along said...

i was about to comment how sweet u look in red, tp bila baca sampai habis, cam ala sweetnye lagi korang dua ni, eh bertiga ni ^_^

eis said...

"you are on tv" -- cantiknya!
aariz pandai posing :)

Ernie Khairina said...

Along,
alaa comelnya comment anda
thanks ^_^

Ernie Khairina said...

eis,
kenal sudah kamera!

zailamohamad said...

alahai Aariz yang montel, shomel2 buchuk2..geram seh rase macam nak cubit2 aje;D

selamat hari raya haji, nape sambut di Kelantan??rumah sape??

AyuKirana said...

nice pix ernie!!u as always...stylo..:)

nanin said...

ernie, cunnnngnye baju paisley kamu! how i wish i hv one!!

Lissa Ahmad said...

carseat aariz pink! kalau i beli pink utk my boy farrel, confirm hubby soh pulang balik. haha!

oh god, i love pink!

Ernie Khairina said...

zaila,
kat kb! hehe rindu nak makan beko, sedap =)

selamat hari raya zaila

hada,
eheh biasa2 je darling..hugs and kisses to my fav girl

Ernie Khairina said...

nanin,
haah aku tetiba yg tengah minat. beli online ni =)

lissa,
my husband yg beli, luckily he doesn't have issue with pink.
yes we love pink!

Syafiq Rosli said...

wah..u memang organiser dalam bidang permodelan eh..cumil anak u..:)

Sunday, November 14, 2010

Today at Pavillion

Shopping malls aren't on top of my list, urmm recently . I was thinking of visiting taman haiwan, you know the one yang kat Putrajaya tu but the weather wasn't promising for day out pula. So we considered Pavillion,  less crowded...dan sebenarnya teringin Red Velvet cupcake =)




sedap..terbaik..nyum2

Alamak, you know sometimes I lost my words..ntah apa idea nak tulis tadi dah lesap. So these are few photos taken here and there.


Strolling around, entering boutiques and stopped at one of my favorite..


forever 21

As always Aariz sangat behave kat favorite seat dia ni..Hmm, lepas ni dah kena install baby car seat which my husband has bought a couple of months ago..tak pasang2 lagi.



my handsome boy

Hubby could take hours at Sony centre (Sony Style), his favorite spot and he took this picture ..

hey, I have this one favorite song during my high school - LFO Girl on TV

cheh cheh konon



I haven't told you that we were school mate, have I?


Ok la, I think I better stop here because I've promise to make strawberry shake for hubby..esok nak off to kelantan, raya haji kan?

14 comments:

BibiEr Karim said...

Ee pena dlu c Azwan amik gmbr ko gni sna Pyramid ka xsilap tu. Hahaha.

Aariz makin cute! Makin bikin girigitan. And dia pndi grab tgn org suda. Yay.

chun said...

ernie, ko mesti terpengaruh ngan fiza roosli psl red velvet ni kan? aritu die citer kat aku sampai akupun terliur nak mkn.Hehe..

aariz baiknye awak duduk diam2 dlm stroller..kalo muizz jgn harapla, plg lama 15 minit. pastu dah menggeliat2 nak keluar T_T

Ernie Khairina said...

Err,
hee ko ingat lagi =)

chun,
tak lain tak bukan. fiza roosli.
Aariz ok je dlm stroller, car seat sume..tapi adalah juga kadang2 nak minta keluar

Along said...

i was about to comment how sweet u look in red, tp bila baca sampai habis, cam ala sweetnye lagi korang dua ni, eh bertiga ni ^_^

eis said...

"you are on tv" -- cantiknya!
aariz pandai posing :)

Ernie Khairina said...

Along,
alaa comelnya comment anda
thanks ^_^

Ernie Khairina said...

eis,
kenal sudah kamera!

zailamohamad said...

alahai Aariz yang montel, shomel2 buchuk2..geram seh rase macam nak cubit2 aje;D

selamat hari raya haji, nape sambut di Kelantan??rumah sape??

AyuKirana said...

nice pix ernie!!u as always...stylo..:)

nanin said...

ernie, cunnnngnye baju paisley kamu! how i wish i hv one!!

Lissa Ahmad said...

carseat aariz pink! kalau i beli pink utk my boy farrel, confirm hubby soh pulang balik. haha!

oh god, i love pink!

Ernie Khairina said...

zaila,
kat kb! hehe rindu nak makan beko, sedap =)

selamat hari raya zaila

hada,
eheh biasa2 je darling..hugs and kisses to my fav girl

Ernie Khairina said...

nanin,
haah aku tetiba yg tengah minat. beli online ni =)

lissa,
my husband yg beli, luckily he doesn't have issue with pink.
yes we love pink!

Syafiq Rosli said...

wah..u memang organiser dalam bidang permodelan eh..cumil anak u..:)