Monday, January 3, 2011

even silence has an end

Salam everyone,

The reason for my silence : saya sangat la  tak de cerita nak update kat blog ni..hihi, semudah itu kah? Ok I actually have. It just that tak da mood. I'm sorry you guys..tak best kan follow blog yang tak continuously update. Saya faham. Kerana saya juga asyik refresh2 je blog yang saya follow.

Anyway, I haven't blog about Aariz 5th month (and last 4th month) updates =(  He's advancing so fast, haiyah, I better write it down before I forget.

Here are photos.


dah besar =)

my handsome boy 


Even Silence Has an End, I know this book from Oprah's show. Written by Ingrid Betancourt, about her memoir as a prisoner in the Colombian jungle. 6 tahun kena culik masuk hutan, lepas tu last2 boleh pula jatuh cinta dalam hutan. Memang macam nak baca =D



 A dress from Bandung, a gift from my Bandung friend. I miss my classmates! 



 

2 comments:

kizzy tf said...

hehe it's ok.. mcm aku jugak dulu, bersawang berbulan! ada masa mau diam kan? =)

btw, mcmna ks besar itu gambar? blog aku balik2 kicik jak gambar. x best ni!

AyuKirana said...

aku nak tdng tu ernie!!!!

Monday, January 3, 2011

even silence has an end

Salam everyone,

The reason for my silence : saya sangat la  tak de cerita nak update kat blog ni..hihi, semudah itu kah? Ok I actually have. It just that tak da mood. I'm sorry you guys..tak best kan follow blog yang tak continuously update. Saya faham. Kerana saya juga asyik refresh2 je blog yang saya follow.

Anyway, I haven't blog about Aariz 5th month (and last 4th month) updates =(  He's advancing so fast, haiyah, I better write it down before I forget.

Here are photos.


dah besar =)

my handsome boy 


Even Silence Has an End, I know this book from Oprah's show. Written by Ingrid Betancourt, about her memoir as a prisoner in the Colombian jungle. 6 tahun kena culik masuk hutan, lepas tu last2 boleh pula jatuh cinta dalam hutan. Memang macam nak baca =D



 A dress from Bandung, a gift from my Bandung friend. I miss my classmates! 



 

2 comments:

kizzy tf said...

hehe it's ok.. mcm aku jugak dulu, bersawang berbulan! ada masa mau diam kan? =)

btw, mcmna ks besar itu gambar? blog aku balik2 kicik jak gambar. x best ni!

AyuKirana said...

aku nak tdng tu ernie!!!!