Thursday, March 10, 2011

I love this shawl : New at EKC

Shawl Curly , RM 18

for more color selection please visit EKC


I've started using this one beauty product. And it costs more than the previous brand. But, if only I know it won't suit me. And now I'm having this bad acne break that's started a week ago..benci, dah kena ulang alik buat facial pula =(

But thanks make up, makes me look and feel better. Sigh..I'm hoping to find one beauty product that best suits me...


9 comments:

rahmah said...

salam kak ernie, pernah denga Herbalife tak? their beauty products are marvellous! maybe you should have a try in them. kalau minat untuk further details, boleh je contact sy, nrahmah@gmail.com :)

Mrs Nageb said...

hi ernie...inner yang you pakai tuh,tak jual ker..huhu :)

zailamohamad said...

cantiknyaa tudung Ernie pakai..tapi Zaila masih tak ada keyakinan ntok pakai tudung macam ni..tapi teringin sangat2 tau nak cuba, perhaps after my confinement nanti i should change style..nak jadi mummy bergaya macam Ernie juga;D

Ernie Khairina said...

rahmah,
tq dear..i'll email u ok =)

mrs Nageb,
ada..boleh buat order..

zaila,
cubalah zaila..alaa senang je. cuma kena bersedialah kena tarik anak2 (Aariz selalu tau).
nanti zaila youtube, ada banyak cara ikatan tudung yg cantik dan senang =)

Mommy AdaMia said...

ernie nak inner tu gak boleh

Ernie Khairina said...

aida,
bole..nak pos ke?

Mrs Nageb said...

Ernie,I nak lah inner mcm yg you pakai ni,mmg terbentuk eh inner ni tak melekap?mcm mana nak order..

Ernie Khairina said...

Mrs Nageb,

ye terbentuk..tak melekap hihi..ok i mesej u

Ernie Khairina said...

Mrs Nageb,
sorry dear i tak dapat pula buka ur link..can u email me? erniekhairina@gmail.com
inner awning black, RM8 =)

Thursday, March 10, 2011

I love this shawl : New at EKC

Shawl Curly , RM 18

for more color selection please visit EKC


I've started using this one beauty product. And it costs more than the previous brand. But, if only I know it won't suit me. And now I'm having this bad acne break that's started a week ago..benci, dah kena ulang alik buat facial pula =(

But thanks make up, makes me look and feel better. Sigh..I'm hoping to find one beauty product that best suits me...


9 comments:

rahmah said...

salam kak ernie, pernah denga Herbalife tak? their beauty products are marvellous! maybe you should have a try in them. kalau minat untuk further details, boleh je contact sy, nrahmah@gmail.com :)

Mrs Nageb said...

hi ernie...inner yang you pakai tuh,tak jual ker..huhu :)

zailamohamad said...

cantiknyaa tudung Ernie pakai..tapi Zaila masih tak ada keyakinan ntok pakai tudung macam ni..tapi teringin sangat2 tau nak cuba, perhaps after my confinement nanti i should change style..nak jadi mummy bergaya macam Ernie juga;D

Ernie Khairina said...

rahmah,
tq dear..i'll email u ok =)

mrs Nageb,
ada..boleh buat order..

zaila,
cubalah zaila..alaa senang je. cuma kena bersedialah kena tarik anak2 (Aariz selalu tau).
nanti zaila youtube, ada banyak cara ikatan tudung yg cantik dan senang =)

Mommy AdaMia said...

ernie nak inner tu gak boleh

Ernie Khairina said...

aida,
bole..nak pos ke?

Mrs Nageb said...

Ernie,I nak lah inner mcm yg you pakai ni,mmg terbentuk eh inner ni tak melekap?mcm mana nak order..

Ernie Khairina said...

Mrs Nageb,

ye terbentuk..tak melekap hihi..ok i mesej u

Ernie Khairina said...

Mrs Nageb,
sorry dear i tak dapat pula buka ur link..can u email me? erniekhairina@gmail.com
inner awning black, RM8 =)