Friday, September 28, 2012

Last two days


This would be my last update from UK. Arrived from Paris via London yesterday. Today we spent some time wandering around Birmingham city centre and the university. We took pictures as always but I will upload more later.

A year just flew by,..with all good memories.

Tetapi, kamera dan video tak dapat capture semua kenangan. Simpan saja dalam hati dan ingatan.

;(


Saturday, September 22, 2012

oh Paris!


Maaflah sebab asik lambat je update blog ni..coz the thing is, Aariz tertumpahkan segelas milo atas laptop! Now memang laptop tak boleh ON kena pegi lowyat, and that would be in next week.

Next week. I couldn't believe it's been a year now! Time to say goodbye UK.

Yes I haven't finish my entry on Paris spring trip. It would be in multiple entries, long one I tell you.

But, tomorrow we're going back to the city of love!

Hmm..emotional entry got too many exclamation mark.


Thursday, September 20, 2012

Groceries shopping at Wing Yip


Apart from importing 'makanan kering' from Malaysia, we source them from the asian grocery store. I know I should blog this long before, but it's ok for a record hehe.

So now just want to show you the largest oriental grocery chain, located near our house in Aston. We usually come here to stock up the freezer with everyday ingredients like lengkuas, serai, santan, kicap adabi, sos cili maggie .. pendek cerita, same things as whatever you have.



 currency conversion is not encouraged 





kat sini lah selalu we all beli kepala Salmon untuk buat kari kepala ikan. Murah sebab mat salleh tak makan kepala ikan. Rugi




Tuesday, September 11, 2012

eBay

Browsing eBay is such an addictive. Landing on the couch, waiting for the water to bowl, in traffic jam, you see whenever and wherever. Sigh I surely will miss eBay UK! And I'm not only buying, I'm selling...well just recently I need to do spring cleaning. Ahaa!



hmm..eBay recycle.



My New Look black leather jacket sold for 6pounds huhu


before homecoming


I wish I can force myself to update this blog daily now. Two weeks before homecoming and I'm torn between mixed feelings. The desire to meet my family - oh I miss them dearly. And just when it started feels like home sweet home, we must say good bye =(

I will blog ALL places that we went. I promised that to myself.


Thursday, September 6, 2012

Lydstep Tenby beach holiday

View from deck at our holiday home in Lydstep beach village, Tenby, South Wales. Day 1.


Sunday, September 2, 2012

Order Portmeirion Botanic Garden masih dibuka!


Salam,

Ramai yang tanya kalau saya masih menerima tempahan Portmeirion Botanic Garden.

Ya saya masih buka tempahan sehingga 10hb September 2012. Jangan malu-malu email untuk tanya apa-apa soalan tentang tempahan ini =)

Kunjungi blogshop saya; http://portmeirionmurah.blogspot.com . Stok akan sampai Malaysia dalam bulan Oktober. Dan yang best, saya berikan 2 kali installment untuk pembelian full set 4 dan 6. 

Kepada semua peminat Portmeirion, dan peminat bunga, (oh perempuan mestilah suka bunga) jangan lepaskan peluang ini tau =) Portmeirion adalah diperbuat daripada fine China. Jadi boleh digunakan tanpa waswas. 


O.O

from England with love..



email saya; erniekhairina@gmail.com 


Friday, September 28, 2012

Last two days


This would be my last update from UK. Arrived from Paris via London yesterday. Today we spent some time wandering around Birmingham city centre and the university. We took pictures as always but I will upload more later.

A year just flew by,..with all good memories.

Tetapi, kamera dan video tak dapat capture semua kenangan. Simpan saja dalam hati dan ingatan.

;(


Saturday, September 22, 2012

oh Paris!


Maaflah sebab asik lambat je update blog ni..coz the thing is, Aariz tertumpahkan segelas milo atas laptop! Now memang laptop tak boleh ON kena pegi lowyat, and that would be in next week.

Next week. I couldn't believe it's been a year now! Time to say goodbye UK.

Yes I haven't finish my entry on Paris spring trip. It would be in multiple entries, long one I tell you.

But, tomorrow we're going back to the city of love!

Hmm..emotional entry got too many exclamation mark.


Thursday, September 20, 2012

Groceries shopping at Wing Yip


Apart from importing 'makanan kering' from Malaysia, we source them from the asian grocery store. I know I should blog this long before, but it's ok for a record hehe.

So now just want to show you the largest oriental grocery chain, located near our house in Aston. We usually come here to stock up the freezer with everyday ingredients like lengkuas, serai, santan, kicap adabi, sos cili maggie .. pendek cerita, same things as whatever you have.



 currency conversion is not encouraged 





kat sini lah selalu we all beli kepala Salmon untuk buat kari kepala ikan. Murah sebab mat salleh tak makan kepala ikan. Rugi




Tuesday, September 11, 2012

eBay

Browsing eBay is such an addictive. Landing on the couch, waiting for the water to bowl, in traffic jam, you see whenever and wherever. Sigh I surely will miss eBay UK! And I'm not only buying, I'm selling...well just recently I need to do spring cleaning. Ahaa!



hmm..eBay recycle.



My New Look black leather jacket sold for 6pounds huhu


before homecoming


I wish I can force myself to update this blog daily now. Two weeks before homecoming and I'm torn between mixed feelings. The desire to meet my family - oh I miss them dearly. And just when it started feels like home sweet home, we must say good bye =(

I will blog ALL places that we went. I promised that to myself.


Thursday, September 6, 2012

Lydstep Tenby beach holiday

View from deck at our holiday home in Lydstep beach village, Tenby, South Wales. Day 1.


Sunday, September 2, 2012

Order Portmeirion Botanic Garden masih dibuka!


Salam,

Ramai yang tanya kalau saya masih menerima tempahan Portmeirion Botanic Garden.

Ya saya masih buka tempahan sehingga 10hb September 2012. Jangan malu-malu email untuk tanya apa-apa soalan tentang tempahan ini =)

Kunjungi blogshop saya; http://portmeirionmurah.blogspot.com . Stok akan sampai Malaysia dalam bulan Oktober. Dan yang best, saya berikan 2 kali installment untuk pembelian full set 4 dan 6. 

Kepada semua peminat Portmeirion, dan peminat bunga, (oh perempuan mestilah suka bunga) jangan lepaskan peluang ini tau =) Portmeirion adalah diperbuat daripada fine China. Jadi boleh digunakan tanpa waswas. 


O.O

from England with love..



email saya; erniekhairina@gmail.com