Saturday, September 22, 2012

oh Paris!


Maaflah sebab asik lambat je update blog ni..coz the thing is, Aariz tertumpahkan segelas milo atas laptop! Now memang laptop tak boleh ON kena pegi lowyat, and that would be in next week.

Next week. I couldn't believe it's been a year now! Time to say goodbye UK.

Yes I haven't finish my entry on Paris spring trip. It would be in multiple entries, long one I tell you.

But, tomorrow we're going back to the city of love!

Hmm..emotional entry got too many exclamation mark.


5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

nice one!

jangan lupa upload pix ye:)

Sal said...

sedar x sedar dah sampai masa nak balik Malaysia. Semoga dipermudahkan dalam perjalanan dan sampai dgn selamat di bumi Malaysia kak ernie.. Mak su mesti excited nak jumpa Aariz.hehe..

Ernie Khairina said...

Mesti ;)

Ernie Khairina said...

Tq sis..ya kejap2 kan. see u

kizzy t.fauzi said...

Hari ni balik kan cuz? Mesti sedih tu kan..tp xapa, balik hometown juga :) take care

Saturday, September 22, 2012

oh Paris!


Maaflah sebab asik lambat je update blog ni..coz the thing is, Aariz tertumpahkan segelas milo atas laptop! Now memang laptop tak boleh ON kena pegi lowyat, and that would be in next week.

Next week. I couldn't believe it's been a year now! Time to say goodbye UK.

Yes I haven't finish my entry on Paris spring trip. It would be in multiple entries, long one I tell you.

But, tomorrow we're going back to the city of love!

Hmm..emotional entry got too many exclamation mark.


5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

nice one!

jangan lupa upload pix ye:)

Sal said...

sedar x sedar dah sampai masa nak balik Malaysia. Semoga dipermudahkan dalam perjalanan dan sampai dgn selamat di bumi Malaysia kak ernie.. Mak su mesti excited nak jumpa Aariz.hehe..

Ernie Khairina said...

Mesti ;)

Ernie Khairina said...

Tq sis..ya kejap2 kan. see u

kizzy t.fauzi said...

Hari ni balik kan cuz? Mesti sedih tu kan..tp xapa, balik hometown juga :) take care