Wednesday, December 8, 2010

usaha yang berbaloi

 Jingle bell... jingle bell..hehe. It's almost 2am. These are for tomorrow delivery.



Hubby yang wrap, sweet kan?

8 comments:

mRs FaR_eAsT said...

memang berbaloi-baloi

mRs FaR_eAsT said...

memang berbaloi-baloi.congrats.i punbaru2 start jual tudung kt fb.harap2 dpt sambutan gak;P

Ernie Khairina said...

mrs far_east,
yeke? wahh good luck2!

Aida The Pink Goddess said...

wahhh bestnyer congrats ernie!

Ernie Khairina said...

Aida,
thanks dear!

eis said...

cutenya pembalut! tahniah :)

kizzy tf said...

tudung orenj aku tu mcm cuz?=)

zailamohamad said...

pencapaian yang memberangsangkan..

by the way cantik kertas balut kotak tu, Zaila pakai kertas minyak je (save cost) & memang pelanggan puas hatilah dengan EKC kalau dapat servis macam ni;)

Wednesday, December 8, 2010

usaha yang berbaloi

 Jingle bell... jingle bell..hehe. It's almost 2am. These are for tomorrow delivery.



Hubby yang wrap, sweet kan?

8 comments:

mRs FaR_eAsT said...

memang berbaloi-baloi

mRs FaR_eAsT said...

memang berbaloi-baloi.congrats.i punbaru2 start jual tudung kt fb.harap2 dpt sambutan gak;P

Ernie Khairina said...

mrs far_east,
yeke? wahh good luck2!

Aida The Pink Goddess said...

wahhh bestnyer congrats ernie!

Ernie Khairina said...

Aida,
thanks dear!

eis said...

cutenya pembalut! tahniah :)

kizzy tf said...

tudung orenj aku tu mcm cuz?=)

zailamohamad said...

pencapaian yang memberangsangkan..

by the way cantik kertas balut kotak tu, Zaila pakai kertas minyak je (save cost) & memang pelanggan puas hatilah dengan EKC kalau dapat servis macam ni;)