Wednesday, May 13, 2009

what hurts the most

laptop hangs during uploading, and you didn't have a copy of your whatever-work
pukul 1 pg ok, please la ..sigh
.
.
.
you know I love Kylie ..pengubat hati ..

I wish to have her body-to-die-for when I get grey and old T_T berangan pun kena la ala2 realistik, tak kan nak kaki Gisele Bundchen pula kan (remember size 0? haha)

3 comments:

khairieah said...

wow wow wow wow~~!
hehe. this song is very catchy

pijaberry said...

aku fahami perasaanmu bila kerja d laptop terganggu (dariku yg pernah jadi kaku bila laptop berasap bersama2 research proposal yg tiada back up)

Ernie Khairina said...

ct,
best kan..terngiang2 di benak fikiran ku..

pija,
itu la tensen habis! tapi bersabar ja la...

Wednesday, May 13, 2009

what hurts the most

laptop hangs during uploading, and you didn't have a copy of your whatever-work
pukul 1 pg ok, please la ..sigh
.
.
.
you know I love Kylie ..pengubat hati ..

I wish to have her body-to-die-for when I get grey and old T_T berangan pun kena la ala2 realistik, tak kan nak kaki Gisele Bundchen pula kan (remember size 0? haha)

3 comments:

khairieah said...

wow wow wow wow~~!
hehe. this song is very catchy

pijaberry said...

aku fahami perasaanmu bila kerja d laptop terganggu (dariku yg pernah jadi kaku bila laptop berasap bersama2 research proposal yg tiada back up)

Ernie Khairina said...

ct,
best kan..terngiang2 di benak fikiran ku..

pija,
itu la tensen habis! tapi bersabar ja la...