Friday, June 19, 2009

Kebaya Couture featured in majalah Keluarga

majalah Keluarga June 2009 issue

the Kebaya Couture new collections





Thanks for your support and
stay tuned for upcoming promotions !

10 comments:

ama said...

great collections.. how come aku xperasan walhal mag ni mak aku subscribe.. gonna have a look bila sampai rumah nnt :D

Ernie Khairina said...

ama! hiii...! tu lah kecik gile dia tulis label tu :D

selipa_oren said...

siapekah model itu? aku ingin bli mase kenduri adik ipar aku aritu tp mengenangkan perut aku yg xmemberi kerjasame ni aku batalkan jela niat tu

Ernie Khairina said...

fini,
model tu karangkraf yg kasi :)

khairieah said...

im a proud wearer of kebaya couture! =)

nurul khairunie said...

KC's on fire!

smoochyn said...

is the green kebaya is similar to mine?which i bought dr u?hehehe-yani

zailamohamad said...

Camne ek nak advertisekan KC tu dalam Karangkraf???kena bayar ke??
btw, Zaila de baca majalah teww..xperasan lak korang punyer collection yang cantik ittew;-)

Ernie Khairina said...

yani,
ya..i think so! hehe..u should be the model la =)


zaila,
thanks..the karangkraf people call kitorang dulu rasanya..no charge! hehe..thats why label KC pun kecik je dia tulis..tapi, ok la =)

BibiEr Karim said...

congrats babe. kan mmg ko bole buat pnya. congrats again. gambate!

Friday, June 19, 2009

Kebaya Couture featured in majalah Keluarga

majalah Keluarga June 2009 issue

the Kebaya Couture new collections





Thanks for your support and
stay tuned for upcoming promotions !

10 comments:

ama said...

great collections.. how come aku xperasan walhal mag ni mak aku subscribe.. gonna have a look bila sampai rumah nnt :D

Ernie Khairina said...

ama! hiii...! tu lah kecik gile dia tulis label tu :D

selipa_oren said...

siapekah model itu? aku ingin bli mase kenduri adik ipar aku aritu tp mengenangkan perut aku yg xmemberi kerjasame ni aku batalkan jela niat tu

Ernie Khairina said...

fini,
model tu karangkraf yg kasi :)

khairieah said...

im a proud wearer of kebaya couture! =)

nurul khairunie said...

KC's on fire!

smoochyn said...

is the green kebaya is similar to mine?which i bought dr u?hehehe-yani

zailamohamad said...

Camne ek nak advertisekan KC tu dalam Karangkraf???kena bayar ke??
btw, Zaila de baca majalah teww..xperasan lak korang punyer collection yang cantik ittew;-)

Ernie Khairina said...

yani,
ya..i think so! hehe..u should be the model la =)


zaila,
thanks..the karangkraf people call kitorang dulu rasanya..no charge! hehe..thats why label KC pun kecik je dia tulis..tapi, ok la =)

BibiEr Karim said...

congrats babe. kan mmg ko bole buat pnya. congrats again. gambate!