Monday, June 22, 2009

saya mahu berjaya..aminnn!


We have dreams to achieve, of course, we all do. If I want something, I want it badly.. and I’ve always said to myself that I’m not afraid of rejection but sometimes those positives lines, they aren’t just enough.

..just in case you’re all jaded with guessing.. ini namanya down.

rasa kecewa mudah diganti dengan rasa makanan.. hari ini makan lontong idaman..apehal!

14 comments:

zailamohamad said...

Biaserlah tu, kadang2 rase down..tapi jangan biarkan ia menyelubungi kita, bangkitlah dengan semangat yang lebih waja..chaiyok!!!

ama said...

aku doakan kita sama2 berjaya lebih2 lagi utk ko yang bakal menyambung study..4 words ernie,i really envy you.. yatta! :D

pstt..love the new layout and also gambar lontong tu..sgt nyummm! idaman tu dkt mana ernie?

Ernie Khairina said...

hi zaila,
ok je ni skang, mase tulis je emo skit =)
thanks!

hi ama,
thanks..yatta! (comelnye bunyi yatta)eh boleh tak aku dh 2 kali heret finie makan makan lontong tu..lenkali kite gi same ok.. kat area itm s alam =)

pijaberry said...

bila mo heret aku sekali (sambil berdoa ernie sd hafal jalan g sec17)

Ernie Khairina said...

pija, kalau sec17 tuh terpaksa minta pertolongan kizzy lagi..huhu
jan tdk tau kami ada lunch date jumaat ini..cepat terbang sini!

BibiEr Karim said...

oit..adalah saya pun tau jalan seksyen 17. tnya Pjut. itu ibarat kawasan gue dong. lol
down ka? ok tu beb klu diganti ngn takanon. after kasi rosak sel2 *bila down* then ko tmbh balik nutrien dgn bermakan2. ngam!
best of luck in everything u do darl. kami tau ko mmg bole buat. gambate!

Ernie Khairina said...

err, saja letak nama kizzy sebab 2 2 pon sesat ari tuh..ahaha, adventure la konon sesat2 ni :P
Thanks! jan lupa lunch date kita =)

pijaberry said...

ih ih ih.. sukati ja ernie ni suh saya terbang cepat2. ndapa la nt kita buat date baru. err jd 'GPS'. kalau err.. tutup mata pun dia bole smpi tp jgn bg dia drive la. tp kizzy sd balik kk masa tu kaaaaan.. huhu..
p/s: woi.. kamurang ni lunch ja kerja.. (jeles sbnr nya)

DiZi said...

nak mkn itu lontong....kat ne ekk..mcm best...ni yg lontong klang sri sarawak tu ke??

Ernie Khairina said...

pija,
BBKK

anne,
sek 7 s alam.blakang unisel..hehe mesti ko tau

f a r i n a said...

cik kak, nama kedainya apa? hahaha...nk gi carik!

Ernie Khairina said...

farina,
nama kedai nye- lontong klang. ye ye kena carik! hehe buat2 gaya nak masuk unisel, masuk dekat2 shell peh tuh cari 7E..selamat..
takpun bila2 aku gi s alam, aku kol ko =)

inur said...

ernie.. Thanx for the words.. heheheh... that's really spirited me up.. :) coz i'm feeling down now.. he he he

pijaberry said...

oh.. skrg BBKK ka pula.. sa br tau

Monday, June 22, 2009

saya mahu berjaya..aminnn!


We have dreams to achieve, of course, we all do. If I want something, I want it badly.. and I’ve always said to myself that I’m not afraid of rejection but sometimes those positives lines, they aren’t just enough.

..just in case you’re all jaded with guessing.. ini namanya down.

rasa kecewa mudah diganti dengan rasa makanan.. hari ini makan lontong idaman..apehal!

14 comments:

zailamohamad said...

Biaserlah tu, kadang2 rase down..tapi jangan biarkan ia menyelubungi kita, bangkitlah dengan semangat yang lebih waja..chaiyok!!!

ama said...

aku doakan kita sama2 berjaya lebih2 lagi utk ko yang bakal menyambung study..4 words ernie,i really envy you.. yatta! :D

pstt..love the new layout and also gambar lontong tu..sgt nyummm! idaman tu dkt mana ernie?

Ernie Khairina said...

hi zaila,
ok je ni skang, mase tulis je emo skit =)
thanks!

hi ama,
thanks..yatta! (comelnye bunyi yatta)eh boleh tak aku dh 2 kali heret finie makan makan lontong tu..lenkali kite gi same ok.. kat area itm s alam =)

pijaberry said...

bila mo heret aku sekali (sambil berdoa ernie sd hafal jalan g sec17)

Ernie Khairina said...

pija, kalau sec17 tuh terpaksa minta pertolongan kizzy lagi..huhu
jan tdk tau kami ada lunch date jumaat ini..cepat terbang sini!

BibiEr Karim said...

oit..adalah saya pun tau jalan seksyen 17. tnya Pjut. itu ibarat kawasan gue dong. lol
down ka? ok tu beb klu diganti ngn takanon. after kasi rosak sel2 *bila down* then ko tmbh balik nutrien dgn bermakan2. ngam!
best of luck in everything u do darl. kami tau ko mmg bole buat. gambate!

Ernie Khairina said...

err, saja letak nama kizzy sebab 2 2 pon sesat ari tuh..ahaha, adventure la konon sesat2 ni :P
Thanks! jan lupa lunch date kita =)

pijaberry said...

ih ih ih.. sukati ja ernie ni suh saya terbang cepat2. ndapa la nt kita buat date baru. err jd 'GPS'. kalau err.. tutup mata pun dia bole smpi tp jgn bg dia drive la. tp kizzy sd balik kk masa tu kaaaaan.. huhu..
p/s: woi.. kamurang ni lunch ja kerja.. (jeles sbnr nya)

DiZi said...

nak mkn itu lontong....kat ne ekk..mcm best...ni yg lontong klang sri sarawak tu ke??

Ernie Khairina said...

pija,
BBKK

anne,
sek 7 s alam.blakang unisel..hehe mesti ko tau

f a r i n a said...

cik kak, nama kedainya apa? hahaha...nk gi carik!

Ernie Khairina said...

farina,
nama kedai nye- lontong klang. ye ye kena carik! hehe buat2 gaya nak masuk unisel, masuk dekat2 shell peh tuh cari 7E..selamat..
takpun bila2 aku gi s alam, aku kol ko =)

inur said...

ernie.. Thanx for the words.. heheheh... that's really spirited me up.. :) coz i'm feeling down now.. he he he

pijaberry said...

oh.. skrg BBKK ka pula.. sa br tau