Sunday, December 13, 2009

the best birthday gift ever for Fiza : part 2

Hari ini saya melawat bandar Klang..ok, fine kami sesat termasuk bandar Klang untuk menuju ke majlis persandingan si cantik manis-lawa-gile-ko-weh! fiza alkham. Dalam perjalanan ternampak Klang Parade, dulu masa duk shah alam klang parade dan pkns adalah tempat saya membeli brooch dan tudung.. dulu la zaman bangku sekolah..adik2 aku pun tak sempat lagi merasa.
...it's pixar time!

Sangat suka konsep dewan ni, walaupun pukul 4 sharp dah wedding planner tu cabut semua kain2 perhiasan..ko berkira betul.

Sampai lambatkan, perut sebenarnya lapar tapi nampak ayam dan daging terus kenyang..alih2 makan 7-8 biji nasi je (tak tipu) rasa nak nangih je lapar tapi mulut taknak makan..camana tu? I lost my appetite..tak makan2 pun kg tetap bertambah, datang dari mana?? haaa magic!


The girl I met at MMU..die ni suke sangat kucing..sebab tu die comel.. sebab tu rumah sewa kitorang kat MMU dulu penuh kucing..bile penuh kucing?? T_T

Congratulations Fiza and Azam..bagai pinang dibelah dua

heh..I don't know what's the purpose of hiding behind the flower

Yang pegi nikah semalam tu..saya telah menyebabkan mereka2 ini kelaparan. Kisahnya sebab lambat reach rumah derang before ke majlis nikah fiza..maka derang pun tak sempat nak lunch..kesian. Oleh itu, nak ambik hati terjanji la plak nak belanja T_T

Ok fine..hubby la yang belanja kan huhu..terima kasih =D
at Pappa Rich uptown

PERADUAN MENCARI PERBEZAAN GAMBAR

Dah ada kat uptown ni, harusla melawat butik2 baju kat sini..dan memborong dvd RM8 yang terang dan berkualiti. Sambil mengimbau kenangan zaman2 baru mula kerja. Dulu saya kerja disini =)

baju kurung moden hasil jahitan sendiri =P

Sebelum balik rumah, singgah solat masjid uptown..tapi chop mengapakah aku rasa pelik?? rupanya aku tersesat dalam kawasan masjid dah berwuduk kat ruang mandikan jenazah T_T
voice within : awkward isn't it?

7 comments:

zailamohamad said...

well, i can't stop my mouth from saying "shantek!!" hahahaha;)

Ernie Khairina said...

zaila,
terima kasih..percubaan je ni =P

Bu' Siken said...

ernie,seram weh wuduk kat tempat mandi jenazah..takde keranda ke?kekeke..mandi lah kamu sebelum kamu dimandikan...tiba2..

apa???kau dah boleh jait baju kurung juga???gila best weh.start jait dress 3-tier untuk baby kau!

selipa_oren said...

pandai nye jait baju..ank sape la ni..haha

Ernie Khairina said...

shikin,
seram gak la..amik wuduk laju gile haha
kang aku jahit dress, kuar anak laki? paksa pakai T_T

finie,
haha yg senget2 harus di sorokkan =P

Aida The Pink Goddess said...

cantik sgt kaler pink!

Ernie Khairina said...

aidaTPG,
thanks =)believe it or not, tak byk baju kurung so i saja2 try buat =D

Sunday, December 13, 2009

the best birthday gift ever for Fiza : part 2

Hari ini saya melawat bandar Klang..ok, fine kami sesat termasuk bandar Klang untuk menuju ke majlis persandingan si cantik manis-lawa-gile-ko-weh! fiza alkham. Dalam perjalanan ternampak Klang Parade, dulu masa duk shah alam klang parade dan pkns adalah tempat saya membeli brooch dan tudung.. dulu la zaman bangku sekolah..adik2 aku pun tak sempat lagi merasa.
...it's pixar time!

Sangat suka konsep dewan ni, walaupun pukul 4 sharp dah wedding planner tu cabut semua kain2 perhiasan..ko berkira betul.

Sampai lambatkan, perut sebenarnya lapar tapi nampak ayam dan daging terus kenyang..alih2 makan 7-8 biji nasi je (tak tipu) rasa nak nangih je lapar tapi mulut taknak makan..camana tu? I lost my appetite..tak makan2 pun kg tetap bertambah, datang dari mana?? haaa magic!


The girl I met at MMU..die ni suke sangat kucing..sebab tu die comel.. sebab tu rumah sewa kitorang kat MMU dulu penuh kucing..bile penuh kucing?? T_T

Congratulations Fiza and Azam..bagai pinang dibelah dua

heh..I don't know what's the purpose of hiding behind the flower

Yang pegi nikah semalam tu..saya telah menyebabkan mereka2 ini kelaparan. Kisahnya sebab lambat reach rumah derang before ke majlis nikah fiza..maka derang pun tak sempat nak lunch..kesian. Oleh itu, nak ambik hati terjanji la plak nak belanja T_T

Ok fine..hubby la yang belanja kan huhu..terima kasih =D
at Pappa Rich uptown

PERADUAN MENCARI PERBEZAAN GAMBAR

Dah ada kat uptown ni, harusla melawat butik2 baju kat sini..dan memborong dvd RM8 yang terang dan berkualiti. Sambil mengimbau kenangan zaman2 baru mula kerja. Dulu saya kerja disini =)

baju kurung moden hasil jahitan sendiri =P

Sebelum balik rumah, singgah solat masjid uptown..tapi chop mengapakah aku rasa pelik?? rupanya aku tersesat dalam kawasan masjid dah berwuduk kat ruang mandikan jenazah T_T
voice within : awkward isn't it?

7 comments:

zailamohamad said...

well, i can't stop my mouth from saying "shantek!!" hahahaha;)

Ernie Khairina said...

zaila,
terima kasih..percubaan je ni =P

Bu' Siken said...

ernie,seram weh wuduk kat tempat mandi jenazah..takde keranda ke?kekeke..mandi lah kamu sebelum kamu dimandikan...tiba2..

apa???kau dah boleh jait baju kurung juga???gila best weh.start jait dress 3-tier untuk baby kau!

selipa_oren said...

pandai nye jait baju..ank sape la ni..haha

Ernie Khairina said...

shikin,
seram gak la..amik wuduk laju gile haha
kang aku jahit dress, kuar anak laki? paksa pakai T_T

finie,
haha yg senget2 harus di sorokkan =P

Aida The Pink Goddess said...

cantik sgt kaler pink!

Ernie Khairina said...

aidaTPG,
thanks =)believe it or not, tak byk baju kurung so i saja2 try buat =D