Friday, December 18, 2009

back to school

So what is it we're supposed to be watching right now? berita tv1,buletin utama,..But instead I'm writing here because the TVs have no visual..thanks to the lightning strike..

I got my exam result yesterday (or bila ntah) and alhamdulillah, I'm qualified for next semester. Remember I've mentioned how scary it was, sebab kalau tak 3 pointer tak boleh naik sem! gila!..OK fine, I got 3.25 BUT I'm going to tell you right up front, mine isn't the best. (clearly la kepada yang bijak pandai di luar sana) Ada je yang dapat first class.. ntah zaman bila la nak merasa begitu. Well..well exam result is here, I'm going to register my new courses..maksudnya, kelas nak start balik! Gembira hokey..bunyi poyo juga la..but seriously, I like to attend my classes. I'm in love with the courses (social sciences and humanities) and I should have done this from my degree..And I don't mind of continuing any higher than this.

POYO. Sekian. chop korang doakan untuk aku kan bagus?

p/s Prof Safar sila ambil tindakan
(Lecturer I baca tau blog I..malu thehe)

Tiba2 audio TV ni pun hilang. Perfect! Jadilah aku katak dibawah tempurung.. Now where's the astro boy? Nak bayar cepat je kan..mesej bagai.


Sebelum itu, diucapkan takziah kepada rakan2 yang kematian ahli keluarga di awal Tahun Baru Islam ini. Al Fatihah


voicewithin : sangat takut menghadapi kehilangan.

4 comments:

Sal said...

Tahniah akak coz dapat 3 pointer ke atas n dapat smbung ke sem seterusnya......=)

Ernie Khairina said...

thank you sal, biasa2 saja =)

kizzy tf said...

cuz! wah hebat 3 pointer lagi tu..ngeh3..

congrates! *kita konvo sma2?

Ernie Khairina said...

cuz,
hehe thanks =) yup sama2 XOXO

Friday, December 18, 2009

back to school

So what is it we're supposed to be watching right now? berita tv1,buletin utama,..But instead I'm writing here because the TVs have no visual..thanks to the lightning strike..

I got my exam result yesterday (or bila ntah) and alhamdulillah, I'm qualified for next semester. Remember I've mentioned how scary it was, sebab kalau tak 3 pointer tak boleh naik sem! gila!..OK fine, I got 3.25 BUT I'm going to tell you right up front, mine isn't the best. (clearly la kepada yang bijak pandai di luar sana) Ada je yang dapat first class.. ntah zaman bila la nak merasa begitu. Well..well exam result is here, I'm going to register my new courses..maksudnya, kelas nak start balik! Gembira hokey..bunyi poyo juga la..but seriously, I like to attend my classes. I'm in love with the courses (social sciences and humanities) and I should have done this from my degree..And I don't mind of continuing any higher than this.

POYO. Sekian. chop korang doakan untuk aku kan bagus?

p/s Prof Safar sila ambil tindakan
(Lecturer I baca tau blog I..malu thehe)

Tiba2 audio TV ni pun hilang. Perfect! Jadilah aku katak dibawah tempurung.. Now where's the astro boy? Nak bayar cepat je kan..mesej bagai.


Sebelum itu, diucapkan takziah kepada rakan2 yang kematian ahli keluarga di awal Tahun Baru Islam ini. Al Fatihah


voicewithin : sangat takut menghadapi kehilangan.

4 comments:

Sal said...

Tahniah akak coz dapat 3 pointer ke atas n dapat smbung ke sem seterusnya......=)

Ernie Khairina said...

thank you sal, biasa2 saja =)

kizzy tf said...

cuz! wah hebat 3 pointer lagi tu..ngeh3..

congrates! *kita konvo sma2?

Ernie Khairina said...

cuz,
hehe thanks =) yup sama2 XOXO