Monday, April 5, 2010

kita memang suka camwhore

I rarely use the term Camwhore; Girls who are amateurs at posing slutty and seductive. Because I don't.

Anyway,
Rasa tak macam ntahapa2, senyum sorang click gambar sedangkan partner tengah sibuk drive or buat kerja kat sebelah..haha

Ok sebenarnya nak tunjuk gambar ini;

I'm 47.8 kgs now! yay gembira ..dah besar badan dan perut. Oh ya, it's a boy =)

We attended Fizah's wedding, chup! ..adiknya kahwin. She was the wedding planner, and yes congrats dear for the beautiful wedding.. decoration cantik, lauk sedap =)

I know you know Fizah. I've mentioned about her several times now, she's famous here. The two ladies are Kema and Lynn.. And Maisun,

All five of us were schoolmates!

The thing I like about wedding is, of course, the deco.. particularly the flowers, candles, lights etc


Hmmm.. Time flies really fast and now we are already reaching 30's! Alaa..buat apa nak sorok usia? Talking about how fast time flies, it suddenly brings me back to our Uni years..


comel tak kitorang?

27 comments:

hikmah* said...

ernie, kamu sangat cute preggie!
err, cudnt remember when was the last time i was 47.8kgs. masa darjah 6 kot ;)

boy!!!! congrats drlg!

Ernie Khairina said...

hikmah jahat..darjah 6? T_T hehehe..takdela, last month was 42, dah naik 47 ni rasa pencapaian sgt!
thanks dear =)

DiZi said...

saya sebelum kawen 48kg(yeay saya 'menang')..semasa peknen 66kg...sekarang setelah hampir 2 tahun tak peknen berat masih tak turun2... 55.5kg(berat ni degil takmo turun sob..sob..sob)...beruntung kamu...

btw,gambar yg comel tu kat kedai roti canai lembut tu ekk...

Ernie Khairina said...

anne,
kamu itu tinggi, badan model namanya =)

haah kt kedai roti canai lembut..sedap kan!

honeylanz said...

awak pakai tudung simple aja tp comel..

zailamohamad said...

Ernie, yaaa zaila pon kenal mereka semua, dulu Hada selalu cerita pasal korang;D

how time flies kan..dulu muka macam kanak-kanak riang ribena but now dah macam mak datin dah;D

all of you dah ada sorang anak kan?? except Fizah kan?? sorry kalau tersalah teka, lama dah xfollow blog diorang..hehehe

Ernie Khairina said...

honeylanz,
yeke..terima kasih =)

zaila,
haahkan hada selalu cerita pasal kitorang, segak pula =)
ye maisun dan kema dah ada anak sorang.

Sal said...

yeah, xlama lg kak ernie dapat baby boy...ble geng ngan c ajai n dyad .hihi

Ernie Khairina said...

sal,
yakan..tq =)

Anonymous said...

u sekolah kat mane?

chun said...

huhu..ernie..aku mase matrik berat aku 47 kg and aku gembira sgt2. sbb terasa sgt kurus ok...ahaha!anyway, congrates baby boy! bestnye muizz dpt geng baru..nanti fizaros kawen aku rs semua pon dtg kendong anak ni..err..fizah and lynn sila jawab.hehe..

Ernie Khairina said...

Ano,
Smapkajang

chun,
muizz dpt geng yey =D

hasya_rmshy said...

dh berape bln eh??? aku 49kg ms dh 9bln... baby first perut xbesar kan???

Ernie Khairina said...

hasya,
ko memang comel dan kurus dari skola! hehe

rara said...

bestnye perut dah besar tu baru 47.8 kgs. i pulak working hard nak turun bawah 50 ni. haihhh...
anyway, dah scan boy ye. congrats babe!

Ernie Khairina said...

rara,
thanks =)

Nurhafizah Fauzi said...

aku tak perasan ko pakai serkup ni. aku dah terpengaruh juga tgk patung pakai kat ampang park.nak try soon.

Anonymous said...

i ada kwn masa uni years, siti khairiah study smap kajang. maybe u kenal. she is a lawyer rite now.

Ernie Khairina said...

ano,
of coz kenal..my best friend! i went to her wedding day =)
guess what, she was my match maker!

Shikhin Ishak said...

ernie,its a boy!happy!!

Anonymous said...

what a small world hehe. actually i pun dah lama lost contact with her since dia sambung degree kat shah alam n me kat melaka. taktau pun dia dah kawen. btw ada tak wedding pic dia?

-naz-

Ernie Khairina said...

ano,
yeke...small world =)
of course i ade gambar wedding2 dia.. u nak?

Anonymous said...

of course la i nak.

Ernie Khairina said...

ano,
ok forward your email ; erniekhairina@yahoo.com

nanti i attach

Anonymous said...

dah email

Ernie Khairina said...

ano,
alamak silap email awak... it's khayreena@yahoo.com or erniekhairina@gmail.com

sorry2!

Anonymous said...

patut la tak boleh. takpe2..

Monday, April 5, 2010

kita memang suka camwhore

I rarely use the term Camwhore; Girls who are amateurs at posing slutty and seductive. Because I don't.

Anyway,
Rasa tak macam ntahapa2, senyum sorang click gambar sedangkan partner tengah sibuk drive or buat kerja kat sebelah..haha

Ok sebenarnya nak tunjuk gambar ini;

I'm 47.8 kgs now! yay gembira ..dah besar badan dan perut. Oh ya, it's a boy =)

We attended Fizah's wedding, chup! ..adiknya kahwin. She was the wedding planner, and yes congrats dear for the beautiful wedding.. decoration cantik, lauk sedap =)

I know you know Fizah. I've mentioned about her several times now, she's famous here. The two ladies are Kema and Lynn.. And Maisun,

All five of us were schoolmates!

The thing I like about wedding is, of course, the deco.. particularly the flowers, candles, lights etc


Hmmm.. Time flies really fast and now we are already reaching 30's! Alaa..buat apa nak sorok usia? Talking about how fast time flies, it suddenly brings me back to our Uni years..


comel tak kitorang?

27 comments:

hikmah* said...

ernie, kamu sangat cute preggie!
err, cudnt remember when was the last time i was 47.8kgs. masa darjah 6 kot ;)

boy!!!! congrats drlg!

Ernie Khairina said...

hikmah jahat..darjah 6? T_T hehehe..takdela, last month was 42, dah naik 47 ni rasa pencapaian sgt!
thanks dear =)

DiZi said...

saya sebelum kawen 48kg(yeay saya 'menang')..semasa peknen 66kg...sekarang setelah hampir 2 tahun tak peknen berat masih tak turun2... 55.5kg(berat ni degil takmo turun sob..sob..sob)...beruntung kamu...

btw,gambar yg comel tu kat kedai roti canai lembut tu ekk...

Ernie Khairina said...

anne,
kamu itu tinggi, badan model namanya =)

haah kt kedai roti canai lembut..sedap kan!

honeylanz said...

awak pakai tudung simple aja tp comel..

zailamohamad said...

Ernie, yaaa zaila pon kenal mereka semua, dulu Hada selalu cerita pasal korang;D

how time flies kan..dulu muka macam kanak-kanak riang ribena but now dah macam mak datin dah;D

all of you dah ada sorang anak kan?? except Fizah kan?? sorry kalau tersalah teka, lama dah xfollow blog diorang..hehehe

Ernie Khairina said...

honeylanz,
yeke..terima kasih =)

zaila,
haahkan hada selalu cerita pasal kitorang, segak pula =)
ye maisun dan kema dah ada anak sorang.

Sal said...

yeah, xlama lg kak ernie dapat baby boy...ble geng ngan c ajai n dyad .hihi

Ernie Khairina said...

sal,
yakan..tq =)

Anonymous said...

u sekolah kat mane?

chun said...

huhu..ernie..aku mase matrik berat aku 47 kg and aku gembira sgt2. sbb terasa sgt kurus ok...ahaha!anyway, congrates baby boy! bestnye muizz dpt geng baru..nanti fizaros kawen aku rs semua pon dtg kendong anak ni..err..fizah and lynn sila jawab.hehe..

Ernie Khairina said...

Ano,
Smapkajang

chun,
muizz dpt geng yey =D

hasya_rmshy said...

dh berape bln eh??? aku 49kg ms dh 9bln... baby first perut xbesar kan???

Ernie Khairina said...

hasya,
ko memang comel dan kurus dari skola! hehe

rara said...

bestnye perut dah besar tu baru 47.8 kgs. i pulak working hard nak turun bawah 50 ni. haihhh...
anyway, dah scan boy ye. congrats babe!

Ernie Khairina said...

rara,
thanks =)

Nurhafizah Fauzi said...

aku tak perasan ko pakai serkup ni. aku dah terpengaruh juga tgk patung pakai kat ampang park.nak try soon.

Anonymous said...

i ada kwn masa uni years, siti khairiah study smap kajang. maybe u kenal. she is a lawyer rite now.

Ernie Khairina said...

ano,
of coz kenal..my best friend! i went to her wedding day =)
guess what, she was my match maker!

Shikhin Ishak said...

ernie,its a boy!happy!!

Anonymous said...

what a small world hehe. actually i pun dah lama lost contact with her since dia sambung degree kat shah alam n me kat melaka. taktau pun dia dah kawen. btw ada tak wedding pic dia?

-naz-

Ernie Khairina said...

ano,
yeke...small world =)
of course i ade gambar wedding2 dia.. u nak?

Anonymous said...

of course la i nak.

Ernie Khairina said...

ano,
ok forward your email ; erniekhairina@yahoo.com

nanti i attach

Anonymous said...

dah email

Ernie Khairina said...

ano,
alamak silap email awak... it's khayreena@yahoo.com or erniekhairina@gmail.com

sorry2!

Anonymous said...

patut la tak boleh. takpe2..