Thursday, April 29, 2010

a song for mama

aahhhh.. Done half of my papers, hari-hari ada paper tau and will continue next week, what a relief! Boleh la relax jap kan, penat la exam T_T

I was driving back from tempat makan on the other day, and when this song played on my favorite FM -MixFM. Suka sangat this song. The lyrics absolutely reminds me of my mother. Even the melody alone could gather my thoughts fly up.

And the funny part is, there's a phrase from the song - " you'll always be the girl of my life for all time.. " Imagining my son dedicate this song to me.. ouh well, of course mommy will always be your best girl! Dah terbayang someone steal him from me - his gf ke.. jeles! haha.. erkk, memang suke jeles yang bukan2 T_T



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



me and mak @Puncak Kiambang, Padang, Indonesia. Cantik sangat tempat ni, like my childhood view. Taktahula ada lagi ke tak tempat ni - hari tu kan gempa

7 comments:

nanin said...

love the song too!

and ernie, sila jgn jeles! kalau tak nnt susah dia nak kawin bile dah besar! ehehhehe

Ernie Khairina said...

nanin,

jeles..jeles..hehe
enjoy the song!

BibiEr Karim said...

Ring tone just for my bestest girlfriend...my mother. Siok kan ni lagu.

Indeed ko suka imagine bkn2...hahaha. Macam Laura, kami tolong dia risau bila Maya sumandak sudah. Mau buat registration counter utk filter sepa mau urat dia ah. LOL

Ernie Khairina said...

Err,
alaa comelnya!

eis said...

boy sy (5 thn) tu manja betul dgn sy. suka peluk2 ni. bila adik dia tidur, dia pulak yg baring atas riba sy. huh, jeles nih bila cinta dia sudah beralih arah nanti bila sdh ada sumandak hehe..

Ernie Khairina said...

eis,
5yrs oredi sudah besar! tanak wagu =) so comel la ur boy hehe

kizzy tf said...

cuz~ itu part "my son" cumil nih! ngehee
jeles dia pya gf curik dia dr his mummy? alahai...cant imagine oh! haha

papa pun, gd luck exam!

Thursday, April 29, 2010

a song for mama

aahhhh.. Done half of my papers, hari-hari ada paper tau and will continue next week, what a relief! Boleh la relax jap kan, penat la exam T_T

I was driving back from tempat makan on the other day, and when this song played on my favorite FM -MixFM. Suka sangat this song. The lyrics absolutely reminds me of my mother. Even the melody alone could gather my thoughts fly up.

And the funny part is, there's a phrase from the song - " you'll always be the girl of my life for all time.. " Imagining my son dedicate this song to me.. ouh well, of course mommy will always be your best girl! Dah terbayang someone steal him from me - his gf ke.. jeles! haha.. erkk, memang suke jeles yang bukan2 T_T



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



me and mak @Puncak Kiambang, Padang, Indonesia. Cantik sangat tempat ni, like my childhood view. Taktahula ada lagi ke tak tempat ni - hari tu kan gempa

7 comments:

nanin said...

love the song too!

and ernie, sila jgn jeles! kalau tak nnt susah dia nak kawin bile dah besar! ehehhehe

Ernie Khairina said...

nanin,

jeles..jeles..hehe
enjoy the song!

BibiEr Karim said...

Ring tone just for my bestest girlfriend...my mother. Siok kan ni lagu.

Indeed ko suka imagine bkn2...hahaha. Macam Laura, kami tolong dia risau bila Maya sumandak sudah. Mau buat registration counter utk filter sepa mau urat dia ah. LOL

Ernie Khairina said...

Err,
alaa comelnya!

eis said...

boy sy (5 thn) tu manja betul dgn sy. suka peluk2 ni. bila adik dia tidur, dia pulak yg baring atas riba sy. huh, jeles nih bila cinta dia sudah beralih arah nanti bila sdh ada sumandak hehe..

Ernie Khairina said...

eis,
5yrs oredi sudah besar! tanak wagu =) so comel la ur boy hehe

kizzy tf said...

cuz~ itu part "my son" cumil nih! ngehee
jeles dia pya gf curik dia dr his mummy? alahai...cant imagine oh! haha

papa pun, gd luck exam!