Saturday, April 3, 2010

SimplySiti

I was wondering how the product range look like; the packaging and the quality of course. Secretly I don't think the name 'SimplySiti' is attractive, .. until I had a chance to see and try for myself..



Pendapat awal adalah meleset! She has shown her determination in her beauty product, indeed! Macam Siti la, rajin dan cantik. Convincing skin care range, siap tulis made in korea lagi. Very nice packaging, awe-inspiring shades of eyeshadow/lip gloss/lipstick OMG of course! Semua pun kaler2 lipstick Siti..So her la!

Tiba2 rasa ok je la nama SimplySiti =D


khairina pick =)

13 comments:

Shikhin Ishak said...

mahal tak barang2 dia ernie?affordable tak?

Ernie Khairina said...

kalau nak kate local product agak mahal, tapi consider 'made in korea' tu ok la kot..
Lipstick die best, skali ngan lipgloss kat atas RM50
barang2 dia wangi! heee~

Syakira said...

u dah beli ke :)

Ernie Khairina said...

keira,
tak beli pun..try2 je =)

sisdee said...

lawa le kaler dia kan...emmm leh cari le kat watson kan :)

Ernie Khairina said...

sisdee,
cantik2 kaler nya =) rasanya semua Watson dan ada

nama said...

ernie, kau rate SimplySiti tu mcm same level ngan brand ape?

a'ah, betul. name tu at first glance mmg tak menarik!

Ernie Khairina said...

nama,
for the skin care boleh di levelkan macam any korean brand, and the make up pula macam maybelline pun bole plus tak berbau (macam lipstick avon kan ada bau lipstick) simplysiti's lipstick/gloss is fine.

chun said...

ernie, aku mmg nak cr lipstick and gloss nih..tq for ur info. lehla try kat watson pasni. nama simplysiti tu pekata letak je simplicity..nak gak name siti die tu..huhu!

Ernie Khairina said...

mesun,
recommended hihi

zailamohamad said...

agak2 dia punya skin care punya product ok x?

Ernie Khairina said...

zaila,
taktahu nak kata, tapi my frens kata kalau buatan korea ni boleh dipercayai

Iza Din said...

u pkai kaler nme ape kt ats 2?? janji kasih ke??

Saturday, April 3, 2010

SimplySiti

I was wondering how the product range look like; the packaging and the quality of course. Secretly I don't think the name 'SimplySiti' is attractive, .. until I had a chance to see and try for myself..



Pendapat awal adalah meleset! She has shown her determination in her beauty product, indeed! Macam Siti la, rajin dan cantik. Convincing skin care range, siap tulis made in korea lagi. Very nice packaging, awe-inspiring shades of eyeshadow/lip gloss/lipstick OMG of course! Semua pun kaler2 lipstick Siti..So her la!

Tiba2 rasa ok je la nama SimplySiti =D


khairina pick =)

13 comments:

Shikhin Ishak said...

mahal tak barang2 dia ernie?affordable tak?

Ernie Khairina said...

kalau nak kate local product agak mahal, tapi consider 'made in korea' tu ok la kot..
Lipstick die best, skali ngan lipgloss kat atas RM50
barang2 dia wangi! heee~

Syakira said...

u dah beli ke :)

Ernie Khairina said...

keira,
tak beli pun..try2 je =)

sisdee said...

lawa le kaler dia kan...emmm leh cari le kat watson kan :)

Ernie Khairina said...

sisdee,
cantik2 kaler nya =) rasanya semua Watson dan ada

nama said...

ernie, kau rate SimplySiti tu mcm same level ngan brand ape?

a'ah, betul. name tu at first glance mmg tak menarik!

Ernie Khairina said...

nama,
for the skin care boleh di levelkan macam any korean brand, and the make up pula macam maybelline pun bole plus tak berbau (macam lipstick avon kan ada bau lipstick) simplysiti's lipstick/gloss is fine.

chun said...

ernie, aku mmg nak cr lipstick and gloss nih..tq for ur info. lehla try kat watson pasni. nama simplysiti tu pekata letak je simplicity..nak gak name siti die tu..huhu!

Ernie Khairina said...

mesun,
recommended hihi

zailamohamad said...

agak2 dia punya skin care punya product ok x?

Ernie Khairina said...

zaila,
taktahu nak kata, tapi my frens kata kalau buatan korea ni boleh dipercayai

Iza Din said...

u pkai kaler nme ape kt ats 2?? janji kasih ke??