Saturday, May 15, 2010

my favorite pictures!

Dear baby,

Mommy typically likes to sleep on left side, or belly down position. But  now have trouble finding a comfortable position.. Bila dah ngam tu, you'll start kicking and moving around  - macam tak selesa.. So at last, Mommy sleep on a straight side je la ( which sometimes cause back ache in the morning )  

Nevermind, anything for you =)

Just so you know, Mommy is very excited with your recent photos..hari2 tengok tak kurang 12 kali kot. Dan rindu bila tinggal, padahal baby memang ada dalam perut pun..

I know you're too busy with your sleeping, dreaming and maybe new kicking skills, so let's Mommy  help you to update your little calender - you're now 7 months young! Can't wait to gigit you la baby haha. And, you surely don't mind to share your photos with my friends, right ..

Ok, kicking means agree.


pssttt everyone, here take a look =) 


26 comments:

Aida The Pink Goddess said...

oh myyyyyyyyy ernie!!!! so cuteeeeee

Ernie Khairina said...

aida,
hehe tak sabar nak jumpa!

benazirjb said...

wowwwwww this is amazing huhuhu

Anonymous said...

ernie! smpi hati ko awal2 tunjuk double chin dia.. haha! (pija)

Ernie Khairina said...

pija,
comel kan? hihi

ben,
amazing kan kekuasaan tuhan, dan kecanggihan teknologi =)

Nasrul Fadhli said...

congratulations kak. lama suda bha mau wish ni, tapi selalu terlupa saja. wish you all the best and sihat selalu =)

p/s: baby lelaki memang comel. hee

Along said...

subhanallah!

lily said...

so comelahhhhhh..
tak sabar nak ada baby.
padahal kahwin pon belum.
hehehe

Sal said...

1st time tgk baby kena scan. Dalam perut dah aktif bergerak ye.. ;p

selipa_oren said...

good to see yg ko x takut dah nk ade baby. aku igt lg dlu pas aku besalin ko tnye pasal besalin & ko kate ko takut..hehe

(ko buat aku rase mcm nk pregnen lg)

Shikhin Ishak said...

ernie,baby ko tidur alas lengan..class gitu..ala2 tgh mikir apa...cute!

Ernie Khairina said...

Nasrul Fadhli,
doa2 baby jadi pandai macam abg Nasrul =)
Thanks..ya take care =)

Along,
SubhanAllah!

Ernie Khairina said...

lily,
Ur time will come dear =)

Sal,
dalam perut memang sangat aktif =)

Ernie Khairina said...

finie,
takut juga ni bila fikir pasal deliver..
ha boleh2 tambah, baby girl pulak mcm kakak sara..mesti comel!

shikin,
memikirkan masalah negara kot..haha

d i d a said...

jelasnya gambar..mmbuatkan aku x sabar nak tgk yg dlm perut ni jgk. tp kecik lg lum ada double chin.kot. hehe.

faiehoney said...

ernie best + sweet + cute

Ernie Khairina said...

dida,
takpe..ko tak perasan pun masa tu tetibe je perut ko akan besar dan baby gerak2 hehe..best =)

faie,
thanks =)

honeylanz said...

ernie, bestkan dpt tgk baby dr dlm perut. dapat x capture muka baby? x silap yg ultrasound 4D boleh.

Mrs Wan Kasim Wan Kadir said...

Salam kak ernie,

Ni mimi. Wah, comel sangat2 baby anda! Aktif ah?

Nak tanya, kak ernie bersalin nanti dkt an-nur ke? ada kawan cakap tpt tu bagus. servis masa bersalin mmg puas hati. klau kak ernie tak kisah la, nak tanya kak ernie jumpa doc mana kat situ?

An-Nur ni mcm jauh, tapi klau servis ok, apa salahnya kot eh.

Take care ya mommy.

Regards,
mimi

Nay-MrsNurl said...

dear Ernie's baby boy,
tq for sharing your pictures.. =)

oh ernie.. sgt tidak sabar mau tgk ur baby ...

Ernie Khairina said...

honeylanz,
nak juga scan tapi baru tau yg kalau nak scan 4D kena 28 weeks ke bawah..sekarang dah 30 weeks =)


mimi,
insyAllah akan deliver kt annur, awak duk mana?
kt annur kita dengan doc khamsiah, mmg baik dan puas hati dengan dia ni..

take care ye mommy =)


Nonny,
my pleasure ..debilang baby =)

Syakira said...

alala comel..part double chin tu extra chomel :)

Ernie Khairina said...

syakira,
hehe thanks =)

Mrs Wan Kasim Wan Kadir said...

Mimi duk dekat melati. Tapi skang dah selalu duk dekat ampang time pregnant. Fikir jugak nak commute dari ampang ke bangi tu mcm jauh eh?skejap rasa tak jauh, skejap rasa mcm jauh. hehe

mimi skang check up dkt ampang putri. doc yg skang ni katanya suka nak operate dari terima normal delivery. tu yang mcm susah hati sket.

kwn pun rasenye jumpa doc khamsiah jugak.saja nak tahu, kot2 ada yang duk jauh2 pon pergi an nur jugak.

kak ernie, awak tetap nampak mcm nicole richie. badan awak maintain dan semakin lawa rasanya. Alhamdulillah kan.. :))

Anda pun jaga diri juga.

Ernie Khairina said...

Mimi,
mmg tak dinafikan jauh gak ampang ke bangi..lepas tuh kena consider time nk tunggu2 giliran bagai..
i think, ampang putri pun ok je..ramai kawan2 petronas deliver kat situ..

tapi kalau dah ada testimonial bagus2 pasal annur, ok la kot..maksdnye check up kt ampang putri, deliver nanti kt annur?

BibiEr Karim said...

Sy girigitan sendiri tgk dia tidur beralaskan lengan..tunggu ah nnt sy gigit2 ni.

Saturday, May 15, 2010

my favorite pictures!

Dear baby,

Mommy typically likes to sleep on left side, or belly down position. But  now have trouble finding a comfortable position.. Bila dah ngam tu, you'll start kicking and moving around  - macam tak selesa.. So at last, Mommy sleep on a straight side je la ( which sometimes cause back ache in the morning )  

Nevermind, anything for you =)

Just so you know, Mommy is very excited with your recent photos..hari2 tengok tak kurang 12 kali kot. Dan rindu bila tinggal, padahal baby memang ada dalam perut pun..

I know you're too busy with your sleeping, dreaming and maybe new kicking skills, so let's Mommy  help you to update your little calender - you're now 7 months young! Can't wait to gigit you la baby haha. And, you surely don't mind to share your photos with my friends, right ..

Ok, kicking means agree.


pssttt everyone, here take a look =) 


26 comments:

Aida The Pink Goddess said...

oh myyyyyyyyy ernie!!!! so cuteeeeee

Ernie Khairina said...

aida,
hehe tak sabar nak jumpa!

benazirjb said...

wowwwwww this is amazing huhuhu

Anonymous said...

ernie! smpi hati ko awal2 tunjuk double chin dia.. haha! (pija)

Ernie Khairina said...

pija,
comel kan? hihi

ben,
amazing kan kekuasaan tuhan, dan kecanggihan teknologi =)

Nasrul Fadhli said...

congratulations kak. lama suda bha mau wish ni, tapi selalu terlupa saja. wish you all the best and sihat selalu =)

p/s: baby lelaki memang comel. hee

Along said...

subhanallah!

lily said...

so comelahhhhhh..
tak sabar nak ada baby.
padahal kahwin pon belum.
hehehe

Sal said...

1st time tgk baby kena scan. Dalam perut dah aktif bergerak ye.. ;p

selipa_oren said...

good to see yg ko x takut dah nk ade baby. aku igt lg dlu pas aku besalin ko tnye pasal besalin & ko kate ko takut..hehe

(ko buat aku rase mcm nk pregnen lg)

Shikhin Ishak said...

ernie,baby ko tidur alas lengan..class gitu..ala2 tgh mikir apa...cute!

Ernie Khairina said...

Nasrul Fadhli,
doa2 baby jadi pandai macam abg Nasrul =)
Thanks..ya take care =)

Along,
SubhanAllah!

Ernie Khairina said...

lily,
Ur time will come dear =)

Sal,
dalam perut memang sangat aktif =)

Ernie Khairina said...

finie,
takut juga ni bila fikir pasal deliver..
ha boleh2 tambah, baby girl pulak mcm kakak sara..mesti comel!

shikin,
memikirkan masalah negara kot..haha

d i d a said...

jelasnya gambar..mmbuatkan aku x sabar nak tgk yg dlm perut ni jgk. tp kecik lg lum ada double chin.kot. hehe.

faiehoney said...

ernie best + sweet + cute

Ernie Khairina said...

dida,
takpe..ko tak perasan pun masa tu tetibe je perut ko akan besar dan baby gerak2 hehe..best =)

faie,
thanks =)

honeylanz said...

ernie, bestkan dpt tgk baby dr dlm perut. dapat x capture muka baby? x silap yg ultrasound 4D boleh.

Mrs Wan Kasim Wan Kadir said...

Salam kak ernie,

Ni mimi. Wah, comel sangat2 baby anda! Aktif ah?

Nak tanya, kak ernie bersalin nanti dkt an-nur ke? ada kawan cakap tpt tu bagus. servis masa bersalin mmg puas hati. klau kak ernie tak kisah la, nak tanya kak ernie jumpa doc mana kat situ?

An-Nur ni mcm jauh, tapi klau servis ok, apa salahnya kot eh.

Take care ya mommy.

Regards,
mimi

Nay-MrsNurl said...

dear Ernie's baby boy,
tq for sharing your pictures.. =)

oh ernie.. sgt tidak sabar mau tgk ur baby ...

Ernie Khairina said...

honeylanz,
nak juga scan tapi baru tau yg kalau nak scan 4D kena 28 weeks ke bawah..sekarang dah 30 weeks =)


mimi,
insyAllah akan deliver kt annur, awak duk mana?
kt annur kita dengan doc khamsiah, mmg baik dan puas hati dengan dia ni..

take care ye mommy =)


Nonny,
my pleasure ..debilang baby =)

Syakira said...

alala comel..part double chin tu extra chomel :)

Ernie Khairina said...

syakira,
hehe thanks =)

Mrs Wan Kasim Wan Kadir said...

Mimi duk dekat melati. Tapi skang dah selalu duk dekat ampang time pregnant. Fikir jugak nak commute dari ampang ke bangi tu mcm jauh eh?skejap rasa tak jauh, skejap rasa mcm jauh. hehe

mimi skang check up dkt ampang putri. doc yg skang ni katanya suka nak operate dari terima normal delivery. tu yang mcm susah hati sket.

kwn pun rasenye jumpa doc khamsiah jugak.saja nak tahu, kot2 ada yang duk jauh2 pon pergi an nur jugak.

kak ernie, awak tetap nampak mcm nicole richie. badan awak maintain dan semakin lawa rasanya. Alhamdulillah kan.. :))

Anda pun jaga diri juga.

Ernie Khairina said...

Mimi,
mmg tak dinafikan jauh gak ampang ke bangi..lepas tuh kena consider time nk tunggu2 giliran bagai..
i think, ampang putri pun ok je..ramai kawan2 petronas deliver kat situ..

tapi kalau dah ada testimonial bagus2 pasal annur, ok la kot..maksdnye check up kt ampang putri, deliver nanti kt annur?

BibiEr Karim said...

Sy girigitan sendiri tgk dia tidur beralaskan lengan..tunggu ah nnt sy gigit2 ni.