Wednesday, May 5, 2010

i'm free like a bird!

My exam is over!! =)

I have neglected this blog, almost a week, but readers are still keeping up with me. Merci everyone! So, I'm free like a bird now. Nak tulis apa? nak tulis apa? I have no idea why! hmm..what's currently in vogue?



sapa kata budak master takde nota yang macam ni?


8 comments:

Shikhin Ishak said...

ernie,comel masters masih ada nota...
tiba2 kat situ ada 'tugas susah' haha

Ernie Khairina said...

shikin,
ade nota jgn main2..
haha 'tugas susah' sebab dah kalut nak fikir ayat ilmiah =P

Ernie Khairina said...

p/s tugas susah = ambiguous task = ketakjelasan tugas..
tak ke panjang tu hihi

Along said...

weehoo, selamat merdeka dari exam :D

eis said...

handwriting comel :)

Ernie Khairina said...

Along,
thanks =) merdeka!

eis,
yey ada orang puji..thanks

Aida The Pink Goddess said...

how r u doing wt ur MA ernie? mesti score sajee kan.. brp lama lagi?

Ernie Khairina said...

aida,

Sc Social - Communication =) ada 3 sem (sepatutnya 2 je, but kena amik pre req paper)Alhamdulillah, next sem last for thesis..I buat media and culture studies...

ni sebab nak jadi lecturer la ni, sanggup quit my prev job for full time study.. tua sudah kan baru ada master..and as you know, kalau lecturer mesti kena sambung dan sambung lagi..hehe long way to go!

Wednesday, May 5, 2010

i'm free like a bird!

My exam is over!! =)

I have neglected this blog, almost a week, but readers are still keeping up with me. Merci everyone! So, I'm free like a bird now. Nak tulis apa? nak tulis apa? I have no idea why! hmm..what's currently in vogue?



sapa kata budak master takde nota yang macam ni?


8 comments:

Shikhin Ishak said...

ernie,comel masters masih ada nota...
tiba2 kat situ ada 'tugas susah' haha

Ernie Khairina said...

shikin,
ade nota jgn main2..
haha 'tugas susah' sebab dah kalut nak fikir ayat ilmiah =P

Ernie Khairina said...

p/s tugas susah = ambiguous task = ketakjelasan tugas..
tak ke panjang tu hihi

Along said...

weehoo, selamat merdeka dari exam :D

eis said...

handwriting comel :)

Ernie Khairina said...

Along,
thanks =) merdeka!

eis,
yey ada orang puji..thanks

Aida The Pink Goddess said...

how r u doing wt ur MA ernie? mesti score sajee kan.. brp lama lagi?

Ernie Khairina said...

aida,

Sc Social - Communication =) ada 3 sem (sepatutnya 2 je, but kena amik pre req paper)Alhamdulillah, next sem last for thesis..I buat media and culture studies...

ni sebab nak jadi lecturer la ni, sanggup quit my prev job for full time study.. tua sudah kan baru ada master..and as you know, kalau lecturer mesti kena sambung dan sambung lagi..hehe long way to go!