Thursday, May 10, 2012

instagram




Welcome to my new space =)

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Azlina said...

Assalamualaikum Ernie,

Ingat lagi kak Azlina yg jumpa kat keukenhof. selalu bc ur blog.interesting..with the informative writing + nice pictures.walaupun stay kat holland tp byk tempat lg tak pegi. dpt idea from your blog.

Ernie Khairina said...

Salam kak..yes of coz i remember you =) I ada simpan our pic together. you still have plenty of time to explore europe

BibiErr Karim said...

Super like the font! Sy pun baru mau minta puji tayang Instagram di blog ah.

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

kizzy t.fauzi said...

cuba ajar dulu sya... hehehe

hamizah said...

Kak Renie,

Rindu andaaaaa dan Aariiizz!!

Mimi mungkin pi Athens hujung bulan ni. Singgah dekat London untuk transit. Mungkin lama kot transit. Boleh tak awak SMS kita or email kita ke. Sbb kalau sempat kita plan nak jumpa awak. Saya mungkin pergi 28 Mei 2012. No tepon saya 012 396 4090/ hamizah.aimi@gmail.com :))

Thursday, May 10, 2012

instagram




Welcome to my new space =)

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Azlina said...

Assalamualaikum Ernie,

Ingat lagi kak Azlina yg jumpa kat keukenhof. selalu bc ur blog.interesting..with the informative writing + nice pictures.walaupun stay kat holland tp byk tempat lg tak pegi. dpt idea from your blog.

Ernie Khairina said...

Salam kak..yes of coz i remember you =) I ada simpan our pic together. you still have plenty of time to explore europe

BibiErr Karim said...

Super like the font! Sy pun baru mau minta puji tayang Instagram di blog ah.

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

kizzy t.fauzi said...

cuba ajar dulu sya... hehehe

hamizah said...

Kak Renie,

Rindu andaaaaa dan Aariiizz!!

Mimi mungkin pi Athens hujung bulan ni. Singgah dekat London untuk transit. Mungkin lama kot transit. Boleh tak awak SMS kita or email kita ke. Sbb kalau sempat kita plan nak jumpa awak. Saya mungkin pergi 28 Mei 2012. No tepon saya 012 396 4090/ hamizah.aimi@gmail.com :))