Thursday, February 4, 2010

Kebaya Couture Crazy Sale : All Designs for RM 50 Only

Yup, you heard me. No kidding!

For RM50, you'll get kebaya top, tube, sarong and matching selendang. Isn't this a great bargain? Look good, spend less!

Visit Kebaya Couture blogshop now . Hurry.. while stocks last =)





6 comments:

Sal said...

Kak ernie, biar betul rm50...
Yg warna purple tu cntik...=)
Saiz apa yg ada kak?

zailamohamad said...

salam Ernie, waaah ada promosi besar2an ya..
Btw, Ernie, zaila akan join satu bazaar di Subang Parade pada 27 & 28hb ni, kalau berminat ntok join zaila (zaila jual tudung) bolehlah contact zaila di 012-3228651 atau email di zailamohamad@yahoo.com

Shikhin Ishak said...

ernie,aku chop KC20 size L.Aku rasa size M tak masuk kot,vontot i kan seksaaay..satgi mcm sarung nangka.

Ernie Khairina said...

hi Sal,
Purple mmg cantik.
KC25
Material : lace embroidered
Size : L / measurement : 36-30-38

Zaila,
thanks for ur info dear =)

Shikin,
hehe..ok ko measure2 dulu, tapi aku rase ko M

AYUKIRANA said...

ernie....size xs 1 je ke? :(

Ernie Khairina said...

baby,
you should check the measurement..i think you can fit S/M as well

Thursday, February 4, 2010

Kebaya Couture Crazy Sale : All Designs for RM 50 Only

Yup, you heard me. No kidding!

For RM50, you'll get kebaya top, tube, sarong and matching selendang. Isn't this a great bargain? Look good, spend less!

Visit Kebaya Couture blogshop now . Hurry.. while stocks last =)





6 comments:

Sal said...

Kak ernie, biar betul rm50...
Yg warna purple tu cntik...=)
Saiz apa yg ada kak?

zailamohamad said...

salam Ernie, waaah ada promosi besar2an ya..
Btw, Ernie, zaila akan join satu bazaar di Subang Parade pada 27 & 28hb ni, kalau berminat ntok join zaila (zaila jual tudung) bolehlah contact zaila di 012-3228651 atau email di zailamohamad@yahoo.com

Shikhin Ishak said...

ernie,aku chop KC20 size L.Aku rasa size M tak masuk kot,vontot i kan seksaaay..satgi mcm sarung nangka.

Ernie Khairina said...

hi Sal,
Purple mmg cantik.
KC25
Material : lace embroidered
Size : L / measurement : 36-30-38

Zaila,
thanks for ur info dear =)

Shikin,
hehe..ok ko measure2 dulu, tapi aku rase ko M

AYUKIRANA said...

ernie....size xs 1 je ke? :(

Ernie Khairina said...

baby,
you should check the measurement..i think you can fit S/M as well