Saturday, February 6, 2010

lama tak pakai tudung style ini


Koleksi gambar 2005-2006






I don't think I look much *difference after all these years kan. Good night!

13 comments:

Aida The Pink Goddess said...

ada difference, bertambah cun over time =)

Ernie Khairina said...
This comment has been removed by the author.
Ernie Khairina said...

aida,
difference.ah thanks for the correct word =)
Dulu muka licin, dah tua byk pula jerawat..how la?

eis said...

bila lama x pakai tudung style tu mesti janggal kan bila pakai balik :)

BibiEr Karim said...

In ur last pic..anda adalah tembam sedikit. Napa suda preggo mcm berkurus ko ni?

Take care ah. Tu pimples jgn worry sgt, penyeri wajah bah tu. x

Ernie Khairina said...

eis,
ya rasa janggal hihi

err,
ah sa rindu saat2 tembam T_T

sisdee said...

salam kenal...

i pun dah lama tak pki tudung camtu :)
sejak kenal ariani le..munaw le..heheheheh..

dah tak reti le pulak pki camni..ish..blagak sungguh!! hahahhahha

zailamohamad said...

jerawat masih tak ada!!

Ernie Khairina said...

sisdee,
salam..bosan juga dengan style yg sama je kan? i tak pernah try lagi ariani /munaw..nanti nak try la =)

zaila,
zaman hingusan zaila..zaman i tumpang hostel upm dulu2 la ni =)

BibiEr Karim said...

Biarlah xtembam..janji u & the baby sihat ok. Risau jg baca latest entry ko tp sy harap everything will be just fine. x

Ernie Khairina said...

thanks er =)

Aida The Pink Goddess said...

i dun see any pimples. u r pretty, with or sans make up!! trust me.. :)

chun said...

ernie, aku rase cam tau je 2nd pic tu kat mane. ahahahha.. best la time ni, aku kurus..kite tido katil single berdua pun selesa lg ;p

Saturday, February 6, 2010

lama tak pakai tudung style ini


Koleksi gambar 2005-2006






I don't think I look much *difference after all these years kan. Good night!

13 comments:

Aida The Pink Goddess said...

ada difference, bertambah cun over time =)

Ernie Khairina said...
This comment has been removed by the author.
Ernie Khairina said...

aida,
difference.ah thanks for the correct word =)
Dulu muka licin, dah tua byk pula jerawat..how la?

eis said...

bila lama x pakai tudung style tu mesti janggal kan bila pakai balik :)

BibiEr Karim said...

In ur last pic..anda adalah tembam sedikit. Napa suda preggo mcm berkurus ko ni?

Take care ah. Tu pimples jgn worry sgt, penyeri wajah bah tu. x

Ernie Khairina said...

eis,
ya rasa janggal hihi

err,
ah sa rindu saat2 tembam T_T

sisdee said...

salam kenal...

i pun dah lama tak pki tudung camtu :)
sejak kenal ariani le..munaw le..heheheheh..

dah tak reti le pulak pki camni..ish..blagak sungguh!! hahahhahha

zailamohamad said...

jerawat masih tak ada!!

Ernie Khairina said...

sisdee,
salam..bosan juga dengan style yg sama je kan? i tak pernah try lagi ariani /munaw..nanti nak try la =)

zaila,
zaman hingusan zaila..zaman i tumpang hostel upm dulu2 la ni =)

BibiEr Karim said...

Biarlah xtembam..janji u & the baby sihat ok. Risau jg baca latest entry ko tp sy harap everything will be just fine. x

Ernie Khairina said...

thanks er =)

Aida The Pink Goddess said...

i dun see any pimples. u r pretty, with or sans make up!! trust me.. :)

chun said...

ernie, aku rase cam tau je 2nd pic tu kat mane. ahahahha.. best la time ni, aku kurus..kite tido katil single berdua pun selesa lg ;p