Tuesday, March 16, 2010

kalau rasa gembira tepuk tangan

Someone nak hadiahkan bag =D God bless pregnant woman. Now help me to decide,

maggie

or

hailey



Eh tapi kalau cakap pasal beli2, baby mesti kicking2..dia tak suka mommy nya membazir =(

Btw, I have an important appointment tomorrow. .fingers crossed!

10 comments:

eis said...

'maggie' boleh isi diaper :)
(pendapat ibu2 hihi)

DiZi said...

mee maggie fast to cook good to eat...

hehehe...vote for maggie

honeylanz said...

me vote for maggie!!

Syakira said...

maggie please...:)

Shikhin Ishak said...

ernie,aku vote untuk maggie..best..best..

Farhana said...

HAILEY lawaaaa.
;)

zailamohamad said...

i vote for Maggie, my dream bag because bila dah ada baby nanti, it's so practical to have a bigger handbag to put their stuff in it, believe me dear!!

rara said...

maggie! hailey tu nampak macam kecik je..

Nurhafizah Fauzi said...

maggie

Ernie Khairina said...

girls..korang semua best la..thanks!

Tuesday, March 16, 2010

kalau rasa gembira tepuk tangan

Someone nak hadiahkan bag =D God bless pregnant woman. Now help me to decide,

maggie

or

hailey



Eh tapi kalau cakap pasal beli2, baby mesti kicking2..dia tak suka mommy nya membazir =(

Btw, I have an important appointment tomorrow. .fingers crossed!

10 comments:

eis said...

'maggie' boleh isi diaper :)
(pendapat ibu2 hihi)

DiZi said...

mee maggie fast to cook good to eat...

hehehe...vote for maggie

honeylanz said...

me vote for maggie!!

Syakira said...

maggie please...:)

Shikhin Ishak said...

ernie,aku vote untuk maggie..best..best..

Farhana said...

HAILEY lawaaaa.
;)

zailamohamad said...

i vote for Maggie, my dream bag because bila dah ada baby nanti, it's so practical to have a bigger handbag to put their stuff in it, believe me dear!!

rara said...

maggie! hailey tu nampak macam kecik je..

Nurhafizah Fauzi said...

maggie

Ernie Khairina said...

girls..korang semua best la..thanks!