Tuesday, March 30, 2010

Meeting Mia

oh I love this pic!

Salam everyone, meet Mia..Aida's adorable daughter ! the famous Mia, I might say =)


look! she looks into my eye

Fizah and I were at Aida's this morning. We decided to to pay a visit before they fly back to London. And as always, I'm the dependable orang kata co- pilot, thanks for driving us today!

Mia : "tak bersedia chop!"

13 comments:

zailamohamad said...

i love your new layout!!! very sweet gituuuuu
Mia sungguh chomel;)

Ernie Khairina said...

zaila,
thanks..ntah tetibe terajin pula nk tukar layout.
Mia comel dan femes =)

Aida The Pink Goddess said...

i followed her blog too! hehe best mmg best, comel nya baby mia..

Ernie Khairina said...

aida,
comel dan manja..tak nangis pun dengan orang lain =)

nanin said...

mia py rupe mcm taufik! hehehe..

ernie, muka mak nye mia tak ade? ngan abg nye mia?

Ernie Khairina said...

nanin,
yes, i think so! hehe. Muke aida kt prev entry, adam pulak dua kali datang rumah, dua kali tdur hehe tak bermain la dengan dia

kemaryahya said...

ernie, 1st, baju ko cantik. rembat kat mana tu?
2nd, aida still ada lagi kan next tuesday morning? br balik dr kg. perak kat masa tu? rabu dia fly back to london kan? ke aku yg silap ni?
aku pun rs mia ikut muka daddy dia. biasa lah tu. anak laki ikut muke mak. anak pmpuan ikut muka ayah.

Ernie Khairina said...

Kema,

"ernie, 1st, baju ko cantik. rembat kat mana tu?
2nd, aida still ada lagi kan next tuesday morning? br balik dr kg. perak kat masa tu? rabu dia fly back to london kan? ke aku yg silap ni?
aku pun rs mia ikut muka daddy dia. biasa lah tu. anak laki ikut muke mak. anak pmpuan ikut muka ayah"

-kerana aku terdelete comment ko

Baju ni lebihan yg aku duk meniaga dulu, tak habis jual..pakai je =)
Aida ialah hari ni balik perak, 10hb fly ke london..taktahu bile die singgah kajang..ko gi amik num taufik kat FB

AYUKIRANA said...

aida....bj mia yg sama sejibik ngan baju adriana :) ...cuma adriana nye dress & ada pant skali, polka dot, kaler yg same, hehe...

selipa_oren said...

mia = same muke dgn ayah die

putri said...

comel baby tu!akak,practise timang anak ye.hehe;P
nice shawl btw

Ernie Khairina said...

finie,
haah =)

putri,
baby comel dan wangi =)

Mommy AdaMia said...

ernie and fizah,
thank you for coming! comel lak gambar2 korang tangkap ni!

hada,
baju tu awek ali kasik...

Tuesday, March 30, 2010

Meeting Mia

oh I love this pic!

Salam everyone, meet Mia..Aida's adorable daughter ! the famous Mia, I might say =)


look! she looks into my eye

Fizah and I were at Aida's this morning. We decided to to pay a visit before they fly back to London. And as always, I'm the dependable orang kata co- pilot, thanks for driving us today!

Mia : "tak bersedia chop!"

13 comments:

zailamohamad said...

i love your new layout!!! very sweet gituuuuu
Mia sungguh chomel;)

Ernie Khairina said...

zaila,
thanks..ntah tetibe terajin pula nk tukar layout.
Mia comel dan femes =)

Aida The Pink Goddess said...

i followed her blog too! hehe best mmg best, comel nya baby mia..

Ernie Khairina said...

aida,
comel dan manja..tak nangis pun dengan orang lain =)

nanin said...

mia py rupe mcm taufik! hehehe..

ernie, muka mak nye mia tak ade? ngan abg nye mia?

Ernie Khairina said...

nanin,
yes, i think so! hehe. Muke aida kt prev entry, adam pulak dua kali datang rumah, dua kali tdur hehe tak bermain la dengan dia

kemaryahya said...

ernie, 1st, baju ko cantik. rembat kat mana tu?
2nd, aida still ada lagi kan next tuesday morning? br balik dr kg. perak kat masa tu? rabu dia fly back to london kan? ke aku yg silap ni?
aku pun rs mia ikut muka daddy dia. biasa lah tu. anak laki ikut muke mak. anak pmpuan ikut muka ayah.

Ernie Khairina said...

Kema,

"ernie, 1st, baju ko cantik. rembat kat mana tu?
2nd, aida still ada lagi kan next tuesday morning? br balik dr kg. perak kat masa tu? rabu dia fly back to london kan? ke aku yg silap ni?
aku pun rs mia ikut muka daddy dia. biasa lah tu. anak laki ikut muke mak. anak pmpuan ikut muka ayah"

-kerana aku terdelete comment ko

Baju ni lebihan yg aku duk meniaga dulu, tak habis jual..pakai je =)
Aida ialah hari ni balik perak, 10hb fly ke london..taktahu bile die singgah kajang..ko gi amik num taufik kat FB

AYUKIRANA said...

aida....bj mia yg sama sejibik ngan baju adriana :) ...cuma adriana nye dress & ada pant skali, polka dot, kaler yg same, hehe...

selipa_oren said...

mia = same muke dgn ayah die

putri said...

comel baby tu!akak,practise timang anak ye.hehe;P
nice shawl btw

Ernie Khairina said...

finie,
haah =)

putri,
baby comel dan wangi =)

Mommy AdaMia said...

ernie and fizah,
thank you for coming! comel lak gambar2 korang tangkap ni!

hada,
baju tu awek ali kasik...