Monday, March 22, 2010

my new body

Some of you have asked me about my 'tummy progress'..so I give you,

ok that's cheating..

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara!!

almost 6 months, how do I look?

Ok in case you're wondering pegi mana berkemas sangat ni.. I just came back from my faculty dinner. Here are pics taken tapi tak banyak.. Ntah apa masalah camera ni gambar indoor sangatlah fail. I seriously need a new one!!

Likha Sari from Solo

with Emilia..

and my favorite lecturers, Dr Dah and Prof G

Ok bye bye good night!

12 comments:

chun said...

wahh..perut sudah maju kedepan! hehe..and u're gorgeous as always. nanti jgn terkejut next month die akan maju lagi dan lagi dan lagi..

~Eila @ Along~ said...

hi ernie,
wah..6 months..perut comey je...take care ye.. cantikla baju..kena dgn mekap.. :D

Ernie Khairina said...

chun,
maju gile kan? wah ini pun sudah berat!

Eila,
ini pun dah rasa berat hehe
thanks for visiting my blog =)

Shikhin Ishak said...

wah perut dah besar..tahniah..kawan ko dr Solo tu siap pakai baju kebangsaan eh..hihi..cantik..

Nay-MrsNurl said...

OMG punyalah cute,ernie..geram! hehe~ ni kalau ikut pertandingan Ibu Hamil Menawan ni confirm memang hoho~

Ernie Khairina said...

shikin,
thanks..nnt besar lagi perut ni aku post lagi gambar.
cantik baju kebangsaan

nonny,
ibu hamil menawan? haha cumil (dan lucu) pula ko boleh terfikir itu =D

eis said...

gojes!
nanti post lagi setiap 'kemajuan' ya:)

Ernie Khairina said...

eis,
thanks...will do! hehe

nanin said...

sgt cantek! except the perut, u look exactly the same as u were during high school! but now with the make up, tudung dah tak mcm payung & ade seri ibu mengandung, u look extra extra gorjess!

Ernie Khairina said...

nanin,
thanks..lucunye part tudung macam payung hehe..ni yg nak upload gambar skola ni..jom..jom

keira said...

comel je perut :)

Ernie Khairina said...

keira,
hehe =D

Monday, March 22, 2010

my new body

Some of you have asked me about my 'tummy progress'..so I give you,

ok that's cheating..

*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara!!

almost 6 months, how do I look?

Ok in case you're wondering pegi mana berkemas sangat ni.. I just came back from my faculty dinner. Here are pics taken tapi tak banyak.. Ntah apa masalah camera ni gambar indoor sangatlah fail. I seriously need a new one!!

Likha Sari from Solo

with Emilia..

and my favorite lecturers, Dr Dah and Prof G

Ok bye bye good night!

12 comments:

chun said...

wahh..perut sudah maju kedepan! hehe..and u're gorgeous as always. nanti jgn terkejut next month die akan maju lagi dan lagi dan lagi..

~Eila @ Along~ said...

hi ernie,
wah..6 months..perut comey je...take care ye.. cantikla baju..kena dgn mekap.. :D

Ernie Khairina said...

chun,
maju gile kan? wah ini pun sudah berat!

Eila,
ini pun dah rasa berat hehe
thanks for visiting my blog =)

Shikhin Ishak said...

wah perut dah besar..tahniah..kawan ko dr Solo tu siap pakai baju kebangsaan eh..hihi..cantik..

Nay-MrsNurl said...

OMG punyalah cute,ernie..geram! hehe~ ni kalau ikut pertandingan Ibu Hamil Menawan ni confirm memang hoho~

Ernie Khairina said...

shikin,
thanks..nnt besar lagi perut ni aku post lagi gambar.
cantik baju kebangsaan

nonny,
ibu hamil menawan? haha cumil (dan lucu) pula ko boleh terfikir itu =D

eis said...

gojes!
nanti post lagi setiap 'kemajuan' ya:)

Ernie Khairina said...

eis,
thanks...will do! hehe

nanin said...

sgt cantek! except the perut, u look exactly the same as u were during high school! but now with the make up, tudung dah tak mcm payung & ade seri ibu mengandung, u look extra extra gorjess!

Ernie Khairina said...

nanin,
thanks..lucunye part tudung macam payung hehe..ni yg nak upload gambar skola ni..jom..jom

keira said...

comel je perut :)

Ernie Khairina said...

keira,
hehe =D