Sunday, September 13, 2009

It's time to join the crowd

Starting your morning off right is the way to make sure you'll be in a good mood, all day long.

And the 8-10am class and unfinished assignments definitely not a reason to waking up. Ok, I'm in the mode of picking up the lost momentum. Susah la belajar T_T

I texted fizah to confirm again pasal Jalan TAR =D =D i'ts time to join the crowd! Punya la seksa nak tunggu pukul 10pagi kan..Habis kelas je, terus cabut.. park cun2, and yeah me and my shopping company, and the broken promise - konon tak nak exceed 2 jam..We were willingly packed in the crowd =D

So Jln Tar highlights this year- kurung siti, tudung siti, tudung ekin (mana tudung heliza menghilang?) 50% off last year baju kurung (haha), bunga2, kuih raya, home deco items, gajah duduk, crocs, ketupat palas, dodol ..etc..


fun in the sun, sweat goes on.. beli tudung je tapi penat! nasib baik boleh minum ( T_T ) terus beli ketupat dan daging dendeng..alang2 beraya awal.


sapa tak reti buat ketupat palas, angkat tangan!

adikku yang comel


Today is the last day for KC retail, but we still open online order with further discount. Check

meniaga demi seketul MAC =D

voicewithin: mak, imissyou

4 comments:

Nurhafizah Fauzi said...

aku takleh minum! jadi kalau ko terlepas kedai, patah balik la sorang2 ;p

hahahaha

Pn. Siken said...

Erni,aku pun bisnes kecik2 demi seketul MAC,yg sampai sekarang belum berjaya.Hahahaha...

Eh flight ko pkl berapa?

Ernie Khairina said...

fizah,
ko jgn lupa bakul bakulan ko kat tangan aku tau huhu..

pn siken,
10 pagi!! hehe jumpa tak tu?

Pn. Siken said...

wah,10 pagi tak jumpa.ko lg dasat,betul2 pagi raya nye flight.aku flight malam tu.

Sunday, September 13, 2009

It's time to join the crowd

Starting your morning off right is the way to make sure you'll be in a good mood, all day long.

And the 8-10am class and unfinished assignments definitely not a reason to waking up. Ok, I'm in the mode of picking up the lost momentum. Susah la belajar T_T

I texted fizah to confirm again pasal Jalan TAR =D =D i'ts time to join the crowd! Punya la seksa nak tunggu pukul 10pagi kan..Habis kelas je, terus cabut.. park cun2, and yeah me and my shopping company, and the broken promise - konon tak nak exceed 2 jam..We were willingly packed in the crowd =D

So Jln Tar highlights this year- kurung siti, tudung siti, tudung ekin (mana tudung heliza menghilang?) 50% off last year baju kurung (haha), bunga2, kuih raya, home deco items, gajah duduk, crocs, ketupat palas, dodol ..etc..


fun in the sun, sweat goes on.. beli tudung je tapi penat! nasib baik boleh minum ( T_T ) terus beli ketupat dan daging dendeng..alang2 beraya awal.


sapa tak reti buat ketupat palas, angkat tangan!

adikku yang comel


Today is the last day for KC retail, but we still open online order with further discount. Check

meniaga demi seketul MAC =D

voicewithin: mak, imissyou

4 comments:

Nurhafizah Fauzi said...

aku takleh minum! jadi kalau ko terlepas kedai, patah balik la sorang2 ;p

hahahaha

Pn. Siken said...

Erni,aku pun bisnes kecik2 demi seketul MAC,yg sampai sekarang belum berjaya.Hahahaha...

Eh flight ko pkl berapa?

Ernie Khairina said...

fizah,
ko jgn lupa bakul bakulan ko kat tangan aku tau huhu..

pn siken,
10 pagi!! hehe jumpa tak tu?

Pn. Siken said...

wah,10 pagi tak jumpa.ko lg dasat,betul2 pagi raya nye flight.aku flight malam tu.