Thursday, July 17, 2008

baked brownies untuk yang berpuasa

its mid of rejab, and seems everybody dah puasa..bila nak start puasa. puasa sehari di bulan rejab sama dengan puasa setahun. well, petang ni ada acara buka puasa with the girls..actually, everytime i went abroad, i must bought them some souvenirs..but dah 2-3 kali pegi bandung tu dah tak de idea nak beli apa..until, i suddenly teringat cuz kizzy nye quote " makanan buat org happy" yes ur rite..so, today girls..we will have baked brownies choc chips..eheh..see ya!

5 comments:

fiza said...

sedap gile!sedap gile! sedap gile! enuff said.

KzArtz said...

ya.. makanan mmg buat org happy..:) hmm..utk aku takde?hehe

Ernie Khairina Mahtar said...

fiza;
huhu..kesabaran..nnt kite makan lagi..ape cite nak beli 100 kotak?

kizzy;
na kan kizzy hepi sdh fiza tu..hehe
dtg la kl lagi.kita makan besar!

Jeweler said...

totally agree ngn fiza! sedap sgt brownies tuh. nak lagi boleh??

Ernie Khairina Mahtar said...

lynn;
haa doakan aku ke bandung lagi

Thursday, July 17, 2008

baked brownies untuk yang berpuasa

its mid of rejab, and seems everybody dah puasa..bila nak start puasa. puasa sehari di bulan rejab sama dengan puasa setahun. well, petang ni ada acara buka puasa with the girls..actually, everytime i went abroad, i must bought them some souvenirs..but dah 2-3 kali pegi bandung tu dah tak de idea nak beli apa..until, i suddenly teringat cuz kizzy nye quote " makanan buat org happy" yes ur rite..so, today girls..we will have baked brownies choc chips..eheh..see ya!

5 comments:

fiza said...

sedap gile!sedap gile! sedap gile! enuff said.

KzArtz said...

ya.. makanan mmg buat org happy..:) hmm..utk aku takde?hehe

Ernie Khairina Mahtar said...

fiza;
huhu..kesabaran..nnt kite makan lagi..ape cite nak beli 100 kotak?

kizzy;
na kan kizzy hepi sdh fiza tu..hehe
dtg la kl lagi.kita makan besar!

Jeweler said...

totally agree ngn fiza! sedap sgt brownies tuh. nak lagi boleh??

Ernie Khairina Mahtar said...

lynn;
haa doakan aku ke bandung lagi