Tuesday, July 1, 2008

i hate



orang kate masalah tak datang kalo tak dicari..tapi, kalo masalah tuh asik ade je kat situ..macamana pula?

hmm..kelaka nya bila duduk, minum teh panas dan kuih (yg tak sedap- sebab pale pening, so kurang deria rasa) sambil memandang orang lain, korang ni mesti takde masalah..

best gile kalo boleh 'pick and throw' derang ni..yang degil sangat tu, nak buat cane..yang kecik2 rasa boleh handle ni campak je la..bole tak?
cakap senang..
thats why the Lord create tears.

ouh ya,
dear haters..evaporate!!

***************************************


Dear Lord, I have been a good citizen..and pay my summons..


Let me live in a good life, simple way.. safe from harm and evil,
I believe that You change people,and I pray for them
I pray for peace, love and joy,
..and You keep on blessing us.
Amiinn

No comments:

Tuesday, July 1, 2008

i hate



orang kate masalah tak datang kalo tak dicari..tapi, kalo masalah tuh asik ade je kat situ..macamana pula?

hmm..kelaka nya bila duduk, minum teh panas dan kuih (yg tak sedap- sebab pale pening, so kurang deria rasa) sambil memandang orang lain, korang ni mesti takde masalah..

best gile kalo boleh 'pick and throw' derang ni..yang degil sangat tu, nak buat cane..yang kecik2 rasa boleh handle ni campak je la..bole tak?
cakap senang..
thats why the Lord create tears.

ouh ya,
dear haters..evaporate!!

***************************************


Dear Lord, I have been a good citizen..and pay my summons..


Let me live in a good life, simple way.. safe from harm and evil,
I believe that You change people,and I pray for them
I pray for peace, love and joy,
..and You keep on blessing us.
Amiinn

0 comments: