Tuesday, November 18, 2008

ada apa dalam handbag saya

..menyambung entry shikin dan anne, mari tengok apa ada dalam handbag saya..



seperti dalam gambar;
*handphone! I wish for HTC Tytn II
*kamera..ini wajib..sebab kamera handphone tak best
*spek..benda baru dalam bag!
*makeup bag..yg dah di expand kan..ada foundation / blusher / lipstickss / eyeliner..tak ketinggalan susuk (ni the girls panggil susuk sebab sape2 terasa nak muka jadi mcm rozita, sila dapatkan estee lauder highlithing powder..rite ct? )
*perfume..selalu tinggal kat dashboard
*lotion baby johnson..ntah apa2 brand pon boleh
*oil blotter
*chop company..kalo tetiba ada nak pakai
*thumdrive..ouh penting sekali! ada diary dalam tuh! kalo jumpa jangan nak buka
*accessories tambahan..
*brooch stand by..
*my wallet!

*silk shawl yang beli kat beijing, beri pada kawan2..tapi sorang pon tak pakai tau!..
*..hmm, dah berminggu beli buku tuh dari farina tak abih2 baca lagik!


benda yang tak nampak dlm nih,
*business card
*earphone..bukan pakai masa driving pon..dengar mp3 sendiri kalo lagu radio tak best..
*resit2
*pen..

uii..tolak buku dan kamera tu pon still banyak! patutla berat

terms and conditions apply to various handbag use.


p/s kawan2 lain..sila2

5 comments:

cik siken said...

ernie,aku pun ada buku tu.best tau..baca la sampai habis..

Nurul Khairunie said...

HTC is so cool. you should get it, businesswoman.

Kizzy TF said...

hahahah comel²! ^_^

yg oil blotter tu mcm dah bertahun kan ernie? :D:D

Kizzy TF said...

ernie, aku tag entri hehehe

MommyAdam said...

wei byk giler barang..

aku yg ade anak (meaning kene byk barang nak entertain dia) pun tak byk camni brgnye..hehehe..

Tuesday, November 18, 2008

ada apa dalam handbag saya

..menyambung entry shikin dan anne, mari tengok apa ada dalam handbag saya..



seperti dalam gambar;
*handphone! I wish for HTC Tytn II
*kamera..ini wajib..sebab kamera handphone tak best
*spek..benda baru dalam bag!
*makeup bag..yg dah di expand kan..ada foundation / blusher / lipstickss / eyeliner..tak ketinggalan susuk (ni the girls panggil susuk sebab sape2 terasa nak muka jadi mcm rozita, sila dapatkan estee lauder highlithing powder..rite ct? )
*perfume..selalu tinggal kat dashboard
*lotion baby johnson..ntah apa2 brand pon boleh
*oil blotter
*chop company..kalo tetiba ada nak pakai
*thumdrive..ouh penting sekali! ada diary dalam tuh! kalo jumpa jangan nak buka
*accessories tambahan..
*brooch stand by..
*my wallet!

*silk shawl yang beli kat beijing, beri pada kawan2..tapi sorang pon tak pakai tau!..
*..hmm, dah berminggu beli buku tuh dari farina tak abih2 baca lagik!


benda yang tak nampak dlm nih,
*business card
*earphone..bukan pakai masa driving pon..dengar mp3 sendiri kalo lagu radio tak best..
*resit2
*pen..

uii..tolak buku dan kamera tu pon still banyak! patutla berat

terms and conditions apply to various handbag use.


p/s kawan2 lain..sila2

5 comments:

cik siken said...

ernie,aku pun ada buku tu.best tau..baca la sampai habis..

Nurul Khairunie said...

HTC is so cool. you should get it, businesswoman.

Kizzy TF said...

hahahah comel²! ^_^

yg oil blotter tu mcm dah bertahun kan ernie? :D:D

Kizzy TF said...

ernie, aku tag entri hehehe

MommyAdam said...

wei byk giler barang..

aku yg ade anak (meaning kene byk barang nak entertain dia) pun tak byk camni brgnye..hehehe..