Sunday, November 30, 2008

how i wear my shawl

I received comment/message from a reader asked me how I wear my shawl/tudung for a casual day. for complicated/rajin techniques, you can refer Karangkraf latest issue - Teknik Memakai Tudung, featuring me.

video

6 comments:

BibiEr Karim said...

Ohh & thats the way to look lovely in shawl. Should borrow this vid for our blogshop ohh.
Btw,if Khay thinks ur voice is funny. Wait till she hears either me/Kizzy buat tu demo. People will faint for weeks upon hearing our 'lovely' voice.

cik siken said...

wei thanks sbb upload ni..aku memang nak tgk mcm mana ko pakai shawl tu..

Kizzy TF said...

pertama sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga kepad Er atas pujian di atas. hahahha

btw, Ernie.. aku rasa kau ptt jd pengacara Nona etc. sangat cantik & karisma. wuuuuzzz.. (ikhlas ok) ^_^


vid - thumbs up! thanks.

iza pija said...

ngeee.. CUMILLLLLLL!!!! (100x) bikin gergitan.. (aku sambil laga2 gigi aku sebab gergitan ni)

Ernie Khairina said...

err & kizzy,
bole bah upload d shawl station, tapi kalo kamu dua mesti lagi mengancam gitu..terus pecah tuh store ko dek peminat2..hoho

shikin,
same2 cik siken..alaa, ini yg biasa je..

pija,
siok la mau pronounce gerigitan..

p/s gerigitan = geram..(manatau ada yg tertanya..huhu)

keiranazril said...

hi..came across ur blog..nice.

Sunday, November 30, 2008

how i wear my shawl

I received comment/message from a reader asked me how I wear my shawl/tudung for a casual day. for complicated/rajin techniques, you can refer Karangkraf latest issue - Teknik Memakai Tudung, featuring me.

video

6 comments:

BibiEr Karim said...

Ohh & thats the way to look lovely in shawl. Should borrow this vid for our blogshop ohh.
Btw,if Khay thinks ur voice is funny. Wait till she hears either me/Kizzy buat tu demo. People will faint for weeks upon hearing our 'lovely' voice.

cik siken said...

wei thanks sbb upload ni..aku memang nak tgk mcm mana ko pakai shawl tu..

Kizzy TF said...

pertama sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga kepad Er atas pujian di atas. hahahha

btw, Ernie.. aku rasa kau ptt jd pengacara Nona etc. sangat cantik & karisma. wuuuuzzz.. (ikhlas ok) ^_^


vid - thumbs up! thanks.

iza pija said...

ngeee.. CUMILLLLLLL!!!! (100x) bikin gergitan.. (aku sambil laga2 gigi aku sebab gergitan ni)

Ernie Khairina said...

err & kizzy,
bole bah upload d shawl station, tapi kalo kamu dua mesti lagi mengancam gitu..terus pecah tuh store ko dek peminat2..hoho

shikin,
same2 cik siken..alaa, ini yg biasa je..

pija,
siok la mau pronounce gerigitan..

p/s gerigitan = geram..(manatau ada yg tertanya..huhu)

keiranazril said...

hi..came across ur blog..nice.