Saturday, January 31, 2009

Pelita dan hari minggu

Hari ini hari minggu.. mari kita berpesta hari chores..tapi mengapa aku masih gigih mengupdate blog? komited babeh. Minggu ini adakah minggu cuti bagi pelajar IPT? dah seminggu kot jiran sebelah saya nih (read:budak UKM) takde kat umah..
..saya ada issue la disini, perlu kah saya bersembang dengan budak2 nih ,
" dik, akak tak kisah korang nak lepak study kat depan rumah bersama rakan2 sekelas..
(kat parking space depan rumah tuh, pelik aku. baik gi projet depan tuh ha..lebih style. ok sambung balik apentah aku nak kata tadi)
..tetapi mestilah berusaha untuk memasukkan sampah2 kedalam tong hijau depan tuh, akak penat la nak kutip"
..agak2 macam tuh la kot aku nak cakap kan...TAPI aku rasa mesti depa akan reply cenggini plak, dalam hati jekla..derang mesti respect aku sebab lebih tua kan, " Kecoh doh akak nih" (tak reti penggunaan 'doh' tuh sebenarnya).. tapi, apa2 pun niat aku mati di situ..
Semalam (jumaat; lunch hour panjang sikit, dan sesetengah orang tu mungkin terus balik rumah) saya mengajak geng maut girlfriends lunch kat rumah..heh, plan nya nak buat photography session untuk business baru Fariza..tapi dah terjakun la pula dengan SLR dia..haa posing tak ingatnya..yang photographer punya post lagi hebat kot..tak sanggup aku nak upload dalam nih..selepas makan2, sembang2, gelak mengilai macam langsuir derang pon nak chow, katanya nak pi Pelita,bangsar..alamak macam jeles je nih..walaupun khamis tuh baru lepak Pelita juga (yang dah kawen nih jangan galak sangat bole) Selepas menelepon hubby boleh tak singgah kat bangsar after ofis hour, tiba2 je aku pon join..walaupun buat2 tanya "weh,aku nak join kereta mana nih?" padahal dalam hati, naik Jazz siut..ngehehehe..
*****************


suke bergambar dengan fariza, sebab tiba2 saya jadik besar ..mata pon jadik besar..semuanya instant hehe, ouh ya pernah berusaha 'speaking' dengan dia ni masa kat MMU sebab ingat amoi mana..Di depan keta Jazz putihnya..awww..


posing istimewa Lynn, setelah dah 4' tahun' tak jumpa..





feewitt.."i'm not Hollaback girl.."




fiza yang berusaha mendapatkan gambar2 exotic..


ouh gambar yang mesti di upload. saya suka la orang Pelita nih pakai songkok bendera Malaysia

Soalan : berapa orang yang memakai baju purple?
I'm off to Cameron ..coz mr. Ir ada job luar and yes, wait for my hill ecstasy upadate!

4 comments:

BibiEr Karim said...

Setia menanti cerita dari Cameron...pics too ok honey.

Anonymous said...

automobile security the club http://latestcarnews.in/skoda/skoda-logo brabus mercedes
[url=http://latestcarnews.in/racing/grand-am-racing-seris]funny auto mechanic clips[/url] vinyl automobile graphics [url=http://latestcarnews.in/radiator/aluminum-radiator-shrouds-with-electric-fans]aluminum radiator shrouds with electric fans[/url]
automobile miles per gallon list http://latestcarnews.in/saab/saab-z-engine-family
[url=http://latestcarnews.in/saab/how-fast-is-the-2008-saab]best auto auto trder new hampshire[/url] racing motors loans [url=http://latestcarnews.in/victory]victory[/url]
one step semi auto litter box http://latestcarnews.in/top-fuel/price-of-fuel-oil-in-suffolk-county-ny
[url=http://latestcarnews.in/triumph/oral-b-triumph-professional-care-9910]best used automobile[/url] volkswagen of the avenues [url=http://latestcarnews.in/toyotas/mossy-toyota-used-cars]mossy toyota used cars[/url]

Anonymous said...

comfortable walking shoes http://luxefashion.us/40-women-size27.html gymboree clothes lines [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=2195]faux chanel earrings[/url] unusual designer handbag
http://luxefashion.us/black-brown-dolce-amp-gabbana-color163.html chanel eiffle tower charm [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=2337]fashion sketching[/url]

Anonymous said...

car designers http://topcitystyle.com/xs-round-neck-size46.html designer emilio [url=http://topcitystyle.com/dolce-amp-gabbana-page34.html]toddler girls clothes[/url] black anne klein diamond bezel watch
http://topcitystyle.com/-fabric-bags-men-category98.html oakley shoes [url=http://topcitystyle.com/of-white-pants-color154.html]belks womens shoes[/url]

Saturday, January 31, 2009

Pelita dan hari minggu

Hari ini hari minggu.. mari kita berpesta hari chores..tapi mengapa aku masih gigih mengupdate blog? komited babeh. Minggu ini adakah minggu cuti bagi pelajar IPT? dah seminggu kot jiran sebelah saya nih (read:budak UKM) takde kat umah..
..saya ada issue la disini, perlu kah saya bersembang dengan budak2 nih ,
" dik, akak tak kisah korang nak lepak study kat depan rumah bersama rakan2 sekelas..
(kat parking space depan rumah tuh, pelik aku. baik gi projet depan tuh ha..lebih style. ok sambung balik apentah aku nak kata tadi)
..tetapi mestilah berusaha untuk memasukkan sampah2 kedalam tong hijau depan tuh, akak penat la nak kutip"
..agak2 macam tuh la kot aku nak cakap kan...TAPI aku rasa mesti depa akan reply cenggini plak, dalam hati jekla..derang mesti respect aku sebab lebih tua kan, " Kecoh doh akak nih" (tak reti penggunaan 'doh' tuh sebenarnya).. tapi, apa2 pun niat aku mati di situ..
Semalam (jumaat; lunch hour panjang sikit, dan sesetengah orang tu mungkin terus balik rumah) saya mengajak geng maut girlfriends lunch kat rumah..heh, plan nya nak buat photography session untuk business baru Fariza..tapi dah terjakun la pula dengan SLR dia..haa posing tak ingatnya..yang photographer punya post lagi hebat kot..tak sanggup aku nak upload dalam nih..selepas makan2, sembang2, gelak mengilai macam langsuir derang pon nak chow, katanya nak pi Pelita,bangsar..alamak macam jeles je nih..walaupun khamis tuh baru lepak Pelita juga (yang dah kawen nih jangan galak sangat bole) Selepas menelepon hubby boleh tak singgah kat bangsar after ofis hour, tiba2 je aku pon join..walaupun buat2 tanya "weh,aku nak join kereta mana nih?" padahal dalam hati, naik Jazz siut..ngehehehe..
*****************


suke bergambar dengan fariza, sebab tiba2 saya jadik besar ..mata pon jadik besar..semuanya instant hehe, ouh ya pernah berusaha 'speaking' dengan dia ni masa kat MMU sebab ingat amoi mana..Di depan keta Jazz putihnya..awww..


posing istimewa Lynn, setelah dah 4' tahun' tak jumpa..





feewitt.."i'm not Hollaback girl.."




fiza yang berusaha mendapatkan gambar2 exotic..


ouh gambar yang mesti di upload. saya suka la orang Pelita nih pakai songkok bendera Malaysia

Soalan : berapa orang yang memakai baju purple?
I'm off to Cameron ..coz mr. Ir ada job luar and yes, wait for my hill ecstasy upadate!

4 comments:

BibiEr Karim said...

Setia menanti cerita dari Cameron...pics too ok honey.

Anonymous said...

automobile security the club http://latestcarnews.in/skoda/skoda-logo brabus mercedes
[url=http://latestcarnews.in/racing/grand-am-racing-seris]funny auto mechanic clips[/url] vinyl automobile graphics [url=http://latestcarnews.in/radiator/aluminum-radiator-shrouds-with-electric-fans]aluminum radiator shrouds with electric fans[/url]
automobile miles per gallon list http://latestcarnews.in/saab/saab-z-engine-family
[url=http://latestcarnews.in/saab/how-fast-is-the-2008-saab]best auto auto trder new hampshire[/url] racing motors loans [url=http://latestcarnews.in/victory]victory[/url]
one step semi auto litter box http://latestcarnews.in/top-fuel/price-of-fuel-oil-in-suffolk-county-ny
[url=http://latestcarnews.in/triumph/oral-b-triumph-professional-care-9910]best used automobile[/url] volkswagen of the avenues [url=http://latestcarnews.in/toyotas/mossy-toyota-used-cars]mossy toyota used cars[/url]

Anonymous said...

comfortable walking shoes http://luxefashion.us/40-women-size27.html gymboree clothes lines [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=2195]faux chanel earrings[/url] unusual designer handbag
http://luxefashion.us/black-brown-dolce-amp-gabbana-color163.html chanel eiffle tower charm [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=2337]fashion sketching[/url]

Anonymous said...

car designers http://topcitystyle.com/xs-round-neck-size46.html designer emilio [url=http://topcitystyle.com/dolce-amp-gabbana-page34.html]toddler girls clothes[/url] black anne klein diamond bezel watch
http://topcitystyle.com/-fabric-bags-men-category98.html oakley shoes [url=http://topcitystyle.com/of-white-pants-color154.html]belks womens shoes[/url]