Friday, April 3, 2009

RAHMAN (theory?)


our Queen was the reason I stayed glued to the swearing in ceremony of Najib as the sixth prime minister, live telecast just a few minutes ago.


..and I've spotted this,
*I think pink's always done best about highlighting stuff.. :P


bag idaman, siap la kau

Classic hand painted lambskin flap bag with a pink to white fade effect - nama harus panjang, baru macam blogshop (tapi Tun Jeanne mesti pakai Chanel ) ok.

.. a.k.a bag pink macam Paris Hilton pakai..

*************************

RAHMAN theory? benar la.. tak tahu? I pun baru dengar ..cuba tanya pada rakan-rakan sebelah.

p/s Let's celebrate perkampungan nasi lemak at Laman Budaya Shah Alam and happy weekend everyone!

5 comments:

nurul khairunie said...

lama uda tu teori.
teori tu wujud masa zaman mahathir lagi, coz ada pihak2 yg agak Abdullah and Najib akan naik.

so sudah complete lah tu.

Kizzy TF said...

teori memang kena. and wondering paa ni kena pakai teori siapa pulak?

erm..beg tu, warna putih ada nda?

Kizzy TF said...

*ralat paa = pas

Ernie Khairina said...

i thot the theory from our 1st PM?
padahal coincidence ja ba tu.. :P

Ernie Khairina said...

kizzy,
putih and hitam also ada..hehe,

Friday, April 3, 2009

RAHMAN (theory?)


our Queen was the reason I stayed glued to the swearing in ceremony of Najib as the sixth prime minister, live telecast just a few minutes ago.


..and I've spotted this,
*I think pink's always done best about highlighting stuff.. :P


bag idaman, siap la kau

Classic hand painted lambskin flap bag with a pink to white fade effect - nama harus panjang, baru macam blogshop (tapi Tun Jeanne mesti pakai Chanel ) ok.

.. a.k.a bag pink macam Paris Hilton pakai..

*************************

RAHMAN theory? benar la.. tak tahu? I pun baru dengar ..cuba tanya pada rakan-rakan sebelah.

p/s Let's celebrate perkampungan nasi lemak at Laman Budaya Shah Alam and happy weekend everyone!

5 comments:

nurul khairunie said...

lama uda tu teori.
teori tu wujud masa zaman mahathir lagi, coz ada pihak2 yg agak Abdullah and Najib akan naik.

so sudah complete lah tu.

Kizzy TF said...

teori memang kena. and wondering paa ni kena pakai teori siapa pulak?

erm..beg tu, warna putih ada nda?

Kizzy TF said...

*ralat paa = pas

Ernie Khairina said...

i thot the theory from our 1st PM?
padahal coincidence ja ba tu.. :P

Ernie Khairina said...

kizzy,
putih and hitam also ada..hehe,