Tuesday, April 14, 2009

tag time

tag menarik dari pija kizzy dan err..

1.Bekas kekasih saya adalah
now-husband

2.Saya sedang mendengar
Anthony Bourbain berkata 'sublime' tentang roasted duck di Beijing..yang saya terlepas dulu sebab tiada dalam pakej kami.

3.Mungkin saya patut
Lebih menumpukan perhatian kepada kerja saya, dari browsing page yang bukan2

4.Saya suka
tidur bila saya tension atau sedih..

5.Sahabat-sahabat baik saya
forever <--tiba2 pink

6.Saya tak paham bagaimana
menjadi genius matematik!ok, bukan masalah saya pon :)

7.Saya kehilangan
pendrive saya dan semua dokumen2 sejak 2 tahun lepas!

8.Ramai yang berkata
hari ini mahu makan apa???

9.Makna nama saya
Sesame Street? hehe.. khair = kebaikan, na= kami , ni= saya, antuma..antum nak tahu tak?

10.Cinta itu adalah
Manis gile <--pink juga

11.Di suatu tempat, seseorang sedang
membaca ini

12.Saya akan
cuba siapkan paper work saya minggu ini!

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud
hidup

14.Telefon bimbit saya
SE

15.Bila saya terjaga dari tidur
tekan alarm snooze lagi 9 minit

16.Saya paling meluat apabila orang
buat kerja asalkan siap

17.Pesta/Parti adalah
tema?

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
Ginger! anak kuda di WildLife, Sunway Lagoon

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
hari-hari yang membahagiakan di setiap peringkat hidup

20.Hari ini
saya pergi bank untuk menguruskan cek yang saya lupa tandatangan..bengong! tak pasal..

21.Malam ini saya akan
ada kenduri doa selamat

22.Esok pula saya akan
berjumpa lecturer saya (tapi macam kena tangguh je lagi nih,..)

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini
threading adalah satu penyeksaan nyata! biarla keningku berserabut

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan
ruang siar kaki (broadwalk ) melihat bangunan lama yang terjaga dengan hiasan taman bunga pelbagai warna! <-- belum pernah melihat bunga kaler biru

26.Makanan Barat atau Jepun
barat dengan cream source

27.Bilik yang terang atau gelap
terang wajib! chandelier tu hiasan saja

28.Makanan segera adalah
stok ais krim memanjang dalam peti sejuk

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
terima kasih, saya tidak berminat <-- sales man yang menjual insurance atau cc, saya pun tidak pasti kerana dia cakap macam .. baru bangun tidur?


*****************************************

mari sambung tag ini;

nurul khairunie , u are the lucky number one! haha..

can't think of any names..banyak sangat..and most of you have done this qs..

maybe to fizah, fizaroosli, shikin, anne, nora, ben ( you too!), khairiah (of course after ur paper)..


2 comments:

nurul khairunie said...

lucky number one yo!

benazirjb said...

ok, nti sy buat! hehe

Tuesday, April 14, 2009

tag time

tag menarik dari pija kizzy dan err..

1.Bekas kekasih saya adalah
now-husband

2.Saya sedang mendengar
Anthony Bourbain berkata 'sublime' tentang roasted duck di Beijing..yang saya terlepas dulu sebab tiada dalam pakej kami.

3.Mungkin saya patut
Lebih menumpukan perhatian kepada kerja saya, dari browsing page yang bukan2

4.Saya suka
tidur bila saya tension atau sedih..

5.Sahabat-sahabat baik saya
forever <--tiba2 pink

6.Saya tak paham bagaimana
menjadi genius matematik!ok, bukan masalah saya pon :)

7.Saya kehilangan
pendrive saya dan semua dokumen2 sejak 2 tahun lepas!

8.Ramai yang berkata
hari ini mahu makan apa???

9.Makna nama saya
Sesame Street? hehe.. khair = kebaikan, na= kami , ni= saya, antuma..antum nak tahu tak?

10.Cinta itu adalah
Manis gile <--pink juga

11.Di suatu tempat, seseorang sedang
membaca ini

12.Saya akan
cuba siapkan paper work saya minggu ini!

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud
hidup

14.Telefon bimbit saya
SE

15.Bila saya terjaga dari tidur
tekan alarm snooze lagi 9 minit

16.Saya paling meluat apabila orang
buat kerja asalkan siap

17.Pesta/Parti adalah
tema?

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
Ginger! anak kuda di WildLife, Sunway Lagoon

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
hari-hari yang membahagiakan di setiap peringkat hidup

20.Hari ini
saya pergi bank untuk menguruskan cek yang saya lupa tandatangan..bengong! tak pasal..

21.Malam ini saya akan
ada kenduri doa selamat

22.Esok pula saya akan
berjumpa lecturer saya (tapi macam kena tangguh je lagi nih,..)

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini
threading adalah satu penyeksaan nyata! biarla keningku berserabut

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan
ruang siar kaki (broadwalk ) melihat bangunan lama yang terjaga dengan hiasan taman bunga pelbagai warna! <-- belum pernah melihat bunga kaler biru

26.Makanan Barat atau Jepun
barat dengan cream source

27.Bilik yang terang atau gelap
terang wajib! chandelier tu hiasan saja

28.Makanan segera adalah
stok ais krim memanjang dalam peti sejuk

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
terima kasih, saya tidak berminat <-- sales man yang menjual insurance atau cc, saya pun tidak pasti kerana dia cakap macam .. baru bangun tidur?


*****************************************

mari sambung tag ini;

nurul khairunie , u are the lucky number one! haha..

can't think of any names..banyak sangat..and most of you have done this qs..

maybe to fizah, fizaroosli, shikin, anne, nora, ben ( you too!), khairiah (of course after ur paper)..


2 comments:

nurul khairunie said...

lucky number one yo!

benazirjb said...

ok, nti sy buat! hehe