Monday, December 1, 2008

dear fizaroosli

nampak tak poster SALE tu..
aku dah lama tak shopping.

bukan aku taknak join korang
sebab dah tau mesti akan bershoppingan.
kalo tak shopping pon, at least pegi salon..
aku dah janji kat raymond (peek-a-boo) aku datang 4 bulan sekali je..
nape ko introduce salon mahal kat aku?

aku taknak terpengaruh.
nasib baik tak join pegi KLCC last friday.
kalo tak, jem teruk..beli make up..

tengok ko dah beli handbag.. cun
yang sorang dah beli makeup..sape eh? aku tak rela tertinggal berita hangat


ok sebenarnye aku taknak shopping.
sebab rak handbag baru patah..arghh..

hari handbag baru aku sampai..apekah makna?
sabotaj betul la
mana nak letak semua nih?


5 comments:

iza pija said...

wow wow wee.. handbag ko ada RAK YANG SUDAH PATAH.. berdasarkan bukti penerangan.. mesti baaaaanyak handbag ko ni.. huhu.. bular la mata sa kalau sa dtg tgk d umah ni.. nyum2.. peekaboo lagi.. patut pun wambut mu semakin santique...

Pakcik Perut Buncit said...

dear ernie & fiza rosli,

jangan membazir boleh?

Ernie Khairina said...

pija,
eheh nda la banyak pun..biasa2 saja..itu rak mo sabotaj tuh..nda mau buat kerja lebih..:P

kurik,
bukan aku la. aku tak..aku tak terpengaruh poster SALE
ahaaa..km salam kat melaka!

iza pija said...

ko ni lucu bah ernie.. ada2 ja..

fiza said...

babe,
jangan salah sangka ok,
aku g klcc tanpa membawa balik sebarang plastic/pape ok,
aku sebenar setiap bulan aku berazam tanak shoping,
aku benci la perkataan sale besar2 kat luar kedai tu,
suke buat org terpengaruh tau,
nak2 yg tak kuat iman ni kan.
benci!
raymond tu pon aku benci tau,
aku sebenar nye tanak membazir potong rambut tempat mahal,
tapi sape suruh die pandai potong rambut!!!
kan dah asik je nk pi kat dia,
tak handbag ko dah patah, rak aku pulak hampir patah!
tu kalo patah tu, duit lagi tu nak beli baru..benci!
btwn,
seseorng yg terpengaruh dgn 'cik' abg nazri (promoter Givenchy) aku dah upload gambar die.

Monday, December 1, 2008

dear fizaroosli

nampak tak poster SALE tu..
aku dah lama tak shopping.

bukan aku taknak join korang
sebab dah tau mesti akan bershoppingan.
kalo tak shopping pon, at least pegi salon..
aku dah janji kat raymond (peek-a-boo) aku datang 4 bulan sekali je..
nape ko introduce salon mahal kat aku?

aku taknak terpengaruh.
nasib baik tak join pegi KLCC last friday.
kalo tak, jem teruk..beli make up..

tengok ko dah beli handbag.. cun
yang sorang dah beli makeup..sape eh? aku tak rela tertinggal berita hangat


ok sebenarnye aku taknak shopping.
sebab rak handbag baru patah..arghh..

hari handbag baru aku sampai..apekah makna?
sabotaj betul la
mana nak letak semua nih?


5 comments:

iza pija said...

wow wow wee.. handbag ko ada RAK YANG SUDAH PATAH.. berdasarkan bukti penerangan.. mesti baaaaanyak handbag ko ni.. huhu.. bular la mata sa kalau sa dtg tgk d umah ni.. nyum2.. peekaboo lagi.. patut pun wambut mu semakin santique...

Pakcik Perut Buncit said...

dear ernie & fiza rosli,

jangan membazir boleh?

Ernie Khairina said...

pija,
eheh nda la banyak pun..biasa2 saja..itu rak mo sabotaj tuh..nda mau buat kerja lebih..:P

kurik,
bukan aku la. aku tak..aku tak terpengaruh poster SALE
ahaaa..km salam kat melaka!

iza pija said...

ko ni lucu bah ernie.. ada2 ja..

fiza said...

babe,
jangan salah sangka ok,
aku g klcc tanpa membawa balik sebarang plastic/pape ok,
aku sebenar setiap bulan aku berazam tanak shoping,
aku benci la perkataan sale besar2 kat luar kedai tu,
suke buat org terpengaruh tau,
nak2 yg tak kuat iman ni kan.
benci!
raymond tu pon aku benci tau,
aku sebenar nye tanak membazir potong rambut tempat mahal,
tapi sape suruh die pandai potong rambut!!!
kan dah asik je nk pi kat dia,
tak handbag ko dah patah, rak aku pulak hampir patah!
tu kalo patah tu, duit lagi tu nak beli baru..benci!
btwn,
seseorng yg terpengaruh dgn 'cik' abg nazri (promoter Givenchy) aku dah upload gambar die.