Tuesday, December 16, 2008

I can feel my eyes are about to fall..and one more looooo~ng blink, I would fall asleep in front here..but I need to finish my work..janji buat seminggu..ni jam tak bereh lagi! SO people, I need time away from here..lagi satu tempat idaman







Cordes-Sur-Ciel

this magical place, remind us that there were people living, built, expanded and died

p/s kan best kalau boleh melancong main tunjuk2 peta je.. Blessed.

ouh ya..berangan juga free!

4 comments:

BibiEr Karim said...

Ya berangan itu kan free..pic #2 menggeletek hati utk tahu mana tmpt ni. Mcm kawasan kg2 sn Phil sija oo. Next Feb my photog frens buat trip p Phil tp I have to exclude myself sbb byk lg mau fikir. Damn!

Belle said...

ah,mmg best if letak je tangan atas peta, tutup mata for 1 second and buka balik dah ade di tempat yg dituju! uwaaaaaaa angan2 mmg best!!!

Ernie Khairina said...

err,
di france ba ni konon..ternmpak di magazine, trus google (punyala teda keja)
haha..rugi tu trip! nda bole reschedule meh?

fiza,
aku tau ko suka tempat nih..aku rasa kita mmg suka berangan tempat sama..sesuai pakai dress putih ko ari tu..daa

ladyamera said...

ernie, romantik & chantek...buat aku berangan2 juga.... ;)

Tuesday, December 16, 2008

I can feel my eyes are about to fall..and one more looooo~ng blink, I would fall asleep in front here..but I need to finish my work..janji buat seminggu..ni jam tak bereh lagi! SO people, I need time away from here..lagi satu tempat idaman







Cordes-Sur-Ciel

this magical place, remind us that there were people living, built, expanded and died

p/s kan best kalau boleh melancong main tunjuk2 peta je.. Blessed.

ouh ya..berangan juga free!

4 comments:

BibiEr Karim said...

Ya berangan itu kan free..pic #2 menggeletek hati utk tahu mana tmpt ni. Mcm kawasan kg2 sn Phil sija oo. Next Feb my photog frens buat trip p Phil tp I have to exclude myself sbb byk lg mau fikir. Damn!

Belle said...

ah,mmg best if letak je tangan atas peta, tutup mata for 1 second and buka balik dah ade di tempat yg dituju! uwaaaaaaa angan2 mmg best!!!

Ernie Khairina said...

err,
di france ba ni konon..ternmpak di magazine, trus google (punyala teda keja)
haha..rugi tu trip! nda bole reschedule meh?

fiza,
aku tau ko suka tempat nih..aku rasa kita mmg suka berangan tempat sama..sesuai pakai dress putih ko ari tu..daa

ladyamera said...

ernie, romantik & chantek...buat aku berangan2 juga.... ;)