Friday, December 12, 2008

smile stone award

dalam blog pon ade award..hehe..makaseh Anne



award ni tanya 10 perkara yg menggembirakan hidup
(ok tukar skit)
1. bangun awal pagi (bukan subuh gajah atau dinosaur) dan mendapati diri sihat sejahtera
2. melihat orang2 yang disayangi sihat sejahtera juga
3. memulakan pagi dengan breakfast yang best2
4. keje dapat settle seperti yang di plan
5. lalu, mengunjungi shopping complex dan mencapai, membayar dan membawa balik benda yang dihajati (mungkinkah handbag, heels atau gadget)
6. tiba2 dah beratur menchecking passport, dan dah settle perkara mencampak luggage kat tempat dia la..duk dlm plane diam2..17 jam ke..makan magnum, tgk wayang..minta kacang
7. sampai di tempat destinasi, sejuk siut ..lalu pakai JC trench coat pink
8. mengambil gambar cun2 utk di post dlm blog/facebook
9. balik rumah dengan selamat dan gembira, belek2 gambar dan gelak2 sambil makan sedap2
10. bestnye kalo boleh tambah point lagi
jadi, kite pon nak pass award ni kepada ;
1. kizzy
2.fizaroosli
3.mesun
4.aida azni a.k.a mommyadam
5.fiza alkham
(supaya derang bersihkan sikit sawang di blog mereka)

2 comments:

Kizzy TF said...

ernie, terima kasih kerana tolong ingatkan aku tentang sawang yang berjela di blog aku.

sgt aku menghargainya!

=)) nti aku re-post award ni.

Belle said...

hahahahahha dah ada bahan.. tapi... tak tau la bila nak bersihkan sawang tu.. kat umah pun tak bersih lagi... hikhikhik

Friday, December 12, 2008

smile stone award

dalam blog pon ade award..hehe..makaseh Anne



award ni tanya 10 perkara yg menggembirakan hidup
(ok tukar skit)
1. bangun awal pagi (bukan subuh gajah atau dinosaur) dan mendapati diri sihat sejahtera
2. melihat orang2 yang disayangi sihat sejahtera juga
3. memulakan pagi dengan breakfast yang best2
4. keje dapat settle seperti yang di plan
5. lalu, mengunjungi shopping complex dan mencapai, membayar dan membawa balik benda yang dihajati (mungkinkah handbag, heels atau gadget)
6. tiba2 dah beratur menchecking passport, dan dah settle perkara mencampak luggage kat tempat dia la..duk dlm plane diam2..17 jam ke..makan magnum, tgk wayang..minta kacang
7. sampai di tempat destinasi, sejuk siut ..lalu pakai JC trench coat pink
8. mengambil gambar cun2 utk di post dlm blog/facebook
9. balik rumah dengan selamat dan gembira, belek2 gambar dan gelak2 sambil makan sedap2
10. bestnye kalo boleh tambah point lagi
jadi, kite pon nak pass award ni kepada ;
1. kizzy
2.fizaroosli
3.mesun
4.aida azni a.k.a mommyadam
5.fiza alkham
(supaya derang bersihkan sikit sawang di blog mereka)

2 comments:

Kizzy TF said...

ernie, terima kasih kerana tolong ingatkan aku tentang sawang yang berjela di blog aku.

sgt aku menghargainya!

=)) nti aku re-post award ni.

Belle said...

hahahahahha dah ada bahan.. tapi... tak tau la bila nak bersihkan sawang tu.. kat umah pun tak bersih lagi... hikhikhik