Thursday, March 26, 2009

Erin Katrina


yap, I've got new names as I enter the third day of my short course..hmm, Erin Katrina..haha, susah sangat ke nak sebut nama aku nih?? Katrina was given by my lecturer.. but that sound cute! ngehehe..

speaking of comey, I like yuna's song dan sebenarnya..very soothing and the lyrics also comey..its so ashame that until now I didn't know who yuna is but I do like aisyah af. Cute. It was her performance that I noticed the song.

these pictures are a sneak peak, my today activity at Wetlands Dengkil. Panas macam pegi tengok F1 babe!


manusia biasa mesti ada 'kelebihan',..ok mengapa aku membuka pekung di dada??

But I like this candid, weeee.. :P


ok I just finished my location report and sweet dream is like calling me now, its 1:30 am! I have class tomorrow T_T , but can I say this.. Class/School is fun!

11 comments:

nurul khairunie said...

okay.
ko pun dah suka lagu c yuna.
kan sy perna cerita d blog about her.
and you-know-who pun perna juga crita dlm blog dia.
hhuhu.

Nurhafizah Fauzi said...

yuna is Amin's good friend. (if im not mistaken) She was once approach by composer from US tapi tak salah aku die pakai tudung, so mcm susah la juga nak ke sana..but she is a very talented girl!

ernie, best kan buat bende yg kite suke.kalau kite buat bende yg kite suke, macamana susah pun bole jadi senang :)

Good luck!

Nurhafizah Fauzi said...
This comment has been removed by the author.
Nurhafizah Fauzi said...

ernie, kompem Yuna yg ko kata ni kawan adik aku : Amin.(aku baru dengar lagu tu) To be exact, die punye ex. HAha. Lagu2 die yg tgh popular skang ni dah lama Amin bagi aku dengar, few years back. She do have a very good potential :)

chun said...

Ernie,
ko amik class pe ni? shooting film ke? wah..jgn lupe amik aku sebagai pelakon tambahan.shoot part tgn je ke..coz yg lain x sesuai..huhu! anyway good luck!

cik siken said...

erni..ko ialah kelihatan seperti filem director..bak kata chun kat atas,kalau ada kosong aku pun nak join..jadi pasu bunga pun aku redha...hihi

pijaberry said...

sa pun setuju yg ko mcm film director.. nah, byk sd org volunteer jd pelakon ni ni

Kizzy TF said...

erm.... bukan aku jd pengacara ke dlm dokumentary kau tu? :D

Ernie Khairina said...

nurul,
baru kenal lagu tu jak..hoho

fizah,
wah wah gf amin rupanya..i've youtubing her videos..nice...
haah best je.. activity ni, tapi aku dah hitam dek sunburn!

chun / shikin,
we all kena buat docu about the hippo :P jangan kata tangan/pasu, aku pon wayar jek kot kat lokasi..huhu..takpa, nanti kita buat sendiri punya..koang siap kan skrip! cheh

pija,
jangan bahh..main2 saja nih

kizzy,
nanti jangan ketawa2 saja time shooting, ok? haha..main2..jgn marah~ pegi update blog mu sudah bersawang

pijaberry said...

ya la kau tu ernie.. main2 ko tu adalah kerja..

Kizzy TF said...

kerja is kerja ba. mana blh ketawa hehehe :D:D

sawang ke? nti aku check. :P

Thursday, March 26, 2009

Erin Katrina


yap, I've got new names as I enter the third day of my short course..hmm, Erin Katrina..haha, susah sangat ke nak sebut nama aku nih?? Katrina was given by my lecturer.. but that sound cute! ngehehe..

speaking of comey, I like yuna's song dan sebenarnya..very soothing and the lyrics also comey..its so ashame that until now I didn't know who yuna is but I do like aisyah af. Cute. It was her performance that I noticed the song.

these pictures are a sneak peak, my today activity at Wetlands Dengkil. Panas macam pegi tengok F1 babe!


manusia biasa mesti ada 'kelebihan',..ok mengapa aku membuka pekung di dada??

But I like this candid, weeee.. :P


ok I just finished my location report and sweet dream is like calling me now, its 1:30 am! I have class tomorrow T_T , but can I say this.. Class/School is fun!

11 comments:

nurul khairunie said...

okay.
ko pun dah suka lagu c yuna.
kan sy perna cerita d blog about her.
and you-know-who pun perna juga crita dlm blog dia.
hhuhu.

Nurhafizah Fauzi said...

yuna is Amin's good friend. (if im not mistaken) She was once approach by composer from US tapi tak salah aku die pakai tudung, so mcm susah la juga nak ke sana..but she is a very talented girl!

ernie, best kan buat bende yg kite suke.kalau kite buat bende yg kite suke, macamana susah pun bole jadi senang :)

Good luck!

Nurhafizah Fauzi said...
This comment has been removed by the author.
Nurhafizah Fauzi said...

ernie, kompem Yuna yg ko kata ni kawan adik aku : Amin.(aku baru dengar lagu tu) To be exact, die punye ex. HAha. Lagu2 die yg tgh popular skang ni dah lama Amin bagi aku dengar, few years back. She do have a very good potential :)

chun said...

Ernie,
ko amik class pe ni? shooting film ke? wah..jgn lupe amik aku sebagai pelakon tambahan.shoot part tgn je ke..coz yg lain x sesuai..huhu! anyway good luck!

cik siken said...

erni..ko ialah kelihatan seperti filem director..bak kata chun kat atas,kalau ada kosong aku pun nak join..jadi pasu bunga pun aku redha...hihi

pijaberry said...

sa pun setuju yg ko mcm film director.. nah, byk sd org volunteer jd pelakon ni ni

Kizzy TF said...

erm.... bukan aku jd pengacara ke dlm dokumentary kau tu? :D

Ernie Khairina said...

nurul,
baru kenal lagu tu jak..hoho

fizah,
wah wah gf amin rupanya..i've youtubing her videos..nice...
haah best je.. activity ni, tapi aku dah hitam dek sunburn!

chun / shikin,
we all kena buat docu about the hippo :P jangan kata tangan/pasu, aku pon wayar jek kot kat lokasi..huhu..takpa, nanti kita buat sendiri punya..koang siap kan skrip! cheh

pija,
jangan bahh..main2 saja nih

kizzy,
nanti jangan ketawa2 saja time shooting, ok? haha..main2..jgn marah~ pegi update blog mu sudah bersawang

pijaberry said...

ya la kau tu ernie.. main2 ko tu adalah kerja..

Kizzy TF said...

kerja is kerja ba. mana blh ketawa hehehe :D:D

sawang ke? nti aku check. :P