Tuesday, August 19, 2008

aktiviti tak berfaedah

roller coaster ? I hate most..huhu, but abg Is and khairieah enjoying it soo much, during our vacation to Genting last weekend..tengok la







no regret!
the girls are here and I have sooo much to update but since I've missed monday, I need to wrapped up a bunch of work here in office (bluek)..later..

3 comments:

Senoritafiza said...

dah naik dah naik! best tapi seram gak la..tapi space shot mmg taubat aku tanak naik dah..terkeluar isi perut jantung aku semua..

.:: Khairieah ::. said...

paling best!!!

iza pija said...

OMG! Space shot tu la yg paling aku suka naik. tp 1st time aku naik, kuar airmata aku bah. tp suda naik 3-4 kali, ok sd. khairieah ni mesti spesis mcm kwn aku. kalau bole suma benda yg memeningkan n gayat2 tu, dia mo naik ulang2 2-3 kali

Tuesday, August 19, 2008

aktiviti tak berfaedah

roller coaster ? I hate most..huhu, but abg Is and khairieah enjoying it soo much, during our vacation to Genting last weekend..tengok la







no regret!
the girls are here and I have sooo much to update but since I've missed monday, I need to wrapped up a bunch of work here in office (bluek)..later..

3 comments:

Senoritafiza said...

dah naik dah naik! best tapi seram gak la..tapi space shot mmg taubat aku tanak naik dah..terkeluar isi perut jantung aku semua..

.:: Khairieah ::. said...

paling best!!!

iza pija said...

OMG! Space shot tu la yg paling aku suka naik. tp 1st time aku naik, kuar airmata aku bah. tp suda naik 3-4 kali, ok sd. khairieah ni mesti spesis mcm kwn aku. kalau bole suma benda yg memeningkan n gayat2 tu, dia mo naik ulang2 2-3 kali