Monday, August 25, 2008

Kebaya for Raya

Classic Satin

Intricate Cotton

Lace Exclusive

for this coming festive...
.... more and much more at Kebaya Couture


6 comments:

cik si-ken said...

erniii...cantik2 nye kebaya tuh.aku nak beli gak nanti,tp colour apa tak tau lagi.untuk wedding kakak aku nanti.best2..

Ernie Khairina said...
This comment has been removed by the author.
Ernie Khairina said...

hi shikin..thanks..ok, sila2..

Kizzy TF said...

cantik yg oren pink2 tu kan? nantilah time aku kawin..baru order sama kau.^_^

cik si-ken said...

erni,kalau aku nak order tp aku nak fitting dulu boleh tak?kalau boleh macam mana,nak gi umah ko ke or jumpa kat mana2 ke?aku nak fitting kat soping mall?err..boleh?size M tu besar tak?aku rasa nak order yg C1005.still available taaak??

Ernie Khairina said...

shikin, nnt aku contact ko

Monday, August 25, 2008

Kebaya for Raya

Classic Satin

Intricate Cotton

Lace Exclusive

for this coming festive...
.... more and much more at Kebaya Couture


6 comments:

cik si-ken said...

erniii...cantik2 nye kebaya tuh.aku nak beli gak nanti,tp colour apa tak tau lagi.untuk wedding kakak aku nanti.best2..

Ernie Khairina said...
This comment has been removed by the author.
Ernie Khairina said...

hi shikin..thanks..ok, sila2..

Kizzy TF said...

cantik yg oren pink2 tu kan? nantilah time aku kawin..baru order sama kau.^_^

cik si-ken said...

erni,kalau aku nak order tp aku nak fitting dulu boleh tak?kalau boleh macam mana,nak gi umah ko ke or jumpa kat mana2 ke?aku nak fitting kat soping mall?err..boleh?size M tu besar tak?aku rasa nak order yg C1005.still available taaak??

Ernie Khairina said...

shikin, nnt aku contact ko