Wednesday, April 30, 2008

apakah tindakan yg perlu saya ambil

Perkara di bawah mungkin berlaku dlm waktu 9 pg hingga 5 petang..;

1. monday dah?
2. anda tak kisah keluar rumah lambat
3. mendapati immediate bos / manager / atau lebih hebat MD punye kereta dah park
4. ..dan anda masih mencari parking
5. esokla buat ni
6. sebab malas nk pikir
7. PMS..what?
8. juga malas nak amik tahu hal – hal berbangkit kat opis
9. mengelamun tgk sume org..terasa diri invisible
10. ..sambil muncung panjang
11. asik tgk kalender public holiday
12. asik2 buka page airlines..atau travel package
13. cabut wayar direct phone..nanti die tak bunyi
14. menunggu email rakan2
15. rasa lambat sangat nak 530ptg tu
16. dah tutup pc kul 515ptg
17. dan weekend adalah sgt berharga…

haa..cube teka ape masalah orang ni??atau tindakan seterusnya..ngehehe

No comments:

Wednesday, April 30, 2008

apakah tindakan yg perlu saya ambil

Perkara di bawah mungkin berlaku dlm waktu 9 pg hingga 5 petang..;

1. monday dah?
2. anda tak kisah keluar rumah lambat
3. mendapati immediate bos / manager / atau lebih hebat MD punye kereta dah park
4. ..dan anda masih mencari parking
5. esokla buat ni
6. sebab malas nk pikir
7. PMS..what?
8. juga malas nak amik tahu hal – hal berbangkit kat opis
9. mengelamun tgk sume org..terasa diri invisible
10. ..sambil muncung panjang
11. asik tgk kalender public holiday
12. asik2 buka page airlines..atau travel package
13. cabut wayar direct phone..nanti die tak bunyi
14. menunggu email rakan2
15. rasa lambat sangat nak 530ptg tu
16. dah tutup pc kul 515ptg
17. dan weekend adalah sgt berharga…

haa..cube teka ape masalah orang ni??atau tindakan seterusnya..ngehehe

0 comments: