Wednesday, November 4, 2009

some good old photos =)


I can't rest my worries, thinking about my past exams T_T ada satu soalan tu confirm salah!! nak buat macam mana??sigh .. biasalah main FB kan (tiba2) kadang tu rimas with irrelevant tagged photos, BUT last night (or bila ntah) I've been tagged in my friend's photos and yep at least it shake off my worry thoughts! la la la..this is me~, from our MMU photo album..thanks zura, sayang gambar ni

undergrads memang comel =)
tapi saya benci orang yang dating di sini - jeles!

saya suka kacau orang study!



9 comments:

Sal said...

zaman muda-mudi..hihi..;p

d i d a said...

zura ni dari dlu lg dh suka pkai bju kurung..kan ernie kan...hihi

zailamohamad said...

Ernie, dulu zaila ingat lagi you suka g tumpang tido kat bilik hada..pastu ada sekali tu you datang bilik zaila ngan hada..mungkin you tak ingat tapi zaila ingat;P

Ernie Khairina said...

sal,
muda juga la, umur 21 ka 22 ni..hehe, sekarang tua sdh kan =(

dida,
kitorang naik motor pakai baju kurung, seksi tak? hehe

zaila,
ingat, zaila tolong amikkan gambar..selalu menumpang kt upm kan pastu bf kite bawa kete buruk (hikhik)

zuraleena said...

aku kn dr dulu lagi dh ada cita2 nk jadi cikgu.. sebab tu dr zaman2 blaja lagi dh pakai bju kurung..hehehe..ernie jgn lupa ckp tepon smbil pakai helmet..

Bu' Siken said...

wah oldskool habis gambar..rindu pintu library..dan rindu komputer kat library juga..hihi..

Ernie Khairina said...

zura,
cakap tepon sambil pakai helmet..aduhhh hehe, ade tak org nmpk rasanya?

Bu' Siken,
komputer pujaan tu, beratur nk pakai =P

Sal said...

Masih nampak muda bah kak, nda jau beza ngan skarang hihi...cuma umur jak makin naik hihi...;p

zuraleena said...

ernie..aku rasa takde org nmpk..kalau org nmpk pon diorang dh tak knal kita sapa..hehe...

Wednesday, November 4, 2009

some good old photos =)


I can't rest my worries, thinking about my past exams T_T ada satu soalan tu confirm salah!! nak buat macam mana??sigh .. biasalah main FB kan (tiba2) kadang tu rimas with irrelevant tagged photos, BUT last night (or bila ntah) I've been tagged in my friend's photos and yep at least it shake off my worry thoughts! la la la..this is me~, from our MMU photo album..thanks zura, sayang gambar ni

undergrads memang comel =)
tapi saya benci orang yang dating di sini - jeles!

saya suka kacau orang study!



9 comments:

Sal said...

zaman muda-mudi..hihi..;p

d i d a said...

zura ni dari dlu lg dh suka pkai bju kurung..kan ernie kan...hihi

zailamohamad said...

Ernie, dulu zaila ingat lagi you suka g tumpang tido kat bilik hada..pastu ada sekali tu you datang bilik zaila ngan hada..mungkin you tak ingat tapi zaila ingat;P

Ernie Khairina said...

sal,
muda juga la, umur 21 ka 22 ni..hehe, sekarang tua sdh kan =(

dida,
kitorang naik motor pakai baju kurung, seksi tak? hehe

zaila,
ingat, zaila tolong amikkan gambar..selalu menumpang kt upm kan pastu bf kite bawa kete buruk (hikhik)

zuraleena said...

aku kn dr dulu lagi dh ada cita2 nk jadi cikgu.. sebab tu dr zaman2 blaja lagi dh pakai bju kurung..hehehe..ernie jgn lupa ckp tepon smbil pakai helmet..

Bu' Siken said...

wah oldskool habis gambar..rindu pintu library..dan rindu komputer kat library juga..hihi..

Ernie Khairina said...

zura,
cakap tepon sambil pakai helmet..aduhhh hehe, ade tak org nmpk rasanya?

Bu' Siken,
komputer pujaan tu, beratur nk pakai =P

Sal said...

Masih nampak muda bah kak, nda jau beza ngan skarang hihi...cuma umur jak makin naik hihi...;p

zuraleena said...

ernie..aku rasa takde org nmpk..kalau org nmpk pon diorang dh tak knal kita sapa..hehe...