Tuesday, November 24, 2009

what a frustrated day

hubby bought me a BB bold, but in just 1 day night I feel like want to sell it back. And I did it! I don't want any BB ever again..don't touch my life! Sob..sob

Luckily he understand. He had told me that I wont like it, but I didn't listen..tu la degil

11 comments:

BibiEr Karim said...

What's wrong with BB ah. Sy suka sija apart from the pads yg susah hell. LOL

zailamohamad said...

why dear??care to share?? ape masalah dengan BB ni??herm, i hear lots of complaint bout it..seb baik xbeli!!

ama said...

that's sad :( i want a BB too..ciri2 apa pd BB yang ko xsuke? and what did u get for replacement instead? byk pulak soalan..hehehe

chun said...

ernie, ko suke gini kan? dulu spek itam pon ko tukar in 1 day je kan? uhuhu..nasib baik le cik abe ko ok. kalo aku sure kene bebel ;p

Ernie Khairina said...

girls,
taktau nk cakap exactly nape aku tak suke..maybe dh biasa pakai SE, so i keep comparing..

1.susun atur message tak kemas; inbox/outbox/draft ke apa tak best - since ini la yg hari2 kite duk ngadap kenala kemas

2.camera out gile - sgt penting utk org camwhore (like moi hehe)

3.function boring - tapi boleh la dload, tapi kat mesia tak byk la unless duk kat us ke..

4.batt kong cepat, tiba2 terpadam..dan kalo batt kong die offkan radio signal- meaning takde line la

5. last but not least, TOO MASCULINE eventho dh tukar theme. terasa juga ketidak gorgeous-an hp itu.

chun, ingat lagi pasal spek tu? hehe

ama, ingat nk e72 la kot..dh lama tak pakai nokia =)

Bu' Siken said...

erni,whoah terjawab sudah segala persoalan.fuuhhh...almost terbeli ek haritu.husband aku pun cakap tak bagus tp degil nak juga.moral of the story : dengar cakap laki ;p

zuraleena said...

aku juga ingat pasal spek itam itu.. beli hari ni esok sudah tukar.. ernie lepas ni kena berhati2 ya..jgn plak nnt beli yg berpuluh2 ribu pon tiba2 nk jual balik..hehe..say no to BB

Ernie Khairina said...

shikin,
dah beli pun..dah jual balik dah pun..itu la, nape kalo tak dgr cakap laki mesti jadi apa2 yg tak best? huhu

zura,
la ko pun tau ke pasal spek tu..kecohnye aku ni hikhik

putri said...

ive used BBB kejab.n thats it...tp more than a day la:P

camera out..bile bluetooth file,nth pg mana nth.
act bb is more or less a trend,ppl overlook the fucn..in order to be in style..
yang more compatible is e71,im using it..tapi camera out gak..haha
se's camera is the best

hikmah* said...

darling, may i suggest HTC diamond..

i was looking for BB too, i had a post bout it in my blog..but recently many BB users are complaining (most of my frens, org lain aku x sure), and i've went down to low yatt plaza twice and most of the tenant suggest HTC istead of BB... will get 1 soon, insyaAllah.

this is touch screen function, mula2 aku naik irritating sbb jari jemari kurang mulus, but on my 2nd visit dh ok plak, dh terseronok. xyah guna stylus pon ok..kih3

Ernie Khairina said...

putri,
taknak try e72? hehe

hikmah,
sedih sgt pasal BB tu..tu lah sekarang tgh tengok2 lagi ni =) kalo touch screen pun macam tak sesuai je utk jari ku yg kering2 ni

Tuesday, November 24, 2009

what a frustrated day

hubby bought me a BB bold, but in just 1 day night I feel like want to sell it back. And I did it! I don't want any BB ever again..don't touch my life! Sob..sob

Luckily he understand. He had told me that I wont like it, but I didn't listen..tu la degil

11 comments:

BibiEr Karim said...

What's wrong with BB ah. Sy suka sija apart from the pads yg susah hell. LOL

zailamohamad said...

why dear??care to share?? ape masalah dengan BB ni??herm, i hear lots of complaint bout it..seb baik xbeli!!

ama said...

that's sad :( i want a BB too..ciri2 apa pd BB yang ko xsuke? and what did u get for replacement instead? byk pulak soalan..hehehe

chun said...

ernie, ko suke gini kan? dulu spek itam pon ko tukar in 1 day je kan? uhuhu..nasib baik le cik abe ko ok. kalo aku sure kene bebel ;p

Ernie Khairina said...

girls,
taktau nk cakap exactly nape aku tak suke..maybe dh biasa pakai SE, so i keep comparing..

1.susun atur message tak kemas; inbox/outbox/draft ke apa tak best - since ini la yg hari2 kite duk ngadap kenala kemas

2.camera out gile - sgt penting utk org camwhore (like moi hehe)

3.function boring - tapi boleh la dload, tapi kat mesia tak byk la unless duk kat us ke..

4.batt kong cepat, tiba2 terpadam..dan kalo batt kong die offkan radio signal- meaning takde line la

5. last but not least, TOO MASCULINE eventho dh tukar theme. terasa juga ketidak gorgeous-an hp itu.

chun, ingat lagi pasal spek tu? hehe

ama, ingat nk e72 la kot..dh lama tak pakai nokia =)

Bu' Siken said...

erni,whoah terjawab sudah segala persoalan.fuuhhh...almost terbeli ek haritu.husband aku pun cakap tak bagus tp degil nak juga.moral of the story : dengar cakap laki ;p

zuraleena said...

aku juga ingat pasal spek itam itu.. beli hari ni esok sudah tukar.. ernie lepas ni kena berhati2 ya..jgn plak nnt beli yg berpuluh2 ribu pon tiba2 nk jual balik..hehe..say no to BB

Ernie Khairina said...

shikin,
dah beli pun..dah jual balik dah pun..itu la, nape kalo tak dgr cakap laki mesti jadi apa2 yg tak best? huhu

zura,
la ko pun tau ke pasal spek tu..kecohnye aku ni hikhik

putri said...

ive used BBB kejab.n thats it...tp more than a day la:P

camera out..bile bluetooth file,nth pg mana nth.
act bb is more or less a trend,ppl overlook the fucn..in order to be in style..
yang more compatible is e71,im using it..tapi camera out gak..haha
se's camera is the best

hikmah* said...

darling, may i suggest HTC diamond..

i was looking for BB too, i had a post bout it in my blog..but recently many BB users are complaining (most of my frens, org lain aku x sure), and i've went down to low yatt plaza twice and most of the tenant suggest HTC istead of BB... will get 1 soon, insyaAllah.

this is touch screen function, mula2 aku naik irritating sbb jari jemari kurang mulus, but on my 2nd visit dh ok plak, dh terseronok. xyah guna stylus pon ok..kih3

Ernie Khairina said...

putri,
taknak try e72? hehe

hikmah,
sedih sgt pasal BB tu..tu lah sekarang tgh tengok2 lagi ni =) kalo touch screen pun macam tak sesuai je utk jari ku yg kering2 ni